• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)keby/d2o1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: keby/d2o1
kámo toto už nemožeš myslieť vážne
Ked si si dal na mne tak záležat mal si ma točit celý deň,či vlastne niečo mam ,ano vyšli mi dve hlavy za cely den ktore si prave natočil plus jeden predstrel pretože sme ostali posledny dvaja alebo traja plus ich bolo počut a dalej?
kludne tu dam aj statistiku kolko HS mam z tych 4K ,dalšia strata mojho času na teba čo tu davas

- keby123
- Pokročilý
Maximalne možem dostat ban za camp,ktory priznavam,ale robil som to čo štvrtina týmu plus dalsia polka bola afk
- keby123
- Pokročilý
Kdyz je to pro tebe ztrata casu,proc sis stahl demo a pote mas potrebu se vyjadrovat!? 

-
ecko - Drbna
dobre si spravil neboj sa cheatera ... vidis jak sa vyjadruje bo neni cisty
- GAMEHACK
- Amatér
Re: (Vyřešeno)keby/d2o1

- keby123
- Pokročilý
Demo som si pozeral tri x,a najviac podozrivé v tomto deme je pána dotyčného čo točí jeho akčko čo dieruje na bečku v polke dema,minie tam celý zásobník na plne gule a akcko mu ani raz neposkoci na to
Mi povie čo pán znalec?Pri akej situácii si mi usúdil že mám wallhack?Preco som nedal toho v katoch a bol som od neho dva kroky,keď mam wh?a potom na konci dema čo ma zabil na shorte som o ňom ani len netušil hlavne že mám wh komédia toto
Mi povie čo pán znalec?Pri akej situácii si mi usúdil že mám wallhack?Preco som nedal toho v katoch a bol som od neho dva kroky,keď mam wh?a potom na konci dema čo ma zabil na shorte som o ňom ani len netušil hlavne že mám wh komédia toto

- keby123
- Pokročilý
No dlho sme sa netesili hrac si hraje dalej kupil si unban a zase to iste zapina zial bohu
- GAMEHACK
- Amatér
Moznost koupit si unban dava posleze smysl spise nam,kteri sme s portalem od zacatku,a u obou stranach udelali vse aby ste si vy meli kde zahrat.Doufame ze i vy mladi projevite snahu a prestanete poucovat a prejdete k odpovednosti.Kdovi treba se ja osobne dockam vasi inovaci v roce 2023!
Nebo taky ne
Nebo taky ne

-
ecko - Drbna
Urcite by trebalo tohto hraca prist pozriet znova ... Ja nepoucujem a mlady niesom taktiez , len rozmyslam ze hrac zapinal dostal ban kupil si unban a hraje znova? ...
- GAMEHACK
- Amatér
Ano, tento systém tu takto funguje. To, že si ani nepodal ub žádost, o něčem svědčí. Vyzývám vás, aby se co nejvíc z vás public hráčů spojilo a začalo proti cheaterům bojovat - pokud možno celou jejich hru natáčet, posílat nám dema, volat adminy, nedat jim prostor. My se budeme snažit banovat co nejvíc a z podvodníků vysát všechny jejich prachy! 

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Piri,aj by som poslal žiadosť o UNBAN ale aký by to malo zmysel? Nevieš mi povedať ani časy kde si videl moje wh ,plus by som čakal týždeň kým by sa to vyriešilo,to tiež o niečom svedčí,posledný x som investoval peniaze do gamesites kúpil som Si VIP potom extra VIP a potom dostanem ban za nič? Okey beriem aj admin sa môže pochybiť preto som ten UNBAN kúpil ,podľa každého tam niekto niečo ma wh jak uplakané deti daktore,ale hráčov co tam behajú s ab si kludne hrajú vyše pól roka ,len to som chcel a pekný večer prajem 

- keby123
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1