Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[Neaktívne]VYPÍNÁNÍ CS // SIXTYNINE REPORT

Příspěvekod 2001Natalka » 10 črc 2016, 14:36

sixty nine dík za radu.. máš report ;) // Poradí někdo s CS:GO? Po každé mapě musím restart CS .. Dám příklad hraju kompet dohraju zapnu nový vypne mi to CS a musím zas zapnout a napojit a nemužu prostě hrát v kuse.. Třeba hraju CEVO a voting mapa přemění se a vypne mi to CS.. a nemužu hrát
2001Natalka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Neaktívne]VYPÍNÁNÍ CS // SIXTYNINE REPORT

od Rumcajz » 10 črc 2016, 14:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VYPÍNÁNÍ CS // SIXTYNINE REPORT

Příspěvekod AweX » 10 črc 2016, 14:46

Ahoj,

poprosil bych tě, aby jsi sem napsala podrobnosti a názvy tvých komponentů, co máš v PC / notebooku. Může to zde hrát roli, proto v tomto bych doporučil snížit grafickou náročnost. Tu snížíš jednoduše - snížíš si detaily / shadery, nastavíš si nižší FXAA nebo antialiasing aby se to nevykreslovalo tak rychle. Hra bude vypadat o nepoznání graficky hůř, ale opravdu to může s FPS. Dále pokud je problém výkonem, můžeš zkusit vypnout některé nepotřebné procesy, stáhnout nové ovladače grafiky nebo jakkoli snížit náročnost PC.

Dále by mohl být problém přímo v CS:GO. Zde se to dělí na mnoho faktorů - nejčastěji by ale mohlo pomoct ověřit integritu mezipaměti hry. Jednoduchý návod najdeš tady: topic-t76872.html.

Dále pokud by to nešlo, můžeš mít některý vadný confifg - specifikuj zde prosím, jestli nějáký máš.

Pokud by nepomohlo vůbec nic, ani něco co jsi zjistila jinde a budeš vědět že to nebude tvým počítačem, zkus vymazat místní obsah hry a hru znovu nainstalovat.

To je vše ode mě, awex.
Bývalý admin celé GO sekce, support a PP.
AweX
Zkušený
Zkušený

Re: VYPÍNÁNÍ CS // SIXTYNINE REPORT

Příspěvekod Javi » 17 črc 2016, 08:59 VIP

Neaktívne, zámok
Javi
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Rady a návody