• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)Ban za skill??
Trest od admina: E.T. DoDo
Byl udělen hráči: Hollister g2a.com
S herním ID: VALVE_0:01544328849
Na serveru:Gamesites Dust2 only 2
S duvodem cheat:Wallhack
Délka banu:permanentní
Takže prosím tohoto admina co mi to dal až mi ukáže důkazy kde viděl ten WH teda,člověk si jde jednou za rok zahrát 1.6 a dostane toto?? chapu že admin není třeba skilově na takové úrovni jako sem já ale to ho nenutí rozdávat bany pro nic za nic,hraju CSGO,hostoval sem týmy jako Erines nebo Gunruners,myslím si že když má člověk headset za 3k a přemýšlí u te hry hlavou tak nepotřebuje WH inak zde muj steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561197964715794

Byl udělen hráči: Hollister g2a.com
S herním ID: VALVE_0:01544328849
Na serveru:Gamesites Dust2 only 2
S duvodem cheat:Wallhack
Délka banu:permanentní
Takže prosím tohoto admina co mi to dal až mi ukáže důkazy kde viděl ten WH teda,člověk si jde jednou za rok zahrát 1.6 a dostane toto?? chapu že admin není třeba skilově na takové úrovni jako sem já ale to ho nenutí rozdávat bany pro nic za nic,hraju CSGO,hostoval sem týmy jako Erines nebo Gunruners,myslím si že když má člověk headset za 3k a přemýšlí u te hry hlavou tak nepotřebuje WH inak zde muj steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561197964715794

-
hollisterr - Kolemjdoucí
(Vyřešeno)Ban za skill??
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban za skill??
Zdravím,
vyčkej na vyjádření banujícího admina, který zde přiloží patřičné důkazy a následně to zkontrolují cheathunteři a dají ti sem verdikt.
vyčkej na vyjádření banujícího admina, který zde přiloží patřičné důkazy a následně to zkontrolují cheathunteři a dají ti sem verdikt.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: Ban za skill??
Ahoj,
bohužel ban ti byl udělen 2.7.2016 a admin je povinném demo držet jen týden, pokud si hráč nepožádá o UB do týdne považuje se za oprávněný.
Máš 48 hodin na slušné vyjádření, poté se topic lockne.
Hezký zbytek dne.
bohužel ban ti byl udělen 2.7.2016 a admin je povinném demo držet jen týden, pokud si hráč nepožádá o UB do týdne považuje se za oprávněný.
Máš 48 hodin na slušné vyjádření, poté se topic lockne.
Hezký zbytek dne.

ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...