Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

vip

Příspěvekod Belzebub » 19 úno 2015, 06:49

Zdravím. Budu se stěhovat a tím příjde změna ip a asi download nového clienta, bo ten co mám mi blbne. Potřebuju poradit: 1. Jak vip aktivuju. 2. Koukal sem na vip poradnu že půjčování atd se trestá odebráním vip tudíž, jak si ho tam hodím tak, abych o něj nepřišel. Díky za odpovědi (sem amater a je to prome španělská vesnice) tak mě prosím omluvte :?: :?: :?:
Belzebub
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

vip

od Rumcajz » 19 úno 2015, 06:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: vip

Příspěvekod Xter » 19 úno 2015, 08:43

Ahoj, normálně aktivuj VIP podle návodu přes aktivátor ve hře. Pokud jsi své VIP nepůjčil, nemusíš se bát, zablokováno nebude.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Belzebub » 19 úno 2015, 20:18

Xter píše:Ahoj, normálně aktivuj VIP podle návodu přes aktivátor ve hře. Pokud jsi své VIP nepůjčil, nemusíš se bát, zablokováno nebude.

nene mám to v e-mailu a v sms nikomu to nepujcimm :) jestě chci ale dodat... mám 5 sorozenců maj sice jinej notas ale cs taky hrajou, co kdyz se prihlasi také na cs capture de flag 1 nebude to mit vliv?
Belzebub
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Xter » 19 úno 2015, 20:27

Belzebub píše:
Xter píše:Ahoj, normálně aktivuj VIP podle návodu přes aktivátor ve hře. Pokud jsi své VIP nepůjčil, nemusíš se bát, zablokováno nebude.

nene mám to v e-mailu a v sms nikomu to nepujcimm :) jestě chci ale dodat... mám 5 sorozenců maj sice jinej notas ale cs taky hrajou, co kdyz se prihlasi také na cs capture de flag 1 nebude to mit vliv?

Napojit se mohou, ale pokud bude bez VIP. Pokud budete sdílet 1 VIP, bude zablokováno. Plugin na serveru to zjistí a VIP je nenávratně pryč.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Belzebub » 20 úno 2015, 18:55

Takže stačí vzít jejich pc zjistit jestli vip funguje i tam popř deaktivovat a mně stačí si to aktivovat už jak budu přestěhovaný chápu li to dobře :) Díky
Belzebub
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Xter » 21 úno 2015, 04:44

Belzebub píše:Takže stačí vzít jejich pc zjistit jestli vip funguje i tam popř deaktivovat a mně stačí si to aktivovat už jak budu přestěhovaný chápu li to dobře :) Díky

Vem to takhle 1 PC = 1 VIP (resp. uživatel).
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Volná debata