• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Všechny/RealOne
Skopírujte výpis z konzole: http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... alone#6190
Popíšte čo sa stalo: dostal jsem nesmyslný ban bez udání důvodu (aka po 9 dnech se Orion rozhodne ze mi da permu a DarkMouse ktery nesnese kritiku ji schvali, i kdyz me videl hrat maximalne 30 minut na vasich serverech)
PS.: Garlin neodepisuje, proto spamuju tady
Popíšte čo sa stalo: dostal jsem nesmyslný ban bez udání důvodu (aka po 9 dnech se Orion rozhodne ze mi da permu a DarkMouse ktery nesnese kritiku ji schvali, i kdyz me videl hrat maximalne 30 minut na vasich serverech)
PS.: Garlin neodepisuje, proto spamuju tady
- realone
- Zkušený
[Vyřešeno] Všechny/RealOne
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Všechny/RealOne
Pokud sis pozorně četl svou předchozí žádost/stížnost zjistil by si, že ti bylo jasně odpovězeno, proč máš ban, za mě naprosto bezpředmětná žádost.
- Worth: 3874€ (988€ with sales)
- Games owned: 291
- Games played: 137 (47%)
- Hours on record: 6,823.6h
-
RazyCZ - Mistr
DM napsal:
V ten den jsem neudělal jedinou věc co by byla proti pravidlům, nebo nějak narušovala chod serveru. Takže jsem dostal ban za to, za co už jsem dostal jeden ban, který mi byl následně prodloužen. Garlinovi jsem poslal VIP a on můj unban neřeší i když na něj mám právo, proto píši sem ještě předtím, než budu podnikat právní kroky.
Neboj se, trestat se nebudeš jen za dnešek. Alespoň se naučíš že se nemáš chovat jak člověk s IQ houpacího koně.
V ten den jsem neudělal jedinou věc co by byla proti pravidlům, nebo nějak narušovala chod serveru. Takže jsem dostal ban za to, za co už jsem dostal jeden ban, který mi byl následně prodloužen. Garlinovi jsem poslal VIP a on můj unban neřeší i když na něj mám právo, proto píši sem ještě předtím, než budu podnikat právní kroky.
- realone
- Zkušený
a kdyby si četl všechno tak zjistíš, že ti tam napsal i doopravdový důviod.
Nic tu není jentak, s ohledem na tvé nesmyslné stížnosti a žádosti toto zamykám.
Opakované obcházení banů a narušování klidného chodu serveru svým opakovaným nejen provokativním chováním.
Permanentně zabanován s požehnáním od Garlina, hezký zbytek dne.
Nic tu není jentak, s ohledem na tvé nesmyslné stížnosti a žádosti toto zamykám.
- Worth: 3874€ (988€ with sales)
- Games owned: 291
- Games played: 137 (47%)
- Hours on record: 6,823.6h
-
RazyCZ - Mistr
• Stránka 1 z 1