• Stránka 1 z 1
Vylepšení,upravení
Ahoj rád bych navrhl nějaké změny a úpravy zm chronic serverů.
1)OSVÍCENÍ FIRSTA: Jeho osvícení se často ztrácí a pak first vypadá jak normální zombie.
2)VYVOLENÝ: Mohlo by se zvětšit poškození vyvoleného,protože bere jen za 30 a NEMESSISOVÉ ho roznesou hned.Mají totiž strašně hodně HP.
3)CLIMB ZOMBIE: Pokud se bugne (přilepí na stěnu) tak se špatně hittuje a laser miny ho ani neodhodí.
Děkuji Limcak.
1)OSVÍCENÍ FIRSTA: Jeho osvícení se často ztrácí a pak first vypadá jak normální zombie.
2)VYVOLENÝ: Mohlo by se zvětšit poškození vyvoleného,protože bere jen za 30 a NEMESSISOVÉ ho roznesou hned.Mají totiž strašně hodně HP.
3)CLIMB ZOMBIE: Pokud se bugne (přilepí na stěnu) tak se špatně hittuje a laser miny ho ani neodhodí.
Děkuji Limcak.

-
Limcak - Amatér
Vylepšení,upravení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vylepšení,upravení
1) Z 99% funguje
2) Netřeba - nemá být nesmrtelný - 200 bodů je základ aby uhrál
3) Vše je v pořádku - hraju za Climba a ani jedno z uvedených se neděje - miny neodhazují, jelikož jsi přichycený a hity jsou správné.
2) Netřeba - nemá být nesmrtelný - 200 bodů je základ aby uhrál
3) Vše je v pořádku - hraju za Climba a ani jedno z uvedených se neděje - miny neodhazují, jelikož jsi přichycený a hity jsou správné.
-
Xter - Spamerův sluha
K tomu bodu č. 2: Když jsi Vyvolený a bugne se ti DC, tak že ti zůstane, jsi schopný dát skoro všechny nemesis.
A navíc když máš kolem 80-100% adrenalinu tak ubíráš skoro 300 s mg.
Co chceš víc? 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
S Lutherem souhlasí..
Ale to osvícení je pravda.. Na světelných mapách není first pořádně poznat (př.: zm_mill...)
Omlouvám se za gramatiku.. Jsem na mobilu
Ale to osvícení je pravda.. Na světelných mapách není first pořádně poznat (př.: zm_mill...)
Omlouvám se za gramatiku.. Jsem na mobilu
-
Ovie - Profesionál
tady nejde o to že nemá být nesmrtelný, ale vyvolený by mohl dostat alespoň lepší zbraň, protože jak říkám ten kulas bere 20-30 hp a hit a je to podle mě strašně málo 

-
Limcak - Amatér
S Limčákem souhlasím ten climb to je hrozné skoro nejde dát hlavu ma ve zdi takže mu jí netrefíš
-
Jakubcz - Zkušený
Climb má výhodu že môže môže liezt po stenách takže ked niekto nevie dobre umiestnit mínu je to len jeho problém
Crab je zase malý, ked dáš minu priliš vysoko tak ho netrafí.

- ShyChicken
- Kolemjdoucí
LIMCAK- (k tomu vyvol) co by si chtěl za zbraň?Když se sejdou všichni vyvol. V 1 campu.. Toho nemesise zdolají (a to nepočítám miny.) Tudíš jde o to,jak se vyvol. domluví 

-
Davisxxx - Zkušený
Ale nemálokrát se mi stalo,že jsem šel hana a viděl jsem např: ghosta.. Šel jsem do něj a pác mě :/ takže s tím bych asi souhlasil
-
Davisxxx - Zkušený
• Stránka 1 z 1