• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)Cheater Dust2 Only #1
Ahoj,
chtěl bych nahlásit cheatera. Jméno hráče je Nahkriin. Kupodivu se jedná i o admina, což me velmi udivuje, ale jeho cheaty jsou víc než jasné.
Viz demo níže, bohatě se stačí podívat na celé kolo v čase 23:52. Tento hráč prostě nemine a ten předstřel je evidentní. Navíc hraje pouze s AWP, aby bylo co možná nejméně poznat, že má cheaty. Pokud tomu pořád někdo nevěří, tak mu zakažte AWP aby dokázal že je čistý, ale toto jsem prostě za ty roky ještě neviděl ani u profi hráčů...
https://www.fakaheda.eu/prezentace-serv ... _gamesites
22. 02. 13:47 de_dust2 20226-2002221347-de_dust2.dem.zip
chtěl bych nahlásit cheatera. Jméno hráče je Nahkriin. Kupodivu se jedná i o admina, což me velmi udivuje, ale jeho cheaty jsou víc než jasné.
Viz demo níže, bohatě se stačí podívat na celé kolo v čase 23:52. Tento hráč prostě nemine a ten předstřel je evidentní. Navíc hraje pouze s AWP, aby bylo co možná nejméně poznat, že má cheaty. Pokud tomu pořád někdo nevěří, tak mu zakažte AWP aby dokázal že je čistý, ale toto jsem prostě za ty roky ještě neviděl ani u profi hráčů...
https://www.fakaheda.eu/prezentace-serv ... _gamesites
22. 02. 13:47 de_dust2 20226-2002221347-de_dust2.dem.zip
- LoboWTH
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno)Cheater Dust2 Only #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cheater Dust2 Only #1
LoboWTH píše:ten předstřel je evidentní

Každé HLTV má desynchronizaci a proto to takhle vypadá. Na každého awp hráče pokud by ses podíval na HLTV, tak uvidíš, že každý bude mít takové "předstřely". Kdyby ses podíval na mě ve hře, vidíš že to byly úplně normální killy.
Natoč si vlastní demo, když už chceš nahlašovat.

-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Nebudu se vyjadřovat, kam nemám.
- Tomanek
- Kolemjdoucí
Nahkriin píše:LoboWTH píše:ten předstřel je evidentní
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Každé HLTV má desynchronizaci a proto to takhle vypadá. Na každého awp hráče pokud by ses podíval na HLTV, tak uvidíš, že každý bude mít takové "předstřely". Kdyby ses podíval na mě ve hře, vidíš že to byly úplně normální killy.
Natoč si vlastní demo, když už chceš nahlašovat.
Nevím čemu se směješ.. pokud jsi admin tak by ses měl postarat o to aby HLTV bylo správně nastaveno za což já fakt nemůžu.. Dále jak mám nahrát vlastní demo, když přes HLTV to nejde a ve spectu mě to po dvou kolech vyhodí ? A btw. ano zaznamenal jsem podobný předstřel i u jednoho hráče na stejném demu, ale určitě to není obecné chování HLTV u AWP hráčů co jsem měl možnost vidět z gamesites. A nešlo mi o ten předstřel, to byla jen třešnička abych to nemusel procházet celé. Samozřejmě pokud si čistý, admin a vědom si toho, že jiná možnost není, tak tu určitě ochotně dodáš ingame demo a pokud budeš té lasky tak i přidáš pár kol s automatem

- LoboWTH
- Kolemjdoucí
Re: (Vyřešeno)Cheater Dust2 Only #1
Nevidím důvod, proč by tady měl admin dávat nějaké své demo 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1