Vše ohledně kategorie serverů: Knife Servery

Vylepšení pár věcma

Příspěvekod jumpstyleknife » 30 zář 2014, 16:05

Zdravím,
1. Jelikož si lidi na Knife serverech kupujou VIP a je Bunnyhop je pre VIP tak by sťe mohly nastaviť sv_airaccelrate 100 (Teraz máťe sv_airaccelrate 10, čo je veľmi nanič lebo to hráča pri otáčani spomaluje a v ducku sa nedá bhopovať)

2. Keď hrám proťi nejakému VIPku a som pri nom blízko tak mi kvôly skinu padnú FPS na 20, inde mi to nerobí iba tu a neviem prečo, tak či by sťe nemohly stým niečo spravíť, napríklad by sťe mohly povoliť nastavenie cl_minmodels 1|0 lebo to máťe zakázane a kickuje to.

3. Toto je návrh či by sťe neurobily server Deathmatch Knife (Knife DM) mod že by sa hráč hned respawnul keď ho zabiju, myslím že by tam hráči radšej chodily na knife mody su lepšie podla mna také kde hráč nemusí čakať do konca kola.

Ďakujem, a dufam nad tým pouvažujeťe, moc by mi to pomohla a ostatným taktiež čo maju taký problém. :)
jumpstyleknife
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Vylepšení pár věcma

od Rumcajz » 30 zář 2014, 16:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vylepšení pár věcma

Příspěvekod KOFOLA » 18 říj 2014, 09:08

1. Já nechci 100aa na serveru ani vidět. Je tam auto BH, tak skákej v stoje a nebudeš mít problem, občas stačí udělat stand up Bhop, v ducku skákat nemusíš. Mimochodem s tím koupeným bunnyhoppem jse i v ducku celkem kvalitně skákat, akorát déle trvá, než se otočíš bez toho aby jsi zpomalil.

2. minodels jsme zakázali nedávno. Já osobně se skiny problém nemám, je to zakázané kvůli VIP výhodě převlek za protihráče, který s minmodels nešel vidět.

3. Knife DM plánuju už velkou řadu let, ale teď se mi hrozně zalíbil jiný mód na knife, který nemá snad nikdo až na jeden polský server. Takže uvidíme :)

Děkujeme za návrhy.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Zpět na Knife Servery