• Stránka 1 z 1
VIP Zrušenie serveru
Čaute prosím vás po roku som si zapol csko 1.6 že si idem zahrať furien 10 kde som mal evip a som zistil že už ten server nexistuje (bol zrušený) tak by som sa chcel opítať ako to mám chápať 16Euro len tak za EVIPKO na furien a teraz z tých peňazí nič nemám chcel by som sa opýtať či sa da presunúť to Evipko co som mal na f10 na f1 dúfam že sa to dá inak by to bol fajnový SCAM lebo ani na Email mi nedošiel žiadny e-mail že sa ruší server a ani nič okolo toho
Prajem Pekný zvýšok Dňa
S pozdravom Kiko
Prajem Pekný zvýšok Dňa
S pozdravom Kiko
-
kiko199991 - Amatér
VIP Zrušenie serveru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP Zrušenie serveru
Ahoj,
14. Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu a vsem uzivatelum tim automaticky zanikaji vsechny zakoupene vyhody.
Server sa zrušil dávnejšie, čiže o prehodení výhod nieje reč. Ak by si napísal do krátkej doby od zrušenia serveru tak by bolo asi možné ti výhody presunúť, ale teraz sa s tým asi nedá nič spraviť. Stále je ale možnosť napísať na [email protected] a vysvetliť im svoj problém.
Píšem iba to čo viem ak to niesú pravdivé informácie tak sa ti ospravedlňujem.
14. Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu a vsem uzivatelum tim automaticky zanikaji vsechny zakoupene vyhody.
Server sa zrušil dávnejšie, čiže o prehodení výhod nieje reč. Ak by si napísal do krátkej doby od zrušenia serveru tak by bolo asi možné ti výhody presunúť, ale teraz sa s tým asi nedá nič spraviť. Stále je ale možnosť napísať na [email protected] a vysvetliť im svoj problém.
Píšem iba to čo viem ak to niesú pravdivé informácie tak sa ti ospravedlňujem.
d1e188ad0453aad9a906f10f9dd65e0e
-
UjoBochniiik - Kazatelův učeň
ale zase musíš uznať zalozia server kupia si evip a do mesiaca by nebol server tympadom by zbytocne vyhodili peniaze a nevratia im nic to je v podstate scam a keby sa ti ludia spoja v podstate mozme gamesites zazalovat za okrádanie lebo emailom nebolo nic odoslane ze sa rusia serveri a bola by to velka skoda ich zalovat lebo bi to bolo asi vela penazi kebyze sa tu vsetci spojime co im prepadli EVIPKA takze niesom si isty ze ci by na tejto stranke zarobili alebo skor prerobili vsetko na sude
-
kiko199991 - Amatér
Zažalovat nemůžeš Gamesites.cz , protože při koupi jsi souhlasil se všema pravidlama a tím jsi byl s nima obeznámen .
Jen pro informaci, kdyby jsi věděl, že ten server se "někdy" zruší , nemusel by, tak by jsis to VIP nekupoval
Jen pro informaci, kdyby jsi věděl, že ten server se "někdy" zruší , nemusel by, tak by jsis to VIP nekupoval

-
Diaz - CS 1.6 Admin
to je sice pravda ale informovať otom mali aspoň emailom tých čo mali VIP na email sa posielali aj kody takze gamesites by mali mat zachovale emaili a ako dobrá stranka+dobré servery by mali robyt preto všetko aby aj nadalej boli ospevovaný a nie bez žiadnej informacie na email len tak zrušit server potom sa čudujte prečo všetci odchádzajú, a jak tak pozerám tak si gamesites snaží robiť zlú povesť volakedy tu boli normálni admini co sa snažili pomôcť a vo všetkom vihoviet čo najlepšie,bojovali zanás aby neboli cheateri a BANOVALI ich nie jak teraz dojdem na server a samé hlavy .
-
kiko199991 - Amatér
kiko199991 píše:to je sice pravda ale informovať otom mali aspoň emailom tých čo mali VIP na email sa posielali aj kody takze gamesites by mali mat zachovale emaili a ako dobrá stranka+dobré servery by mali robyt preto všetko aby aj nadalej boli ospevovaný a nie bez žiadnej informacie na email len tak zrušit server potom sa čudujte prečo všetci odchádzajú, a jak tak pozerám tak si gamesites snaží robiť zlú povesť volakedy tu boli normálni admini co sa snažili pomôcť a vo všetkom vihoviet čo najlepšie,bojovali zanás aby neboli cheateri a BANOVALI ich nie jak teraz dojdem na server a samé hlavy .
Ak si myslíš, že na to máš, a staneš sa noliferom, tak si požiadaj o práva a prispej svojou pomocou aj ty a nie tu hulákaj, že admini nič nerobia. Takých ako ty mám strašne rád, ty nevieš čo sa deje na pozadí ale píšeš ako keby si vedel čo sa tu deje a k tým VIPkám v respektíve EVIPkám, to nemyslíš vážne, že teraz každému jednému čo si zakúpili VIP/EVIP majú posielať mail, že sa bude rušiť server. Súhlasil si s podmienkami, ak si kúpíš auto, necháš ho rok bez dozoru ? Nie, tak isto to máš aj tu, ak si si tu kúpil výhody tak si si ich mal aj strážiť. Prišiel si o nich vlastnou chybou tak to nezvaľuj na nikoho iného

-
NomeroUno - Spamer
To je pravda, proč tedy nepřišel email po zrušení furien #9?? Nebo proč všechny evipka nebyla naházená na Furien #4? A další věc je to když mám více problémů tak na emailu už nereagujete, což je špatný... Můžete si vyhradit právo na zrušení serveru a tím pádem i VIP, ale podle mě je tu i povinnost to nahradit na druhý server když už nepíšete ani do těch emailů a to že se jednou chce a jednou se nechce páč je špatná nálada je trošičku dětinské, když něco děláš tak to dělej s úsměvem a neber do A-teamu ledajaké děcko
. Na serverech CS 1.6 jsem už dlouho ale tohle jsem viděl poprvé že za VIP 400kč které potom bezdůvodu zruší aniž bych porušil nějaké pravidlo

-
DarkLizzard - Kolemjdoucí
DarkLizzard píše:To je pravda, proč tedy nepřišel email po zrušení furien #9?? Nebo proč všechny evipka nebyla naházená na Furien #4? A další věc je to když mám více problémů tak na emailu už nereagujete, což je špatný... Můžete si vyhradit právo na zrušení serveru a tím pádem i VIP, ale podle mě je tu i povinnost to nahradit na druhý server když už nepíšete ani do těch emailů a to že se jednou chce a jednou se nechce páč je špatná nálada je trošičku dětinské, když něco děláš tak to dělej s úsměvem a neber do A-teamu ledajaké děcko. Na serverech CS 1.6 jsem už dlouho ale tohle jsem viděl poprvé že za VIP 400kč které potom bezdůvodu zruší aniž bych porušil nějaké pravidlo
1) VIP ze serveru na server převažuje vedení a v něm žádná "děcka" nejsou
2) Proč by se mělo automaticky převažovat VIP na jiný server?
3) Po zrušení serveru máš ještě možnost požádat o přeložení VIP na jiný server.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Nepochopil jsem to převažování a po zrušení asi z koule vyčtu že se něco zruší.
Ještě stále čekám na tu odpověď na mailu o Chronic 1# Evip...
Ještě stále čekám na tu odpověď na mailu o Chronic 1# Evip...
-
DarkLizzard - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1