• Stránka 1 z 1
Vynulovanie peňazí na furiene po zmene HDD
Čaute chcem sa opýtať či sa mi vynuluju peniaze keď vymením HDD budem preinstalovavat Windows ... Mam steam a evip na furien 3 a stabilnú ip... Ďakujem za odpovede
-
petik - Amatér
Vynulovanie peňazí na furiene po zmene HDD
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vynulovanie peňazí na furiene po zmene HDD
Môžete lock... Chalani mi poradili cez mini chat 

-
petik - Amatér
Ahoj, pokud máš Steam, SID se ti nemůže změnit, takže za předpokladu, že se peníze ukládají na SID, ti určitě zůstanou. Jsem si téměř jistý, že ano a není co řešit, ale nechám to otevřené, aby to někdo z furienu potvrdil 
Ps. přes minichat jsem ti radil taky já, ještě ať to jen někdo z furienu potvrdí, že to tak je.

Ps. přes minichat jsem ti radil taky já, ještě ať to jen někdo z furienu potvrdí, že to tak je.
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
-
RiDeR1 - Kazatelův učeň
Tohle souvisí snad s každým serverem kde se něco ukládá (Expy, peníze, lvly atd. atd.)
Pokud máš zakoupenou originální verzi Counter Strike 1.6 (steam) - tak se ti zachovává stále stejné SID => peníze,expy atd. ti nikam nezmizí až do resetu na serveru.
Pokud máš stáhnutou verzi Counter Strike 1.6 (nonsteam) - většinou/vždy s každou reinstalací se ti změní SID => peníze,expy atd. ti zmizí díky tomu, že jsi ztratil SID na které byly předtím všechny tyto informace vázané.
Pokud máš zakoupenou originální verzi Counter Strike 1.6 (steam) - tak se ti zachovává stále stejné SID => peníze,expy atd. ti nikam nezmizí až do resetu na serveru.
Pokud máš stáhnutou verzi Counter Strike 1.6 (nonsteam) - většinou/vždy s každou reinstalací se ti změní SID => peníze,expy atd. ti zmizí díky tomu, že jsi ztratil SID na které byly předtím všechny tyto informace vázané.
Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
• Stránka 1 z 1