Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] Vitek11/FK

Příspěvekod Heppsak » 21 zář 2019, 20:10 VIP

Nick hráče: Vitek11 ✅ CZ#SK
SID hráče: STEAM_1:0:172740015
Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/XrO2
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=6872
Přibližný datum a čas: 21.9., 20:50
Server: JB #3
Popis situace: Simon dá příkaz "v čupě na čáru, kde se nadále nepohnete". Když jsem došel na čáru, tak jsem vše splnil, a najednou od Vítka dostanu kill za to, že jsem se pohl, ikdyž tomu tak není..
Důkaz: http://leteckaposta.cz/817272421
Vyčasování: Stav 5:7, čas 39:40
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS2 HLSA
CS2 HLSA

[V] Vitek11/FK

od Rumcajz » 21 zář 2019, 20:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vitek11/FK

Příspěvekod Heppsak » 22 zář 2019, 14:40 VIP

Pro línější PPčkaře jako je např. Denny, tu mám YT video :? https://www.youtube.com/watch?v=3xfQYYilA48
Heppsak
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Příspěvekod Vitek11 » 22 zář 2019, 16:43

Rád bych se k tomu vyjádřil :)

Myslíš si že bych ForFun dal akademikovy FK na serveru kde se ingame nachází minimálně 2 admini? Zkrátka se mi zdálo že ses pohnul z toho důvodu jsem tě zabil, škoda že tam nejde po tom killu vidět chat, nechtěl jsem skákat do řeči simonovy ale jestli si správně pamatuješ tak jsem ti psal že se mi zdálo že ses pohnul, zkrátka chtěl jsem ti vysvětlit důvod, řekl jsem ti i ať si kdyžtak stáhneš demo a že se na něj taky podívám a při nejhorším se ti omluvím (Pokud ses podle dema z tvého a MÉHO pohledu nehýbal.) Další kolo jsem ti pochopitelně VD nenahlásil jelikož jsem stál za tím že ses pohnul a opravdu mi přijde směšné že toto řešíš na forumu. Já svoji chybu dokážu uznat a když dám FK tak se vždy omluvím a nahlásím VD. Ale v tomto případě jsem byl přesvědčený o tom že ses pohnul tak jsem to neřešil (VD) a čekal jsem co ukáže demo, z tvého pohledu ses nepohnul, z mého pohledu ses pohnul. Nevím jestli je to serverem že se ta postavička "jakoby" pohne směrem dolů ale hned jsem na to zareagoval killem. Zkrátka se ti tu omlouvám že jsem ti dal kill i když ses podle dema z tvého pohledu na čáře nepohl. :)

BTW rozumím že AKADEMIK musí i takové banality které se dají vyřešit omluvou npr v soukromé zprávě dávat na forum, kdybych tě ingame ingoroval tak tě chápu ale snažil jsem se ti celou dobu vysvětlit jak jsem to viděl já takže dávat toto na forum mi přijde nepochopitelné.

Díky Vítek <3
Vitek11
CS2 CheatHunter
CS2 CheatHunter

Příspěvekod Heppsak » 22 zář 2019, 17:48 VIP

Vitek11 píše:Rád bych se k tomu vyjádřil :)

Myslíš si že bych ForFun dal akademikovy FK na serveru kde se ingame nachází minimálně 2 admini? Zkrátka se mi zdálo že ses pohnul z toho důvodu jsem tě zabil, škoda že tam nejde po tom killu vidět chat, nechtěl jsem skákat do řeči simonovy ale jestli si správně pamatuješ tak jsem ti psal že se mi zdálo že ses pohnul, zkrátka chtěl jsem ti vysvětlit důvod, řekl jsem ti i ať si kdyžtak stáhneš demo a že se na něj taky podívám a při nejhorším se ti omluvím (Pokud ses podle dema z tvého a MÉHO pohledu nehýbal.) Další kolo jsem ti pochopitelně VD nenahlásil jelikož jsem stál za tím že ses pohnul a opravdu mi přijde směšné že toto řešíš na forumu. Já svoji chybu dokážu uznat a když dám FK tak se vždy omluvím a nahlásím VD. Ale v tomto případě jsem byl přesvědčený o tom že ses pohnul tak jsem to neřešil (VD) a čekal jsem co ukáže demo, z tvého pohledu ses nepohnul, z mého pohledu ses pohnul. Nevím jestli je to serverem že se ta postavička "jakoby" pohne směrem dolů ale hned jsem na to zareagoval killem. Zkrátka se ti tu omlouvám že jsem ti dal kill i když ses podle dema z tvého pohledu na čáře nepohl. :)

BTW rozumím že AKADEMIK musí i takové banality které se dají vyřešit omluvou npr v soukromé zprávě dávat na forum, kdybych tě ingame ingoroval tak tě chápu ale snažil jsem se ti celou dobu vysvětlit jak jsem to viděl já takže dávat toto na forum mi přijde nepochopitelné.

Díky Vítek <3

Většinou FKs na forum nedávám, protože se mi hráč většinou omluví, a já to neřeším. Ale sám jsi napsal, že sis stál za svým, a já si byl 100% jistý, že jsem se nepohl. Kdybys mi napsal "omluvu" dřív (nebo řekl něco ve smyslu "jestli ses vážně nepohl, tak se omlouvám), vůbec bych to sem nedával. Sice ses omluvil později, ale omluvil, tudíž prosím PPčkaře, aby tohle bral za vyřešený, a aby Vítek odešel bez banu 8-) Díky
Heppsak
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Příspěvekod Janicka1114 » 23 zář 2019, 18:51

Já myslím, že Heppsak to vysvětlil krásně.
Viktor si uvědomil svojí chybu...
Ban nedostane.
Janicka1114
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na JailBreak Servery