• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)dust2 only4 AB panei
dobry vecer prajem prikladam vam demo s podozrenim na AB (pozeral som na to par krat ja ho tam vidim
) no pokial by nebolo prepacte ale je uz trochu neskora hodina i ked si myslim ze bude kedze tento hrac je "znaman firma" a ako pozeram uz tam ma par banov takze problem nebude
http://leteckaposta.cz/165298461
SID+screen: ospravedlnujem sa za moju hlupost skopiroval som sem link z leteckej a predtym som mal skopirovane SID+ dalsi problem screen neviem najst repsektive viem lenze na screene sa mi posunula konzola na sami spodok neviem preco a tak mi neodfotilo status ale status som zadaval pocas toho ako som natacal takze by mal byt v deme kde najdete aj SID este raz sa ospravedlnujem za komplikacie druhy krat si dam pozor
podla mna rozpisovat nie je co je to vidiet pekne v kazdom kole ako mu skace

http://leteckaposta.cz/165298461
SID+screen: ospravedlnujem sa za moju hlupost skopiroval som sem link z leteckej a predtym som mal skopirovane SID+ dalsi problem screen neviem najst repsektive viem lenze na screene sa mi posunula konzola na sami spodok neviem preco a tak mi neodfotilo status ale status som zadaval pocas toho ako som natacal takze by mal byt v deme kde najdete aj SID este raz sa ospravedlnujem za komplikacie druhy krat si dam pozor
podla mna rozpisovat nie je co je to vidiet pekne v kazdom kole ako mu skace
- Pikachu0
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno)dust2 only4 AB panei
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dust2 only4 AB panei
Ahoj, tentokrát to nevadí. Hráč měl aktivní ban, který se ale neaktivoval, protože byla do BL vložena špatná ID. Nyní by měl být ban aktivní
Příště si dej prosím na ten screen pozor.

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Re: (Vyřešeno)dust2 only4 AB panei
S tym screenom fakt neviem akoze preco mi to spravilo tak ako spravilo akoze screen mam lenze ako odfotis konzolu sa ti to posunievautomaticky dole vsak? No mne to pride ako by sa screen spravil neskor ako sa to posunulo
preto zadavam status pokial tocim demo az pre istotu al by sa daco stalo ako napr teraz a status si vies potom.pekne vyhladam z dema (ak by nahodou nevies spustis demo a vlastne vsetko co som mal ja v konzoli bude tam) to len pre prjpad ak by si nevedel
a dakujem za rychlu reakciu 

- Pikachu0
- Kolemjdoucí
Re: (Vyřešeno)dust2 only4 AB panei
tady máš kdyžtak ještě návod na screen: nataceni-dema-screenovani-t62215.html
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 1