Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

(Vyreseno)dust2only 6/ Seweee/ forest.808

Příspěvekod panterthezmrd » 03 srp 2017, 12:04

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Seweee
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Aimbot/PP
[=] Zabanovany nickname: f0rest.808
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1693486967
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================

Nazdar, neviem čo sa stalo ale na každom jednom serveny existujú tzv. uplakaný hráči, čo si myslia, že zožrali celý históriu Cska a majú byť všade prvý v tabuľke a nikto nikdy nemôže byť lepší. Ja som práve na toho natrafil volá nejako takto: SaintDre či jak už neviem. Normálne som mal super deň všetko išlo jak malo a bol som prvý v tabuľke s pekným skóre a ten žebrák už začal písať a dávať do mňa že mám Aimbot a že nechápe jak mi to môžu všetci žrať. Tak začal natáčať demo, ja som o tom vedel lebo mi to písal, šak si vrávím, že pohoda to čo uvidí je pekná hra a doma sa bude chytať za gebeň že jaký je slabý. Nie on ma dal na forko(normálne sa smejem keď toto píšem) viz. článok : https://www.gamesites.cz/forum/post791714.html#p791714
Dobre šak nech ma tam dal, aj ja udávam hráčom ktorým to j*be a používajú Aimbot lebo mám nervy, že kazia hru a majú z toho nejakú kvázy retardovanú radosť. Ale admin "Seweee" mu to potvrdil a dal mi perma?
Hneď ako toto dopíšem idem písať do sekcie --> Stížnosti na Adminy , lebo na kvôli gut hre dostať ban? Ako to kde sme u Stalina v režime či vo Východnom Berlína v 53 roku?
Toto isté sa mi stalo pred týždňom, keď som od admina THEY CALL ME ROBOT` dostal ban za to, že som hral lepšie jak on a dával som som si naňho zálusk tak čávo chytil nerva, že je niekto lepší jak on a dal mi ban. Nasledovne som to riešil v týchto článkoch kde som sa obhajoval. Ak Seweee napíše, že tam vidí sekať obraz tak už odpadnem úplne načisto bros. Sem máte tie články, hral som v tedy pod nickom youngolof: https://www.gamesites.cz/forum/they-call-me-robot-dust2only-6-t164119.html
https://www.gamesites.cz/forum/vyreseno-dust2only-6-they-call-me-robot-young-olof-t164069.html
Tu vám dodávam demo na základe ktorého som bol usvečený z používania ževraj Aimbotu: https://uloz.to/!gghy1QVavZlb/forest-dem
Ďakujem, dojdite plz aj do sekcie Stížnosti na Adminy tam budem tiež zo svojim príbehom. A teba pozdravujem SaintDre dúfam , že ťa ešte pár krát zničím a pokazím ti deň s tým že som lepší ahoj.
Prstujem to ako fingerboard..
panterthezmrd
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

(Vyreseno)dust2only 6/ Seweee/ forest.808

od Rumcajz » 03 srp 2017, 12:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: dust2only 6/ Seweee/ forest.808

Příspěvekod piri » 03 srp 2017, 12:21

Ahoj, admin doloží své demo, tak zatím vydrž a vyhni se prosím urážkám a invektivám.CHH sekce to potom prošetří a případně dostaneš opět unban.
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Re: dust2only 6/ Seweee/ forest.808

Příspěvekod 111KKK » 03 srp 2017, 12:25

OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
111KKK
Ice King
Ice King

Re: (Vyreseno)dust2only 6/ Seweee/ forest.808

Příspěvekod panterthezmrd » 03 srp 2017, 13:26

111KK šak ale za čo tá ban? Pozrel si si demo aspoň alebo to máte ako marketing, že dávate ban bezdôvodne a potom musím platiť aby som dostal unban za nič a vám príde cash? Šak odôvodni svoje tvrdenie a ukáž kde mi vidíš aimbot? Napíšeš tu iba kde som dostal ban a potom jak dostať unban?
Hádam keď žiadam o unban tak asi som ho tam dostal tak načo tu dávaš URL kde som to dostal? Troška bez hlavy a päty...
Ja chcem počuť tvôj názor resp. začo, prečo, nejaké odôvodnenie. Nie link kde ma dal na forko plačkár čo nevie hrať.
panterthezmrd
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Padre9415 » 03 srp 2017, 14:33

Ja neviem hrať hej? takých ako ty tu už bolo nespočetne, jak môžeš povedať že necheatujes keď je to na deme jasne vidieť.
A pozri si moje stats nech mas o čom snívať http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=5629
Nikdy, neber vážne slovo víťaz.
Neznamená to to, že musíš byť najlepším.
Víťazom si už len vtedy keď to dotiahneš dokonca.
Padre9415
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod panterthezmrd » 03 srp 2017, 15:25

Krista tak šak mi to načasuj a napíš kde tam presne cheatujem? Toto aj ja dokážem napísať ale keď mi niekto dá ban po toľkých rokoch a argumentuje tu svoju hru stats z fakahedy tak to je potom čo? Prehrával si ale už si nevedel čo inšie tak si domýšlaš že mám chceaty...Plz CHH príď už to vyriešiť lebo sa dogrcám z tohoto bula..
panterthezmrd
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Padre9415 » 03 srp 2017, 15:34

čo to trepeš od začiatku som bol v specte ani sme nehrali proti sebe, ver mi ze nemáš na to aby si mna porazil teda určite ne keď nemáš zapnuté lebo do by si si nezahral, s tvojeho hrania je uplne vidieť toho bota co mas v sebe a nič viac, len reči, radšej si vstup do svedomia a začni hrať poriadne bez blbých pomôcok pre 5 ročné deti.
Nikdy, neber vážne slovo víťaz.
Neznamená to to, že musíš byť najlepším.
Víťazom si už len vtedy keď to dotiahneš dokonca.
Padre9415
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Unban Žádost