• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)HuzuniMC - Žiadosť o unban
1. Nick: HuzuniMC
Admin: ROCI
Server: Gamesites.cz Zombie Chronic #1
2.
Trest od admina: ROCI
Byl udelen hraci: HuzuniMC
S hernim ID: VALVE_0:0:1779015580
Na serveru: Gamesites.cz Zombie Chronic #1
S duvodem: Cheat [SpeedHack]
Delka banu: Permanentni
3. Áno hackoval som to je pravda, ale nečakal som perma ban. Ospravedlňujem sa už sa to nikdy nestane. Urobil som chybu v tom že som hackoval ale chcem si zahrať na vašich zombie serveroch. Dostal som ban na každý tak by som chcel dostať unban aj keď som hackoval. Prepáčte mi tie hacky prosím sľubujem že už hackovať nebudem.
4. VIP hráč niesom.
( Nevedel som okopírovať informácie z konzole. Tak som ich odpísal lebo sa mi nedalo skopírovať. )
Admin: ROCI
Server: Gamesites.cz Zombie Chronic #1
2.
Trest od admina: ROCI
Byl udelen hraci: HuzuniMC
S hernim ID: VALVE_0:0:1779015580
Na serveru: Gamesites.cz Zombie Chronic #1
S duvodem: Cheat [SpeedHack]
Delka banu: Permanentni
3. Áno hackoval som to je pravda, ale nečakal som perma ban. Ospravedlňujem sa už sa to nikdy nestane. Urobil som chybu v tom že som hackoval ale chcem si zahrať na vašich zombie serveroch. Dostal som ban na každý tak by som chcel dostať unban aj keď som hackoval. Prepáčte mi tie hacky prosím sľubujem že už hackovať nebudem.
4. VIP hráč niesom.
( Nevedel som okopírovať informácie z konzole. Tak som ich odpísal lebo sa mi nedalo skopírovať. )
- HuzuniMC
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno)HuzuniMC - Žiadosť o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HuzuniMC - Žiadosť o unban
A co jsi čekal? Za cheaty je nejvyšší sazba. Pokud chceš znovu hrát na zombie serverech, budeš si muset koupit unban: chces-unban-ihned-t61717.html
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Re: (Vyřešeno)HuzuniMC - Žiadosť o unban
A nedalo by sa to tak že by ste mi dali unban? Ja už hackovať fakt nebudem. Som si vedom chyby a už sa to nebude opakovať. Len prosím o unban. Alebo nejde unban získať ešte nejak inak než kúpením?
- HuzuniMC
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1