• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)mentalny atlet/ATAI KAZENIE HRY
Tento chory chlapec bud proovkuje nickmi alebo kazi hru
SID STEAM_0:1:827059451
dokaz https://www.uschovna.cz/zasilka/QV3RC75 ... TVSNVDLX74
demo netreba časovat od začiatku dema blokuje
SID STEAM_0:1:827059451
dokaz https://www.uschovna.cz/zasilka/QV3RC75 ... TVSNVDLX74
demo netreba časovat od začiatku dema blokuje
- keby123
- Pokročilý
(Vyřešeno)mentalny atlet/ATAI KAZENIE HRY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: mentalny atlet/ATAI KAZENIE HRY
Zapnute decko sa tu prišlo vyplakať že nemôže četovať v pokoji ?
DDDDDDDDDDDD

- atai25
- Pokročilý
[quote="atai25"]Zapnute decko sa tu prišlo vyplakať že nemôže četovať v pokoji ?
Ty nevidiš čo maš v nicku napisane ???.... a tak píš o provokacii,,, Tu na servery ťa maju hrači plne zuby lebo si stary znamy notoricky cheterko.... Vyhodu maš v tom akurat že prava maju admini čo sa na servery ukažu raz za mesiac a to na 5 minut... a skusenosti žiadne .... keĎ im hrači napíšu že si zapnuty! traged admin sa da spect... ,,a ty určite vtedy budeš četovať´´. admin popozera ,,5 minut´´ na teba a vidi že je naš ,,stuplička čisty ako ľalijja´´... (admin) odpoji sa alebo sa o5 pripoji k timu a ty veselo dalej si ideš svoje ...( ja ťa mam dobre prekuknuteho že si podvodnik chlapče mne cez rozum neprejdeš...) a tie rečičky že ja som mal bany si nechaj pre spolužiakov alebo pre kamoša formiča rovnako posadnuteho četovanim ako ty ... cca 3-4 roky s5 by si nebol na servery minutu ked že tu chodili trochu schopnejši admini čo by ťa hneď odhalili... (a aj ťa odhalili)
Ty nevidiš čo maš v nicku napisane ???.... a tak píš o provokacii,,, Tu na servery ťa maju hrači plne zuby lebo si stary znamy notoricky cheterko.... Vyhodu maš v tom akurat že prava maju admini čo sa na servery ukažu raz za mesiac a to na 5 minut... a skusenosti žiadne .... keĎ im hrači napíšu že si zapnuty! traged admin sa da spect... ,,a ty určite vtedy budeš četovať´´. admin popozera ,,5 minut´´ na teba a vidi že je naš ,,stuplička čisty ako ľalijja´´... (admin) odpoji sa alebo sa o5 pripoji k timu a ty veselo dalej si ideš svoje ...( ja ťa mam dobre prekuknuteho že si podvodnik chlapče mne cez rozum neprejdeš...) a tie rečičky že ja som mal bany si nechaj pre spolužiakov alebo pre kamoša formiča rovnako posadnuteho četovanim ako ty ... cca 3-4 roky s5 by si nebol na servery minutu ked že tu chodili trochu schopnejši admini čo by ťa hneď odhalili... (a aj ťa odhalili)
- atai25
- Pokročilý
Od chalana čo tu mal 1000banov si nebudem robiť ťažkú hlavu ani tá počúvať
Ty si ten posledný čo tu ma čo písať
A po krk majú asi tak jedine teba lebo každý den vyplakávaš na servery jak decko ktoré vlastne aj si:) daj sa liečiť teba fakt jedným uchom dnu druhým von

- keby123
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1