• Stránka 1 z 1
Vymazany kod
Pocas prazdninovej akcie VIP za polovicu som si kupil VIP a aktivoval ho na serveri Zombie Chronic 2. Samozrejme som si zabudol zapisat aktivacny kod a e-mail aj SMS som si vymazal
. VIP mi momentalne funguje no neviem ci tomu tak bude aj po preinstalovani Windowsu. Neda sa nejakym sposobom zistit kod napr. neni zapisany v nejakom subore medzi nastaveniami CSka? Pisal som aj na [email protected] aj Google podpore o obnovenie emailu no neuspesne.
Dakujem vopred
nick: TheProttotype

Dakujem vopred
nick: TheProttotype
-
TheProttotype - Kolemjdoucí
Vymazany kod
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vymazany kod
Ahoj v Configu máš všetky kódy na VIP/EVIP/Mega EVIP na nejakých iných serveroch, proste zo všetkých serverov na ktorých máš VIP tam máš kódy od nich ale musíš len zistiť ktorý kód to je. Najdeš to tam tak že sa to volá setinfo_pw "kód" .
Ak by sa ti niečo nedarilo tak si vyhľadaj mňa poprípade niekoho vyššieho (Lulka pomáha).
A e-mail už nedostaneš naspäť preto, že je to tvoja nepozornosť a ak si ho len vymazal tak by sa ti mal objaviť v koši čiže si poprezeraj kôš a skús to cfg prehľadať.
Dúfam, že som ti pomohol.
Ak by sa ti niečo nedarilo tak si vyhľadaj mňa poprípade niekoho vyššieho (Lulka pomáha).
A e-mail už nedostaneš naspäť preto, že je to tvoja nepozornosť a ak si ho len vymazal tak by sa ti mal objaviť v koši čiže si poprezeraj kôš a skús to cfg prehľadať.
Dúfam, že som ti pomohol.

[EVIP] Basebuilder #1 | JailBreak #5 | Furien#4
-
MuDrRainbowdash - Pokročilý
Re: Vymazany kod
Napiš mi PM nebo si mě najdi na TS(Lulka) a vyřešíme to
LOCK

-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1