• Stránka 1 z 1
Vylepšení
Dal bych malé vylepšení : Převedení EVIP za 50/100 kč.. podle mě si EVIP koupí skoro všichni když ho chtějí.. ale když se jim zalíbí něco jiného už je to pod 15% co si ho koupí zase na jiném serveru.. takže podle mě by si ho za poplatek !LEGÁLNĚ! převedli..
Jen se zamyslete jestli by vám nedalo víc místo 5-15% hráčů 400kč nebo -90%+ hráčů 100 kč..Rozhodně bych byl spokojenější a ostatní taky. Jen se tu může stát jedna věc.. víc jak 15 % lidí co to prostě chtějí si to koupí i na druhém, třetím atd. serverů (bohatí rodiče, blázni nebo prostě ti co jim to je jedno). Takže by jste zase o něco málo přišli = určitě to zamítnete, zatím jsem se nesetkal s někým z gamesites komu by nešlo jen o peníze (ano vím že vás to drží při životě, ale spokojenost hráčů by se podle mne zlepšila) + Někteří hráči si to hold koupí tak či tak na 2 serverech když na obou hrají. VŠE, KONEC.
Jen se zamyslete jestli by vám nedalo víc místo 5-15% hráčů 400kč nebo -90%+ hráčů 100 kč..Rozhodně bych byl spokojenější a ostatní taky. Jen se tu může stát jedna věc.. víc jak 15 % lidí co to prostě chtějí si to koupí i na druhém, třetím atd. serverů (bohatí rodiče, blázni nebo prostě ti co jim to je jedno). Takže by jste zase o něco málo přišli = určitě to zamítnete, zatím jsem se nesetkal s někým z gamesites komu by nešlo jen o peníze (ano vím že vás to drží při životě, ale spokojenost hráčů by se podle mne zlepšila) + Někteří hráči si to hold koupí tak či tak na 2 serverech když na obou hrají. VŠE, KONEC.
-
GregG - Amatér
Re: Vylepšení
Zdravim to co píšeš ty ke pěkné a je to "sen" každého hráče ale ty si musíš uvědomit že hraní na serveru je pro hráče zdarma ale ten komu ty servery "patří" gamesites za ně platit musí a vem si kolin těch serveru je + ts..
Proto tu jsou také vip/evip. A pokud to bereš z % hlediska, tak ten kdo prodává chce co největší výdělej a ten co kupuje tak chce koupit za co nejmín takže se udělá průzkum trhu a dá se to za cenu za kterou je prodávající ochoten prodávat a kupující koupit . Tudíž kdyby to bylo podle tebe lidi by skákali radostí že evip je za 50kč ale prodávající by moc šťastnej nebyl a navíc by "prodělával" . Samozřejmě já tu nesem od žádného rozhodování jen ti píšu jak se podle mě věci mají.
Proto tu jsou také vip/evip. A pokud to bereš z % hlediska, tak ten kdo prodává chce co největší výdělej a ten co kupuje tak chce koupit za co nejmín takže se udělá průzkum trhu a dá se to za cenu za kterou je prodávající ochoten prodávat a kupující koupit . Tudíž kdyby to bylo podle tebe lidi by skákali radostí že evip je za 50kč ale prodávající by moc šťastnej nebyl a navíc by "prodělával" . Samozřejmě já tu nesem od žádného rozhodování jen ti píšu jak se podle mě věci mají.
Servery JailBreak hraji již 10 let.
Nick in game: obr
-
obrkiller - Kazatelův učeň
Re: Vylepšení
obrkiller píše:Zdravim to co píšeš ty ke pěkné a je to "sen" každého hráče ale ty si musíš uvědomit že hraní na serveru je pro hráče zdarma ale ten komu ty servery "patří" gamesites za ně platit musí a vem si kolin těch serveru je + ts..
Ach
.. omlouvam se zle sem si to vyložil ted jsem to přečetl znova, a mazat tu na foru nemůžu každopádně stejně si myslím že takle,lehce to převádět nepude navíc by to chtěl potom každý a vedení by mělo odost více práce.
Servery JailBreak hraji již 10 let.
-
obrkiller - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1