• Stránka 1 z 1
Všeobecné problémy při hraní
Ahoj ,jelikož jsem zase s kámoši chtěl hrát CSko tak jsem si samozřejmě nechtěl kupovat tak jsem radši stáhl tu na GS.
Ale mám pár problému ohledně hraní apod ..
1) Anglická klavesnice .Jak to mám změnit na českou ? ALT+SHIFT nejde ,zkoušel jsem vše ale nic ...
2)Každých 15 minut prostě CS kousne a tak 3 mnuty s tím nejde nic dělat ,pak neodpovída a sám se vipne .
Potřebuju s tímto pomoct ,ale jestli to nepujde vyřešit ,samozřejmě si mužu koupit ..
3)Kupoval jsem asi 2 roky zpět EVIP na server Zombie Chronic ,ale nějak už ho nemám ..
Budu rád za každou radu ,děkuju
Ale mám pár problému ohledně hraní apod ..
1) Anglická klavesnice .Jak to mám změnit na českou ? ALT+SHIFT nejde ,zkoušel jsem vše ale nic ...
2)Každých 15 minut prostě CS kousne a tak 3 mnuty s tím nejde nic dělat ,pak neodpovída a sám se vipne .
Potřebuju s tímto pomoct ,ale jestli to nepujde vyřešit ,samozřejmě si mužu koupit ..
3)Kupoval jsem asi 2 roky zpět EVIP na server Zombie Chronic ,ale nějak už ho nemám ..
Budu rád za každou radu ,děkuju

-
ImDuck - Pokročilý
Všeobecné problémy při hraní
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Všeobecné problémy při hraní
*Anglickú klávesnicu - Nastaviť základný jazyk počítača na taký, aký chceš... (U mňa to fungovalo)
*Že ti sekne, to som ešte nepočul, možno máš chybne nastavený PC, to by si nám musel popísať bližšie OP, Config a pod.
*Vip - Ak sa nemýlim, tak nedávno to tu každý písal a návod na opravu je postupovať znova podľa emailu.
Som predsa laik, čiže naši drahí supporti ti pomôžu viac.
*Že ti sekne, to som ešte nepočul, možno máš chybne nastavený PC, to by si nám musel popísať bližšie OP, Config a pod.
*Vip - Ak sa nemýlim, tak nedávno to tu každý písal a návod na opravu je postupovať znova podľa emailu.
Som predsa laik, čiže naši drahí supporti ti pomôžu viac.

-
petherko - Zkušený
Anglickú klávesnicu - Nastaviť základný jazyk počítača na taký, aký chceš... (U mňa to fungovalo)
on nechce přehodit základní jazyk počítače,ale ve hře chce mít českou klávesnici tento postup tak nefunguje.
tak to nejde zkoušel jsem to,ale nic..pak jsem si nato zvyknul..nebo zkus najít na googlu alebo youtube

Zkoušel jsi to přeinstalovat hru?
Postupuj zase podle E-mailu aktivuješ si VIP a EVIP se ti automaticky aktivuje..
GL at to funguje

old playa
-
danny1337 - Zkušený
Dík za rady ,s tou eng jde o zvyk no ,tak když jsem teĎ hrál minimálně 3 roky s českou ,tak jakože nic moc :/
Přeinstalovat to teda zkusím ale s tim EVIP to je v prd*li ,znáte to ,facebook ._.
Přeinstalovat to teda zkusím ale s tim EVIP to je v prd*li ,znáte to ,facebook ._.
-
ImDuck - Pokročilý
Jake zvyk je zvyk 

-
Elzny - Pokročilý
Me tez nejde prehodit klavesnice, jenom v nastaveni systemu, pak se EN klavesnice nahodi do hry. Jinak to nejde. Ale na ceskou sem si uz zvykl 

-
Dreizak - Zkušený
já jsem si nato zvykl také a zkuste youtube nebo google toturialy 

old playa
-
danny1337 - Zkušený
Hop3 hledal jsem ,ale znáš to ,taky když si byl malý tak si email měl jen na Hry a sr*l si na něj .. a pak tam máš +-10000 emailů z FB ...
-
ImDuck - Pokročilý
a stary cfg z cska kde jsi mal Evip nemas?
-
EucasoLL - Pokročilý
Myslíš že si zalohuju csfg? 

-
ImDuck - Pokročilý
newim jinak bych se neptal..
-
EucasoLL - Pokročilý
• Stránka 1 z 1