I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

VOLUMO.

Příspěvekod OfCourse » 30 bře 2016, 19:22

Poté co jsem přišel o práva, jsem si udělal na určité lidi, určité názory. Panovi adminovi jménem VOLUMO moje názory vadily.Dostal jsem první 2x 10min. za údajné kecy:) Jen škoda, že to celé neunesl. Pouze jsem projevil svůj názor a on mi dal ty 2 bany.Už jsem byl slušně naštvaný, jak si tady zneužívá práv tím, že když nemám jeho názor, tak mi bude dávat bany. Změnil jsem si jméno na MadBoy Volumo je EGOISTA. Měnil mi to jméno, poté mi dal za něj ban. NEMÁ PRÁVO MĚ MĚNIT, NEBO DOKONCE BANOVAT ZA SVŮJ NÁZOR.
Viz. demo: http://leteckaposta.cz/910264992

Žádám pana Voluma,aby neodpovídal na tenhle topic, nejsem zvědavý na tvoje kecy o tom, jak moc jsem provokoval, pokud chceš, dohoď to tu z FAKEAHEDY.
Posledním stupněm závisti je nenávist.
OfCourse
Amatér
Amatér

VOLUMO.

od Rumcajz » 30 bře 2016, 19:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VOLUMO.

Příspěvekod OfCourse » 30 bře 2016, 19:28

P.S: Ban u toho jména:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: volumo
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[neustala provokace, ja ti rikam, neser me :)]'
[AMXBans] Delka: '10 minut'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:147107510'
[AMXBans] Tva IP: '217.196.213.167'
[AMXBans] ===============================================

Neser mě? vážně je normální dávat do důvodu vulgarismy?
Posledním stupněm závisti je nenávist.
OfCourse
Amatér
Amatér

Příspěvekod nesnasimAB » 30 bře 2016, 19:50

To si tak ubohý že si zadáváš ještě na mě stížnost ? Asi jo :(
Jelikož je na mě podaná stížnost tak se tu vyjádřím a je mi uplně že nechceš abych se tu vyjadřoval ;)

Podle toho jak jsem napsal : neustálé kecy, pomluvy na mojí osobu. Měl si kecy jak na mě, tak na kofolu. Co jsem na serveru od té doby co nemáš práva, tak máš samé kecy na adminy.

https://ctrlv.cz/1SNo --- Narážka nebo jak to říct "menší nadávka" po banu
https://ctrlv.cz/17eW --- Opět narážky
Není to na mě, ale i tak, opět kecy.
Po prvním banu sem ti psal na steamu, at neprovokuješ, že se ti to vymstí, ty sis pořád mlel to svoje že na každou svini se vaří voda (screen bohužel nemám :( ) Po prvním banu si se zpátky připojil do hry. Opět kecyy na které si zase dostal ban. https://ctrlv.cz/17eW (není to sice na mě, ale i tak, kecy na admina.) Jeden hráč se tě zeptal, proč ti odebrali práva, ty si se k tomu vyjádřil tak jak je na tom screenu.
Po uplynutí druhého banu si se napojil do hry s tímto nickem : MadBoy Volumo je EGOISTA. Opět podle mého provokace. Změnil jsem ti nick na gamesites.cz . Pak si začal vyhrožovat že nemám právo ti měnit nick a že se mi to vymstí. Pak sis ho zase dal zpátky na MadBoy Volumo je EGOISTA a za to sis vysloužil pěkný hattrick (3 bany). Ber to takhle, když ti admin změní nick, tak si ho prostě nebudeš dávat zpátky. Na serveru byli další dva admini takže kdyžtak je poprosím aby se sem vyjádřili. ;)

Provokace, neustálé kecy a urážky (nadávky) po banu.
Toť ode mně vše. volumo
Ticar pssst
nesnasimAB
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod KOFOLA » 30 bře 2016, 20:31

Ahoj, stížnost neoprávněná, nemáš provokovat, buď rád, že jsme tam nebyl já, protože by ban byl delší. Z admin teamu jsi byl zrušen za vulgarismy, měl jsi možnost se obhájit na TS, ale máš u PC rozbitý konektor na jack a na mobilu na kterém máš TS jsi měl vybitý, i přes to, že jsme ti řekl, co a jak máš udělat přišla další výmluva, že máš zlého otce, nebo něco v tomhle stylu a na TS jsi se obhájit nepřišel. Tudíž jsi byl zrušen.

Máš právo být naštvaný a nadávat, ale jen sám na sebe.

Stížnost zamykám jako neoprávněnou a volumo příště bude dávat rozumné reasony, jinak taky bude potrestán.

LOCK.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy