I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

(Vyr./Zamietnute)SATANISTA ITKNEDLIK!!!!

Příspěvekod jezacz » 20 led 2017, 22:25

Zdravím, chtěl bych podat stížnost na admina ITKnedlik z důvodu jeho lží a dementního chování.

Pan knedlík je totiž čůrák a lhář k tomu je to satanista
Já jsem také čůrák ale nejsem lhář a satanista.....

napsal jsem tu totální píčovinu..... mějte se Awé knedlík

Přeji hezký den. Awé Knedlík
jezacz
Pokročilý
Pokročilý

(Vyr./Zamietnute)SATANISTA ITKNEDLIK!!!!

od Rumcajz » 20 led 2017, 22:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SATANISTA ITKNEDLIK!!!!

Příspěvekod Knedlajs » 20 led 2017, 22:54 VIP

Ahoj.

Dojal si ma. Ako na serveri tak aj tu. Dojal si ma k slzám. K slzám šťastia, keď si mi umožnil dať ti prvý BAN a hneď potom ďalší a ďalší.... Následne si dostal permu a ja som v kútiku duše dúfal a modlil sa (áno modlil, takže toho satanistu si nabudúce odpusti) za teba, aby si konečne dostal rozum. Bohužiaľ nestalo sa tak a po zakúpení UNBANU si mi hneď poskytol ďalšiu príležitosť dať ti BAN znovu. Neviem, či ťa to napĺňa, ale ak áno, tak ti môžem poskytnúť kontakt na jedného veľmi schopného človeka, ktorý ti určite rád pomôže. Je to doktor a svojej práci sa venuje naplno. Ak by si mal záujem, neváhaj ma kontaktovať akoukoľvek formou. Môj STEAM, TSko, Skype a neviem, čo všetko ešte máš, tak budem čakať.

P.S.: Ak nedostaneš ďalšiu permu, tak sa vidíme na serveri.

S pozdravom ITKnedlik ;)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: SATANISTA ITKNEDLIK!!!!

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 20 led 2017, 23:08

Od resetu máš přes 30 banů za kažení hry a nadávky. Děláme to tady pro slušné hráče. Pokud je někdo, kdo si tady nechodí zahrát ale dělat problémy, musíme mu v tom zabránit.
Můžeš se napojit na server a v klidu hrát. Nemůžeš jen kazit hru a urážet ostatní.

Ber prosím v potaz fakt, že když si koupíš unban a tvé chování se nezmění, ban ti bude okamžitě nahozen zpět. Tak můžeme jít klidně pořád dokola ;)

Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy