Vyčistění notebooku

Příspěvekod Chemicky » 08 led 2016, 11:00

Zdravím. Mám dotaz na majitele notebooků.

Za týden si jdu nechat čistit svého mazlíka, protože už to vážně potřebuje. Nechal jsem si udělat nabídky od dvou spolehlivých firem (tady u nás jich moc není a nechci cpát svůj notebook každýmu šulínovi, co si říká IT technik) a ty rozdíly jsou docela velké.
Zajímá mě za kolik si necháváte čistit notebook vy, po jaké době chodíte na čištění a jak dlouho trvá než vám notebook vyčistí.

První server: 650 korun s kompletním vyčištěním a teplovodivou pastou. Druhý den bude notebook k vyzvednutí, ale musím se objednat předem

Druhý server: 1000 korun s kompletním vyčištěním a teplovodivou pastou. 5 dní budou mít notebook v serveru. bez objednání. Za expres si připlatím 450 korun a druhý den bude k vyzvednutí

*oba IT firmy znám dobře a jsou solidní
I LOVE HYPER BEAST

bubeník, gamer, geek, fanatický fanoušek Linkin Park

Obrázek
Chemicky
Amatér
Amatér

Vyčistění notebooku

od Rumcajz » 08 led 2016, 11:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vyčistění notebooku

Příspěvekod zima » 12 led 2016, 08:55

Keď si to vezmeš tie ceny nie sú až tak vysoké.

Ja si notebook čistím sám a poviem ti, že rozobratie a poskladanie mi zaberie tak 2 hod. Samotná teplo-vodivá pasta nestojí 5 Kč. (i keď túto tam asi nedajú https://www.alza.cz/coollaboratory-liquid-pro-d82721.htm) Taktiež stlačený vzduch nie je zadarmo a tiež napr. lieh na očistenie starej pasty. Vypranie ventilátora môže zabrať tiež takú hodinku (dôkladné sušenie).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Vyriešené topicy