• Stránka 1 z 1
Výměnný obchod ! :)
Zdravím vás všechny, kdo jste si klikli na tento topic. Jak už název napovídá, chci zde uspořádat něco jako výměnný obchod 
Bude aktualizováno... jsou zde aktuální nabídky
O co mám zájem?
O jakékoliv Steam kartičky. Tyto kartičky vám Steam uděluje za to, že hrajete nějakou hru. Vtip je v tom že vám dá pouze půlku (některé i stejné) a zbytek musíte sehnat od jiných uživatelů, nebo je koupit v tržišti. Za jednu sadu kartiček dostanete od Steamu odznak dané hry (+nějaké drobné odměny jako smajlík a pozadí profilu).
Ne všechny hry mají ještě tuto akci zavedenou... Takže se koukněte do inventáře, či tam něco náhodou nemáte
. Jsou např. u hry Left 4 Dead 2, kterou zde vlastní dost lidí.
Na rovinu říkám... není to žádná extra drahá věc, 1 kartička má průměrnou hodnotu 0,10€ (zhruba 2,5kč), můžete se přesvědčit tak, že ve Steamu najedete na "Komunita" vyberete "Tržiště" a tam zadáte název nějaké hry, která tyto kartičky má např. Garry's Mod. Opakuji ještě jednou, mám zájem o jakoukoliv kartičku
Co nabízím?
V prvé řadě nabízím slevy na tyto hry (original Steam):
• 50% sleva na Portal 2 [původní cena: 14,99€ | se slevou: 7,49€]
• 66% sleva na Portal 2 [původní cena: 14,99€ | se slevou: 5,1€
• 66% sleva na Prime World: Defenders [původní cena: 10,99€ | se slevou: 3,74€]
• 50% sleva na Sequence [původní cena: 3,99€ | se slevou: 1,99€]
• 50% sleva na No Time To Explain [původní cena: 9,99€ | se slevou: 4,99€]
• 10% sleva na Toki Tori 2+ [původní cena: 10,99€ | se slevou: 9,9€]
• 66% sleva na Serious Sam 2 [původní cena: 6,99€ | se slevou: 2,38€]
• 66% sleva na Ultratron [původní cena: 9,99€ | se slevou: 3,4€]
• 90% sleva na Krater [původní cena: 13,99€ | se slevou: 1,4€]
• 4x 50% sleva na Magicka [původní cena: 9,99€ | se slevou: 4,99€]
• 75% sleva na Hamilton's Great Adventure [původní cena: 9,99€ | se slevou: 2,5€]
• 2x 66% sleva na Awesomenauts [původní cena: 9,99€ | se slevou: 3,4€]
- určitě mrkněte na YT na nějaký video, pokud neznáte... Jsou to převážně logické a strategické hry, 1 plošinovka
A v druhé řadě originální klíče k těmto hrám na Originu:
• Dead Space
• Burnout Paradise: The Ultimate Box
• Crysis 2 Maximum Edition
• Medal of Honor ZAMLUVENO
• Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
• Populous
- hry jsem pořídil z Humble Tumble, určitě za ně nechci plnou cenu, jak jsem říkal... stačí mi za to pár kartiček
Pokud jsem vás něčím zaujal tak se nebojte mě kontaktovat
• Steam: [email protected]
• PMkou zde na webu, nick: Thom
• napsáním odpovědi do tohoto topicu
• nebo si mě odchyťte na TSku, většinou jsem tam ve své roomce: ♦ Thom's [ČTI POPIS NEŽ VSTOUPÍŠ]
Pár slov na závěr: Tyto kartičky má dost lidí, ale málokdo s nimi nějak nakládá. Nebude tedy pro vás lepší vyměnit to se mnou za nějakou hru nebo za slevu, než aby se vám to válelo v inventáři a nic se s tím nedělo?
Na všechny dotazy zodpovím, poradím se vším, nebojte se napsat.

Bude aktualizováno... jsou zde aktuální nabídky

O co mám zájem?
O jakékoliv Steam kartičky. Tyto kartičky vám Steam uděluje za to, že hrajete nějakou hru. Vtip je v tom že vám dá pouze půlku (některé i stejné) a zbytek musíte sehnat od jiných uživatelů, nebo je koupit v tržišti. Za jednu sadu kartiček dostanete od Steamu odznak dané hry (+nějaké drobné odměny jako smajlík a pozadí profilu).
Ne všechny hry mají ještě tuto akci zavedenou... Takže se koukněte do inventáře, či tam něco náhodou nemáte

Na rovinu říkám... není to žádná extra drahá věc, 1 kartička má průměrnou hodnotu 0,10€ (zhruba 2,5kč), můžete se přesvědčit tak, že ve Steamu najedete na "Komunita" vyberete "Tržiště" a tam zadáte název nějaké hry, která tyto kartičky má např. Garry's Mod. Opakuji ještě jednou, mám zájem o jakoukoliv kartičku

Co nabízím?
V prvé řadě nabízím slevy na tyto hry (original Steam):
• 50% sleva na Portal 2 [původní cena: 14,99€ | se slevou: 7,49€]
• 66% sleva na Portal 2 [původní cena: 14,99€ | se slevou: 5,1€
• 66% sleva na Prime World: Defenders [původní cena: 10,99€ | se slevou: 3,74€]
• 50% sleva na Sequence [původní cena: 3,99€ | se slevou: 1,99€]
• 50% sleva na No Time To Explain [původní cena: 9,99€ | se slevou: 4,99€]
• 10% sleva na Toki Tori 2+ [původní cena: 10,99€ | se slevou: 9,9€]
• 66% sleva na Serious Sam 2 [původní cena: 6,99€ | se slevou: 2,38€]
• 66% sleva na Ultratron [původní cena: 9,99€ | se slevou: 3,4€]
• 90% sleva na Krater [původní cena: 13,99€ | se slevou: 1,4€]
• 4x 50% sleva na Magicka [původní cena: 9,99€ | se slevou: 4,99€]
• 75% sleva na Hamilton's Great Adventure [původní cena: 9,99€ | se slevou: 2,5€]
• 2x 66% sleva na Awesomenauts [původní cena: 9,99€ | se slevou: 3,4€]
- určitě mrkněte na YT na nějaký video, pokud neznáte... Jsou to převážně logické a strategické hry, 1 plošinovka

A v druhé řadě originální klíče k těmto hrám na Originu:
• Dead Space
• Burnout Paradise: The Ultimate Box
• Crysis 2 Maximum Edition
• Medal of Honor ZAMLUVENO
• Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
• Populous
- hry jsem pořídil z Humble Tumble, určitě za ně nechci plnou cenu, jak jsem říkal... stačí mi za to pár kartiček

Pokud jsem vás něčím zaujal tak se nebojte mě kontaktovat
• Steam: [email protected]
• PMkou zde na webu, nick: Thom
• napsáním odpovědi do tohoto topicu
• nebo si mě odchyťte na TSku, většinou jsem tam ve své roomce: ♦ Thom's [ČTI POPIS NEŽ VSTOUPÍŠ]
Pár slov na závěr: Tyto kartičky má dost lidí, ale málokdo s nimi nějak nakládá. Nebude tedy pro vás lepší vyměnit to se mnou za nějakou hru nebo za slevu, než aby se vám to válelo v inventáři a nic se s tím nedělo?

Na všechny dotazy zodpovím, poradím se vším, nebojte se napsat.

-
Thom - Zkušený
Výměnný obchod ! :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Výměnný obchod ! :)
Jenom ti tady poradím, nevím zda to znáš.
www.steamcardexchange.net
Je to stránka, kde si přidám bota do přátel, připojím se do čekací listiny ( většinou je před vámi tak 10 lidí ) a pak pomocí jednoduchých příkazů měníš s botem kartičky které nepotřebuješ, za ty které potřebuješ.
Funguje to na styl "kreditů", kartička ze série například Awesomnauts stojí 5 kreditů, protože je tam těch kartiček 12 dohromady, CS:GO kartičky stojí 15kreditů, protože je jich tam 5, takže by si musel dát 3 Awesomnauts kartičky aby si s ním mohl vyměnit za jednu CS:GO kartičku.
Funguje to pomocí klasických příkazů do chatu.
/join ( připojíte se do čekací listiny )
/status ( zjistíte, kolikátý jste v pořádí )
add [název kartičky bez závorek] ( když už vám bot nabídne obchodování a jste na řadě )
remove [název kartičky bez závorek] ( když se rozhodnete, že kartičku už koupit nechcete.
Přehled, jaké kartičky boti mají: steamcardexchange.net/index.php?inventory
Odzkoušeno mnou, opravdu funguje. POZOR! Jestliže bot má poslední kartičku stojí 1,5x normální ceny
www.steamcardexchange.net
Je to stránka, kde si přidám bota do přátel, připojím se do čekací listiny ( většinou je před vámi tak 10 lidí ) a pak pomocí jednoduchých příkazů měníš s botem kartičky které nepotřebuješ, za ty které potřebuješ.
Funguje to na styl "kreditů", kartička ze série například Awesomnauts stojí 5 kreditů, protože je tam těch kartiček 12 dohromady, CS:GO kartičky stojí 15kreditů, protože je jich tam 5, takže by si musel dát 3 Awesomnauts kartičky aby si s ním mohl vyměnit za jednu CS:GO kartičku.
Funguje to pomocí klasických příkazů do chatu.
/join ( připojíte se do čekací listiny )
/status ( zjistíte, kolikátý jste v pořádí )
add [název kartičky bez závorek] ( když už vám bot nabídne obchodování a jste na řadě )
remove [název kartičky bez závorek] ( když se rozhodnete, že kartičku už koupit nechcete.
Přehled, jaké kartičky boti mají: steamcardexchange.net/index.php?inventory
Odzkoušeno mnou, opravdu funguje. POZOR! Jestliže bot má poslední kartičku stojí 1,5x normální ceny
-
Scorpy - Mistr
Re: Výměnný obchod ! :)
Díky za typ. Ale kartiček jsem moc neměl, spíš jsem je chtěl od lidí, co je nepotřebují, vyměňovat je jsem neměl v úmyslu. Ale každopádně děkuji za typ 
Okej tak teda dost věcí jsem vyměnil... nějaký ještě mám ale nechce se mi to updatovat tady
Kdyby měl někdo zájem, tak aktuální nabídka je zde.
Steam: [email protected]

Okej tak teda dost věcí jsem vyměnil... nějaký ještě mám ale nechce se mi to updatovat tady

Kdyby měl někdo zájem, tak aktuální nabídka je zde.
Steam: [email protected]

-
Thom - Zkušený
• Stránka 1 z 1