Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Vylepsenie - spirity

Příspěvekod keron » 29 pro 2015, 10:14

Napadlo ma, ze pridavanie spiritov do zivota je zbytocna polozka v menu. Namiesto zivota by tam mohlo byt pridane povedzme zlepsovanie zrychlovania adrenalinu. Napriklad 40 spiritov do adrenalinu by zrychlil narast adrenalinu o 200 percent oproti povodnemu nastaveniu.

A este jedna malickost. Frostove odpocitavanie nabitia zamrazenia uz mam bugnute nejaku dobu. Odpocita a nenabije mrazenie. Podobne ako to robievalo s bazukou.
keron
Zkušený
Zkušený

Vylepsenie - spirity

od Rumcajz » 29 pro 2015, 10:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vylepsenie - spirity

Příspěvekod keron » 29 pro 2015, 15:20

Vampire zombie:

Bug alebo schvalnost?

Vampire je skvely, ak zatlacite terma do kempu a hryziete ho. Ja som si tak urobil par krat cez 5k hp zivotu, len je problem v tom, ze ma ovela kratsie ruky, ako ostatni zombieci a preto nema taky dosah. Ked je pri nom dalsi zombiek, tak je vampire uplne zbytocny, pretoze sa cez ineho zombieka neprekuse. Je to kvoli dosahu ruk?

Castokrat sa stava aj to, ze je vampire velmi limitovany pohybom v uzkych dierach. Tam kde speed preskace, climb prelezie, tak vampire nedojde, pretoze je akokeby stale zaseknuty v tych strbinach a preto nemoze hrac dobre vyuzivat jeho schopnosti healovania sa.

Keby ste ho trosku zrychlili v kempoch a zaroven mu dali dlzku ruk, aku maju aj ostatni zombici, tak by bol plnohodnotnym clenom zombie tymu. :)

A k tym spiritom.. este ma napadlo, ze by sa mohol adrenalin, ktory si ziska zombie premietnut do vacsich ran hitov do armu cloveka. Samozrejme nejakym rozumnym algoritmom. Co vy na to? Lebo je niekedy riadny over a zombici to maju tazke :)
keron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod GeracikxD » 31 pro 2015, 09:12

Frost to má už dlho bugnuté jak píšeš. Ale to že zm nemaji šanci oproti terminatorom treba z full dmg a speed je blbost. Stačí spolupracovat medzi sebou a pri hre rozmyšlat nevím jaký ma zmysel že všeci hrajete len za speed zombie. Dohodnite sa 4 každy si zoberte ineho zm ( smoker,2xfrost,crab) a v pohode zabijete aj silne ct:).
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Mac22 » 10 led 2016, 08:25

S těma spiritama na místo hp tam dát zrychlení načítání adrenalinu není vůbec špatný nápad, ty HP člověk prakticky nevyužije
Suchý listí, prdel čistí
Mac22
Amatér
Amatér

Příspěvekod Jachymovec » 17 led 2016, 18:11

ten adrenalin klidně, nebo možná gravitaci?
Jachymovec
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod JaniDice » 19 led 2016, 22:07

keron píše:Napadlo ma, ze pridavanie spiritov do zivota je zbytocna polozka v menu. Namiesto zivota by tam mohlo byt pridane povedzme zlepsovanie zrychlovania adrenalinu. Napriklad 40 spiritov do adrenalinu by zrychlil narast adrenalinu o 200 percent oproti povodnemu nastaveniu.

A este jedna malickost. Frostove odpocitavanie nabitia zamrazenia uz mam bugnute nejaku dobu. Odpocita a nenabije mrazenie. Podobne ako to robievalo s bazukou.

Nieje to zlé ale to by už bolo naozaj strašne OP pretože keď si dáš len 20 spiritov na DMG tak už dávaš fakt mega DMG zombie.
Ten adrenalin by zombie o dosť znevýhodnil. :)
DiCo WaS HeRe
JaniDice
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Jachymovec » 20 led 2016, 19:49

hele, taky si říkám... a napadlo mě, jestli by zm nemohli mít nějak nastavované HP podle počtu a vylepšení humans...
Jachymovec
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod JaniDice » 20 led 2016, 20:20

Jachymovec píše:hele, taky si říkám... a napadlo mě, jestli by zm nemohli mít nějak nastavované HP podle počtu a vylepšení humans...

Netreba to zbytočne prešpekulovať teraz je to perfektné. Potom by to bolo nevyvážené. A ZM si môže dokúpiť HP . :)
DiCo WaS HeRe
JaniDice
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod HawkOriginal » 09 úno 2016, 10:09

Nevymyslajte, treba sa nauc hrat :D pripadne tak ako bolo spomenute vyssie, treba sa dohodnut...lebo keby sa spravili tie vylepsenia ako tu pisete, tak ozajstni skilleri a ludia kt. by sa vedeli dohodnut by so zombie katovali humanov...
HawkOriginal
Amatér
Amatér

Zpět na Zombie Servery