• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)COD:MW2AimBot
Dobrý deň chcel by som nahlásiť AimBot na servery COD:MW2.
Meno hráča: Boykagang
Steam Hráče: STEAM_0:VALVE_0:0:1641987211
Meno hráča: Boykagang
Steam Hráče: STEAM_0:VALVE_0:0:1641987211
- mojko112
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno)COD:MW2AimBot
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: COD:MW2AimBot
Dobrý den,děkujeme. Abychom ale hráče mohli zabanovat, potřebujeme k tomu zaslat důkazní materiály v podobě natočeného dema a přiloženého screenshotu identifikace hráče.
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Re: COD:MW2AimBot
Zdravím,
Nick LuKeRoSsA je jen druhá přezdívka.
Normálně se zvěřejňuji a vystupuji jako BoykaGang. Dnes na serveru si mi psal, že mám hacky (AB). Řekl sem ti, ať si mě natočíš a dáš si mě na web, ale proč jsi sem nedal důkaz? Protože žádnej nebyl.. Pokáždé, co jsi se připojil, sem ti psal ať mi doložíš důkaz o tom, že jsem hacker. A pořád a pořád, nic... Proto mi prosím nešpiň jméno, nebo přihodím na forko pár screenshotů jak se krásně vyjadřuješ na serveru vůči mé osobě a ostatním hráčům. Děkuji
Nick LuKeRoSsA je jen druhá přezdívka.
Normálně se zvěřejňuji a vystupuji jako BoykaGang. Dnes na serveru si mi psal, že mám hacky (AB). Řekl sem ti, ať si mě natočíš a dáš si mě na web, ale proč jsi sem nedal důkaz? Protože žádnej nebyl.. Pokáždé, co jsi se připojil, sem ti psal ať mi doložíš důkaz o tom, že jsem hacker. A pořád a pořád, nic... Proto mi prosím nešpiň jméno, nebo přihodím na forko pár screenshotů jak se krásně vyjadřuješ na serveru vůči mé osobě a ostatním hráčům. Děkuji
BoykaGang
- LuKeRoSsA
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1