Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Vladimir

Příspěvekod xSlayee » 23 led 2017, 14:48

Vladimir
Obrázek
šarlatový děs


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Mid
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Šarlatový pakt (Passivka)
Obrázek

Za každých 25 bodů bonusového zdraví získá Vladimir 1 bod síly schopností, každý 1 bod síly schopností mu dává 1 bod zdraví (nelze navzájem kombinovat).

Transfuze (Q)
Obrázek
Dosah: 600

Vladimir ze zaměřeného nepřítele vysaje život. Až bude Vladimirův zdroj naplněn, Transfuze bude mít na krátkou dobu obrovsky zvýšené poškození a léčení.

Rudé pole (W)
Obrázek
Dosah: 350

Vladimir se ponoří do kaluže krve a na 2 sekundy jej nelze zaměřit. Protivníkům v tomto jezeře je navíc snížena rychlost pohybu a Vladimir z nich odsává život.

Přívaly krve (E)
Obrázek
Dosah: 600

Vladimir obětuje vlastní zdraví, aby si nabil zásobu krve, která po vypuštění způsobí poškození v oblasti kolem něj, ale kterou mohou nepřátelské jednotky vykrýt.

Krvemor (R)
Obrázek
Dosah: 475

Vladimir zamoří oblast nakažlivou chorobou. Zasaženým nepřátelům je po dobu trvání této schopnosti způsobováno zvýšené poškození. Krvemor po několika sekundách způsobí zasaženým nepřátelům magické poškození a vyléčí Vladimira za každého zasaženého šampiona.

MYTOLOGIE

V horách mezi Noxem a Bouřnými pláněmi se nachází chrám, kde jsou uchovávána tajemství prastaré a děsivé magie. Celé okolí této svatyně je poseto mrtvolami nešťastníků, kteří do její blízkosti omylem zabloudili. V žádné není ani kapka krve. To vzbudilo zájem mladého Vladimira, když touto oblastí prchal z Noxu. Den předtím totiž Vladimir brutálně zavraždil dva stejně staré chlapce jen proto, aby se mohl kochat pohledem, jak se jejich rudá krev roztéká a vpíjí do země. Uvědomil si, že své vražedné choutky už nedokáže nadále potlačovat, a pokud by zůstal v Noxu, dříve nebo později by se mu jeho temné skutky staly osudnými. Bez váhání tedy svůj rodný městský stát opustil a vydal se směrem na jih.

Cesta lemovaná mrtvolami jej dovedla až k rozpadajícímu se chrámu. Uvnitř našel starého mnicha, který jej upřeně pozoroval svýma šarlatovýma očima. S překvapením zjistil, že mu Vladimir pohled opětuje a doslova jej hltá očima. Když mnich zjistil, jaká temná touha hocha stravuje, naučil jej manipulovat s tekutinou života a ovládat ji. Kdykoliv se jim to poštěstilo, cvičili toto umění dokonce na pocestných, kteří do blízkosti jejich úkrytu zavítali. Vladimira už čekala jen poslední lekce. Mnich jej varoval, že pokud ji nesloží, bude jej to stát život. Hoch uspěl, výsledek jej však zaskočil. Během rituálu se veškerá starcova krev přenesla do Vladimirova těla, smísila se s jeho vlastní a naplnila jej magickou silou jeho učitele i všech hemomantů před ním. Vladimirův život náhle ztratil vedení a směr. Rozhodl se tedy vrátit do Noxu, kde požadoval zapsání do Ligy legend, aby dokázal, že jeho umění je lepší než jakékoliv jiné. Když členové Vrchního velení spatřili děsivý osud, který potkal palácovou stráž, rozhodli se Vladimirovy odporné schopnosti přece jen využít.

„To, co tebou protéká, tě opustí a zničí.“
- Vladimir


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY


SKINY
Vladimir
Hrabě Vladimir (Unavailable)
Markýz Vladimir (520 RP)
Nosferatu Vladimir (Unavailable)
Vandal Vladimir (Unavailable)
Krvavý pán Vladimir (1,820 RP)
Zloděj duší Vladimir (1,350 RP)
Student Vladimir (750 RP)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Vladimir

od Rumcajz » 23 led 2017, 14:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků