• Stránka 1 z 1
Re: vip
Máš to ve špatné sekci.. (tohle je ta správná viewforum.php?f=44)
Ale i tak ti odpovím, pokud si poslal druhou sms stejně jako tu první (bez chyb, na stejné číslo) napiš e-mail na [email protected] a počkej na odpověd
PS: Napiš až v pondělí, odepisují v pracovních dnech
Ale i tak ti odpovím, pokud si poslal druhou sms stejně jako tu první (bez chyb, na stejné číslo) napiš e-mail na [email protected] a počkej na odpověd

PS: Napiš až v pondělí, odepisují v pracovních dnech
-
Tommy58 - Spamer Veterán
spíše napiš už ted at ti co nejdrive odepisi a podivej se do odeslanych sms jestli jsou ty sms uplne. me se neco takoveho stalo ale ja tu druhou sms napsal take spatne a takto jsem to zjistill :/ 

-
landzikkk9 - Zkušený
Dwandy píše:Grep1k píše:išiel som si kupit VIP na D2 a poslal som prvu sms a prišlo že Mam poslať znovu tu istu sms poslal som a nič mi neprišlo.. čo s tím
měl jsi dostatek kreditu k odeslání druhé?
Jestli se nepletu, tak kdyby neměl kredit, tak by mu to napsalo, že nemá dostatek kreditu ne?
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
egi1596 píše:Dwandy píše:Grep1k píše:išiel som si kupit VIP na D2 a poslal som prvu sms a prišlo že Mam poslať znovu tu istu sms poslal som a nič mi neprišlo.. čo s tím
měl jsi dostatek kreditu k odeslání druhé?
Jestli se nepletu, tak kdyby neměl kredit, tak by mu to napsalo, že nemá dostatek kreditu ne?
bohužel u slovenských operátorů to tak není ...
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Grep1k píše:No po 10 minutach mi prišlo že : Vaša mesačna neviem čo nieje dostupná skuste to neskôr ..
Tak nejspíš máš nějaký limit - zkus zavolat operátorovi a zeptat se na jeho zvětšení, pak pošli druhou sms, protože ta druhá nebyla zpoplatněná pokud ti přišla takováto sms
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1