• Stránka 1 z 1
Vypnutí Quake zvuků v CS1.6 (permanentní)
Ahoj všem příznivcům čistého CS1.6.
Po dnešní návštěvě jednoho z Vašich serverů (nejde samozřejmě jen o Vaše servery) už mi došla trpělivost, a proto jsem si vytvořil jednoduché dávkové DOSové scripty (druhý je de-facto jen kopie pro NS verzi CS), který mi ve hře vypne všechny ty otravné Quake zvuky typu: "ultrakill", "megakill", "godlike" atp.
Ručně by to samozřejmě šlo také, přepsáním nějakého vybraného zvuku nějakým jiným, nejlépe nulovým např. v tomto adresáři:
STEAM:
"c:\Program Files\Steam\steamapps\vas_ucet\counter-strike\cstrike\sound\misc\"
NON-STEAM (GameSites verze):
"c:\Program Files\Counter-Strike 1.6 Non-Steam\cstrike\sound\misc\"
Po spuštění Steam verze (viz ZIP příloha v odkazu) se Vás script, s malou nápovědou, zeptá na název Vašeho Steam účtu, který najdete v nastavení, aby věděl, do jakého cílového adresáře má kopírovat. Předpokládá, že máte CS nainstalován na disku C:\ a ve Výše uvedeném adresáři. U non-steam verze se na nic neptá.
V případě potřeby není problém si script upravit podle svého. Není to nic složitého.
BAT soubor si rozbalte uložte kamkoliv na Váš disk (nespouštějte ho rovnou ze ZIPU!) a poté spusťte. V případě dotazů dejte vědět. Očekávám dotazy typu "CS mám v jiném adresáři" apod. No, není problém to jakkoliv předělat a vylepšit. Já jsem si tak vypnul zvuky u obou verzí CS (Steam i NS).
Link ke stažení ZDE
Mějte se a smějte se
Jeronimo
Po dnešní návštěvě jednoho z Vašich serverů (nejde samozřejmě jen o Vaše servery) už mi došla trpělivost, a proto jsem si vytvořil jednoduché dávkové DOSové scripty (druhý je de-facto jen kopie pro NS verzi CS), který mi ve hře vypne všechny ty otravné Quake zvuky typu: "ultrakill", "megakill", "godlike" atp.
Ručně by to samozřejmě šlo také, přepsáním nějakého vybraného zvuku nějakým jiným, nejlépe nulovým např. v tomto adresáři:
STEAM:
"c:\Program Files\Steam\steamapps\vas_ucet\counter-strike\cstrike\sound\misc\"
NON-STEAM (GameSites verze):
"c:\Program Files\Counter-Strike 1.6 Non-Steam\cstrike\sound\misc\"
Po spuštění Steam verze (viz ZIP příloha v odkazu) se Vás script, s malou nápovědou, zeptá na název Vašeho Steam účtu, který najdete v nastavení, aby věděl, do jakého cílového adresáře má kopírovat. Předpokládá, že máte CS nainstalován na disku C:\ a ve Výše uvedeném adresáři. U non-steam verze se na nic neptá.
V případě potřeby není problém si script upravit podle svého. Není to nic složitého.
BAT soubor si rozbalte uložte kamkoliv na Váš disk (nespouštějte ho rovnou ze ZIPU!) a poté spusťte. V případě dotazů dejte vědět. Očekávám dotazy typu "CS mám v jiném adresáři" apod. No, není problém to jakkoliv předělat a vylepšit. Já jsem si tak vypnul zvuky u obou verzí CS (Steam i NS).
Link ke stažení ZDE
Mějte se a smějte se

Jeronimo
-
Jeronimo - Kolemjdoucí
Vypnutí Quake zvuků v CS1.6 (permanentní)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vypnutí Quake zvuků v CS1.6 (permanentní)
Na žiadosť zakladateľa topic....UNLOCK....
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
Verze 2.1
Posílám druhou verzi scriptu (v 2.1), která pracuje i s aktuální Steam instalací do tohoto adresáře:
"c:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life\hl.exe"
+ oprava pár chyb
Ke stažení ZDE (starý soubory byl smazán a odkaz v úvodním topicu je již nefunkční).
PS: Nechte prosím topic jistou dobu odemčený, díky.
"c:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life\hl.exe"
+ oprava pár chyb
Ke stažení ZDE (starý soubory byl smazán a odkaz v úvodním topicu je již nefunkční).
PS: Nechte prosím topic jistou dobu odemčený, díky.
-
Jeronimo - Kolemjdoucí
Re: Vypnutí Quake zvuků v CS1.6 (permanentní)
Ahoj,
tento topik se mi velice zalibil
. Mohl by jsi mi prosim do soukrome zpravy poslat tvuj steam nick? Mam na tebe par otazek 
tento topik se mi velice zalibil

-
M4ch3C - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1