• Stránka 1 z 1
Výběr Kamery/Fotoaparátu
Ahoj,
Rád bych se zeptal, jestli zde někdo máte zkušenosti co se týče zrcadlovek a videokamer.. Poslední 2 roky se amatérsky věnuju střihání v programech jako je např. Sony Vegas a jiné.. na základě tohohle mého koníčku bych teď rád zainvestoval i do nějaké té kamery popř. zrcadlovky, se kterou bych mohl začít amatérský natáčet různé sketche a podobné věci, touhle cestou (samouka) bych se jednou rád dostal ke stříhání filmů a jiných materiálu (nenarážím tím na materiál 18+
)
Toto jsou zatím mé 2 návrhy z toho jeden je videokamera a druhy zrcadlovka, zatím ale lobuju převážně za zrcadlovku už jen kvůli obrovské výhodě a tou je možnost vyměnitelnosti objektivu, kterou určitě využiju.. Moje otázka však zní, jestli někdo máte nějaké zkušenosti nejlépe přímo z touto zrcadlovkou popřípadě nemáte jiný (lepší) tip do 10000,-
Videokamera--> https://www.alza.cz/sony-hdr-cx450b-d40 ... tm#recenze
Zrcadlovka--> https://www.alza.cz/canon-eos-1300d
Předem díky za vaše rady
-Fox
Rád bych se zeptal, jestli zde někdo máte zkušenosti co se týče zrcadlovek a videokamer.. Poslední 2 roky se amatérsky věnuju střihání v programech jako je např. Sony Vegas a jiné.. na základě tohohle mého koníčku bych teď rád zainvestoval i do nějaké té kamery popř. zrcadlovky, se kterou bych mohl začít amatérský natáčet různé sketche a podobné věci, touhle cestou (samouka) bych se jednou rád dostal ke stříhání filmů a jiných materiálu (nenarážím tím na materiál 18+

Toto jsou zatím mé 2 návrhy z toho jeden je videokamera a druhy zrcadlovka, zatím ale lobuju převážně za zrcadlovku už jen kvůli obrovské výhodě a tou je možnost vyměnitelnosti objektivu, kterou určitě využiju.. Moje otázka však zní, jestli někdo máte nějaké zkušenosti nejlépe přímo z touto zrcadlovkou popřípadě nemáte jiný (lepší) tip do 10000,-
Videokamera--> https://www.alza.cz/sony-hdr-cx450b-d40 ... tm#recenze
Zrcadlovka--> https://www.alza.cz/canon-eos-1300d
Předem díky za vaše rady

-Fox
-
Fooox - Kazatelův učeň
Výběr Kamery/Fotoaparátu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Výběr Kamery/Fotoaparátu
Ahoj, tiež som mal také isté obdobie
Tiež som rozmýšľal nad kamerou alebo zrkadlovkou a vybral som si zrkadlovku, síce som si ju nekúpil ale to už z finančného dôvodu. Takže za mňa určite tú zrkadlovku. Prepáč, neporadím ti akú, lebo sa v tom nevyznám ja som vyberal podľa tích Mpx.
Prajem pekné sviatky

Tiež som rozmýšľal nad kamerou alebo zrkadlovkou a vybral som si zrkadlovku, síce som si ju nekúpil ale to už z finančného dôvodu. Takže za mňa určite tú zrkadlovku. Prepáč, neporadím ti akú, lebo sa v tom nevyznám ja som vyberal podľa tích Mpx.
Prajem pekné sviatky

GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
Jestli seš na tom finančně dobře a chceš kvalitní videa tak asi Canon 70D.
- dadak177
- Kolemjdoucí
Nebo 600d
- dadak177
- Kolemjdoucí
dadak177 píše:Jestli seš na tom finančně dobře a chceš kvalitní videa tak asi Canon 70D.
Ano, a proto píšu kameru do 10000,-

-
Fooox - Kazatelův učeň
Zrkadlovka je síce super, ale bez ďalšieho príslušenstva - objektívy, reflektory (mäkké svetlo / štúdio), atď. sa ten výsledok môže zdať horší ako z mobilného telefónu.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Určitě bys neprohloupil výběrem: Sony Alpha A5000, pokuď by si chtěl trochu více kvality a mohl by si zvednout hranici maximální částky tak: Sony Alpha A5100. 

Kdyby to někoho zajímalo, tak nyní pracuji pro Travian Team jako Multihunter a Super Moderátor.
Nebyl jsem nejlepší, jsem nejlepší.
Nebyl jsem nejlepší, jsem nejlepší.
-
merlouska - Zkušený
• Stránka 1 z 1