• Stránka 1 z 1
Vírus
mám nejaký problém , nejaký vírus alebo čo napr. keď zapnem hru cs non-steam od gamesites tak ma hneď prihlási na nejaký poľský server, stále mi mení meno na cs-boost.com buy player , keď som na nejakom serveri napr. gamesites zombie chronic alebo na nejakom inom a stlačím stlačím nejaké písmeno tak hneď ma prehlási na nejaký zasa poľský server. Máte aj vy nejaký podobný problém, a keď áno tak ako ste ho vyriešily alebo mi poradte ako ten problém vyriešiť. Za každý normálnu odpoveď ďakujem .
-
marti1n1 - Kolemjdoucí
Re: Vírus
i ja som mal taki problem ze som klikol nejake pismeno a prepojilo ma na nejaki ini server ja som to urobil tak ze som tukol konzolu a dal bind to tlacidlo co ma prepojovalo a napriklad shop alebo co chces
-
1Ezioauditore1 - Zkušený
Ono to je jen bind něakejch serverů...
Ruskej Zombie server mi udělal to samé...
Prostě při stahovaní map atd... se ti stáhne takovej bind ... Někdy ani nemusíš nic mačkat.
Preinstaluj csko...
Ruskej Zombie server mi udělal to samé...
Prostě při stahovaní map atd... se ti stáhne takovej bind ... Někdy ani nemusíš nic mačkat.
Preinstaluj csko...
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
-
KillerRapper7 - Profesionál
Nepotrebuješ reinstall,... Stačí kdyz pujdes do slozky kde mas CS 1.6 nainstalovane a pozres si konfigi (vsechno co je v text dokumentu) kdyz v nem bude napsane hned na začatku connect XXX.XXX.XX.XX (nejakou IP) tak vás to bude automaticky prepojovat na polske ruske atd. servery...) Kdyz to odmazes a vypnes/zapnes hru tak by te to nemelo nikam prepojovat...Akorát si pak jeste uprav konfig a můžeš v klidu hrát
doufám že to pomohlo 

Hraju Jailbreak bez aimu . 

-
ananasik - Amatér
To sa ty stalo ked si prišiel na nejaky server ktory pri vchodu ty spravý konfigy že ty na TXT cska prída ich servery alebo ta to automaticky napojí po zapnutý cska apd sračky nedoporučam ist na taketo servery .-D
Ako sa hovorí, nick hovorí za všetko
Volaj ma N00B

Volaj ma N00B

-
Viper - Pokročilý
• Stránka 1 z 1