Zde můžete najít rady a návody k CSku.

(vyřešeno)Nejde mi zapnut cs.

Příspěvekod agent002 » 01 kvě 2019, 19:53

Cauko. Dnes som stiahol z tadialto cs16 a ked ho ide zapnut, toto mi napise:

The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode.

Viete mi s tym poradit?
agent002
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

(vyřešeno)Nejde mi zapnut cs.

od Rumcajz » 01 kvě 2019, 19:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nejde mi zapnut cs.

Příspěvekod useless » 01 kvě 2019, 20:38 VIP

Bez do slozky, kde sis tu hru nainstaloval (nejspis C:/Users/ty/csko), klikni pravym na soubor, ktery se jmenuje "hl" a vytvor zastupce. Toho zastupce si presun na Plochu.

Pak na nej klikni pravym > vlastnosti. Ujisti se, ze to co je uvnitr pole Cil je mezi "". Pak za ty "" udelej mezeru a pridej tam:
Kód: Vybrat vše
 -steam -game cstrike -noforcemaccel -noforcemparams -noforcemspd -nomousegrab -d3d

Cele to bude vypadat asi nejak takto: "C:\Users\aaaaaaaa\csko\hl.exe" -steam -game cstrike -noforcemaccel -noforcemparams -noforcemspd -nomousegrab -d3d (obrazek)

Hru odtedka spoustej pres tohoto zastupce. Muzes si ho prejmenovat, zmenit ikonku, atd, jen ten Cil nemen.
Pokud nemuzes najit kde mas hru nainstalovanou, klikni pravym na to, pres co hru spoustis > vlastnosti > otevrit umisteni souboru.

Pokud to nezabere, budu potrebovat 2 udaje: tvoji grafickou kartu, a operacni system. Zjistis je takto:
patecnik píše:
  • Zmáčkni Start + R, napiš tam dxdiag a dej OK.
  • Hned po tom, co dáš OK už před očima máš Operační systém. Nachází se ve 3. řádku v části Systémové informace.
  • Potom klikni na kartu Zobrazení. Tam vlevo nahoře najdeš svoji grafickou kartu. Pokud z ní není jasné o jakou grafickou kartu se jedná, tak to prosímtě celé vyfoť, dej zde a pošli sem na ten obrázek odkaz.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Rady a návody