• Stránka 1 z 2 • 1, 2
(Vyreseno)Public 1 - They call me robot - dino
Zdravím,
prosím admina They call me robot o dodání dema (nekolika kol, ne jen jednoho!) - dostal jsem neopravný ban za WH na mape de_cpl_mill, za to, ze umim dobre DIROVAT. Na publicu hraju sest roku, takze jde videt, komu tady davate prava.........
Dííík..
prosím admina They call me robot o dodání dema (nekolika kol, ne jen jednoho!) - dostal jsem neopravný ban za WH na mape de_cpl_mill, za to, ze umim dobre DIROVAT. Na publicu hraju sest roku, takze jde videt, komu tady davate prava.........
Dííík..
-
Dino90 - Kolemjdoucí
(Vyreseno)Public 1 - They call me robot - dino
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Public 1 - They call me robot - dino (neopravneny ban)
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Jeste dodatecne info..
VALVE_0:0:930161279
VIP mam od roku 2014 na publicu 1 (od roku 2011 na publicu 3)
VALVE_0:0:930161279
VIP mam od roku 2014 na publicu 1 (od roku 2011 na publicu 3)
-
Dino90 - Kolemjdoucí
Je škoda že nemám demo které sem točil asi 2 tydny zpatky nejak sem o něj přišel asi reinstalací cska.. doufam že to bude stačit a na tom aztecu si celou mapu když sem hral , hazel smogy a daval si mě takovym stylem že sem tě nikdy ani nezahledl a to sem měl doublezoom už tě pozoruju delší dobu a tohle nejsou klasicke díry nebo haluze přes smog to je prostě no smog/wh
https://ulozto.cz/!aQaUEfkYAoo5/dino-dem 39:13 , 40:05 , 40:15 , 40:33
https://ulozto.cz/!jQlV2w1X57hL/dino2-dem --> 2:03, 4:20 - END -> nutné kouknout cca 10 min ..

https://ulozto.cz/!aQaUEfkYAoo5/dino-dem 39:13 , 40:05 , 40:15 , 40:33
https://ulozto.cz/!jQlV2w1X57hL/dino2-dem --> 2:03, 4:20 - END -> nutné kouknout cca 10 min ..
-
R0B0T - CS 1.6 Admin
a na demu HLTV čas 30:35 třeba 2 nebo 3 smogy z toho jeden sis tam ještě hodil když už tam nějaky byly a krasně sis na mě namiřil a sundal mě... a určitě tam toho je víc protože za celou mapu sis mě tak dal asi 3x - 5x 

-
R0B0T - CS 1.6 Admin
1, odkazovat na demo ktere nemas.. dobry trapas 
2, smogy se neresi, kazdy druhy ma 16b a ano, pres smogy davam, ale stejne tak pres smogy dostavam.... cim to bude?
demo prvni
37.21 .. jak muzes videt, vubec netusim, ze jdou schody a hned jednu dostanu
!1111=========!!! 38:25 .. tohle by mohla byt stiznost na admina - zamerne zabranil hraci defusovat bombu, aby ji mohl defusnout nekdo jiny !!==========!! .. tady fakt prosim o vyjadreni nekoho z vedeni (vim, spatne sekce..... ale prece - aspon vidite, jak se admin asi chova)
39.20 ... diruju, nahodou tam vbehl
40.13 ... prosli, diruju sutry....
41.43 ... nevim o nem, hned dostanu..
demo druhe
2.02 .. obvykle misto na schovani se.. + o par sekund predtim vidim, za naproti tam strili moji ct .. takze tam nekdo bude..
2.15 .. dalsi prekvapko, nevim o nem, dostanu hlavu..
2.25 .. me dorazi, vubec sem nezareagoval..
4.26 .. diry na stred, nevim, jestli tam nekdo je.. mam vip, ukazuje mi to dmg.. (o 5 sekund pozdeji jednoho dostanu = admin shodou okolnosti..)
4.44 .. diruju za krabici.. obvykle misto na kemp (nikdo tam neni..) .. stejne tak 6.16 .. stejne 7.42 .. 10.42 ..
4.51 .. zadny predstrel, dalsi prekvapeni..
5.51 .. zase stejne misto, polozili, sou na palntu uprostred.. diruju (taky 7.30)
7.20 .. dalsi dirovani.. zadny muj nebyl na radaru = jsou tam t
8.15 .. poskocil, dostal ..
8.34 .. mam wh, ale toho nevidim ze..
10.15 .. na radaru nikdo muj, diruju .. 1-2 hity na 15 naboju....
10.25 .. zase diruju .. zprava vyleze T a prekvapi me .. kdybych mel WH, cekam ho...
10.51 .. diruju jako predtim, netrefim vubec nic...
11.22 .. hazu fles, dostahu hs..
13.20 .. smog, nebanuje se.. a zajimave, ze i pres smog dostanu hit nazpet.. takze sme cheateri oba?
13.34 .. klasicke misto na kemp.. ale bohuzel tam nekdo je, takze je z toho wh..
13.45 .. opet dirovani, tentokrat hodne dmg.. vetsina mine ale presto je to wh..
kazda dira mi ukaze dmg, tak vim, ze tam nekdo je.. a za tech 6 roku uz vim, kde se dobre kempi ...... vetsina dir vyjde naprazdno, nektere ne.. o tom to je..

2, smogy se neresi, kazdy druhy ma 16b a ano, pres smogy davam, ale stejne tak pres smogy dostavam.... cim to bude?
demo prvni
37.21 .. jak muzes videt, vubec netusim, ze jdou schody a hned jednu dostanu
!1111=========!!! 38:25 .. tohle by mohla byt stiznost na admina - zamerne zabranil hraci defusovat bombu, aby ji mohl defusnout nekdo jiny !!==========!! .. tady fakt prosim o vyjadreni nekoho z vedeni (vim, spatne sekce..... ale prece - aspon vidite, jak se admin asi chova)
39.20 ... diruju, nahodou tam vbehl
40.13 ... prosli, diruju sutry....
41.43 ... nevim o nem, hned dostanu..
demo druhe
2.02 .. obvykle misto na schovani se.. + o par sekund predtim vidim, za naproti tam strili moji ct .. takze tam nekdo bude..
2.15 .. dalsi prekvapko, nevim o nem, dostanu hlavu..
2.25 .. me dorazi, vubec sem nezareagoval..
4.26 .. diry na stred, nevim, jestli tam nekdo je.. mam vip, ukazuje mi to dmg.. (o 5 sekund pozdeji jednoho dostanu = admin shodou okolnosti..)
4.44 .. diruju za krabici.. obvykle misto na kemp (nikdo tam neni..) .. stejne tak 6.16 .. stejne 7.42 .. 10.42 ..
4.51 .. zadny predstrel, dalsi prekvapeni..
5.51 .. zase stejne misto, polozili, sou na palntu uprostred.. diruju (taky 7.30)
7.20 .. dalsi dirovani.. zadny muj nebyl na radaru = jsou tam t
8.15 .. poskocil, dostal ..
8.34 .. mam wh, ale toho nevidim ze..

10.15 .. na radaru nikdo muj, diruju .. 1-2 hity na 15 naboju....
10.25 .. zase diruju .. zprava vyleze T a prekvapi me .. kdybych mel WH, cekam ho...
10.51 .. diruju jako predtim, netrefim vubec nic...
11.22 .. hazu fles, dostahu hs..

13.20 .. smog, nebanuje se.. a zajimave, ze i pres smog dostanu hit nazpet.. takze sme cheateri oba?
13.34 .. klasicke misto na kemp.. ale bohuzel tam nekdo je, takze je z toho wh..
13.45 .. opet dirovani, tentokrat hodne dmg.. vetsina mine ale presto je to wh..
kazda dira mi ukaze dmg, tak vim, ze tam nekdo je.. a za tech 6 roku uz vim, kde se dobre kempi ...... vetsina dir vyjde naprazdno, nektere ne.. o tom to je..
-
Dino90 - Kolemjdoucí
Na tom defusu sem neslapoval ja nikoho ale jiny admin
a takovych hracu kteri meli wh a umeli s nim hrat a obcas delali ze o dalsich nevedi jen aby se na to neprislo uz bylo dost taky...uvidime co reknou CHH ale muj nazor znas + je to nazor i dalsich 2 s kteryma sem se o tobe bavil.

-
R0B0T - CS 1.6 Admin
Zdravim.
K tomu slapu...
Slapoval som ja - Kuliho.
Bolo to v ramci srandy, kedze Kuli asi 10 kol kempil a nechodil plant (ked bol u T, dostal 1x slay a 1x kick), tak som mu to vratil tymto sposobom, "ubral" som mu 3 body (nechcel som ho banovat za neplnenie povinnosti, pretoze to nie je problemovy hrac a zvycajne hra ako ma).
Ak to nebolo v ramci poriadku, tak sa ospravedlnujem, samozrejme Kulimu
K tomu slapu...
Slapoval som ja - Kuliho.
Bolo to v ramci srandy, kedze Kuli asi 10 kol kempil a nechodil plant (ked bol u T, dostal 1x slay a 1x kick), tak som mu to vratil tymto sposobom, "ubral" som mu 3 body (nechcel som ho banovat za neplnenie povinnosti, pretoze to nie je problemovy hrac a zvycajne hra ako ma).
Ak to nebolo v ramci poriadku, tak sa ospravedlnujem, samozrejme Kulimu

-
Danco23 - CS 1.6 Admin
ok, uvidime..
treba takovy cheater vamos mel ban asi 8x uz a pokazde neopravneny (?), takze kazdy to vidi jinak..taky vim, ze me v minulosti spectovali i jini admini (qwer, escape, 1111.. co me tak zpatra napada) a do ted nic, takze ocividne maji svoje pochyby .. .. no nic, zítra sem mrknu a necham se prekvapit, jak to vidi zkusenejsi.. mejte se zatím..

-
Dino90 - Kolemjdoucí
tak znovu teda..
1, Public 1 - They call me robot - dino
2,
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: THEY CALL ME ROBOT`
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Public Server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Dino
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:930161279
[=] Zabanovana IP: xxx.xxx.48.250
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
3, admin si spletl WH s VIP dirovanim, ktere mi jako vip hráči ukazuje dmg - viz muj "rozbor" dodaneho dema o pár příspěvků výš ... díruju často ty stejné místa (někdy tam někdo prostě být musí) + vím, kde se dobře kempí a kde se hráči rádi "schovávají".. zároveň jde jasně vidět, že někdy je to fakt překvápko a hráče, který vyleze z poza rohu nečekám a nevím o něm, načež dostanu hit..
4, VIP na public 1 (od 2014) a na public 3 (od 2011)
diky....
1, Public 1 - They call me robot - dino
2,
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: THEY CALL ME ROBOT`
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Public Server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Dino
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:930161279
[=] Zabanovana IP: xxx.xxx.48.250
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
3, admin si spletl WH s VIP dirovanim, ktere mi jako vip hráči ukazuje dmg - viz muj "rozbor" dodaneho dema o pár příspěvků výš ... díruju často ty stejné místa (někdy tam někdo prostě být musí) + vím, kde se dobře kempí a kde se hráči rádi "schovávají".. zároveň jde jasně vidět, že někdy je to fakt překvápko a hráče, který vyleze z poza rohu nečekám a nevím o něm, načež dostanu hit..
4, VIP na public 1 (od 2014) a na public 3 (od 2011)
diky....
-
Dino90 - Kolemjdoucí
demo je v chh sekci, tak vyčkej na verdikt 

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Nebudu strkat nos do cizích věcí. OMLOUVÁM SE.
- Gasper
- Pokročilý
Na demu cheating. UB jedine za VIP.
- chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
- chces-unban-ihned-t61717.html
OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
-
111KKK - Ice King
Dino90 píše:ok, uvidime..treba takovy cheater vamos mel ban asi 8x uz a pokazde neopravneny (?), takze kazdy to vidi jinak..taky vim, ze me v minulosti spectovali i jini admini (qwer, escape, 1111.. co me tak zpatra napada) a do ted nic, takze ocividne maji svoje pochyby .. .. no nic, zítra sem mrknu a necham se prekvapit, jak to vidi zkusenejsi.. mejte se zatím..
Tak jak vidíš tak i někdo zkušenější potvrdil můj názor. Zbytečně moc šaškáren si kolem toho dělal

-
R0B0T - CS 1.6 Admin
111KKK píše:Na demu cheating. UB jedine za VIP.
really? jde vidět, že si mega zkušený a nepoznáš wh od praxe-lucku .... co takhle aspoň vypsat, které momenty ti přijdou jako wh (četl sis vůbec můj koment k demu?), protože já tam žádný nevidím. Očividně si tu mapu hrál 5x za žívot a nemáš tušení, kde hráčí kempí a který prostřel krabice ti dá téměř jistý hit. Co takhle to dát shlédnout někomu, kde u té hry umí i přemýšlet a ZNÁ mapu "nazpamět"?? Kdyby tady bylo delší demo (případně více map), poznal bys STYL hry, že díruju pořád ty stejné místa na každé mapě (4x z 5 tam nikdo neni) a znám je už za ty roky nazpamět.. někdo 40m kempí s awp, protože jinak nic nedá.. někdo 40m díruje, protože mu jde nejlíp zrovna tohle.. obzvlášť s VIPem kdy ti každá střela ukazuje dmg, takže poznáš, že tam někdo je a wh fakt nepotřebuješ....... a smog se nebanuje pokud vím..

--------
takže doporučuju dát si SLUCHÁTKA!!, používat RADAR! a zapnout mozek a sledovat okolí .. pak bys totiž zjistil, že wh najednou mají všichni .. jinak vidím, že si taky z ostravy, takže klidně napiš a přijdu ti ukázat, jak se to hraje..

R0B0T píše:Dino90 píše:ok, uvidime..treba takovy cheater vamos mel ban asi 8x uz a pokazde neopravneny (?), takze kazdy to vidi jinak..taky vim, ze me v minulosti spectovali i jini admini (qwer, escape, 1111.. co me tak zpatra napada) a do ted nic, takze ocividne maji svoje pochyby .. .. no nic, zítra sem mrknu a necham se prekvapit, jak to vidi zkusenejsi.. mejte se zatím..
Tak jak vidíš tak i někdo zkušenější potvrdil můj názor. Zbytečně moc šaškáren si kolem toho dělal
hodně lídí, hodně chutí... psal si, že ses o mě bavil s dalšími 2 admini, kteří si myslí, že mam wh.. proč nedodali oni nikdy demo? protože si to MYSLÍ, ale ve skutečnosti vůbec nevědí - "jsem skill, nemůžu nikdy umřít, kdo mě zabije ma wh-ab" .. si myslíš, že si nesmrtelný nebo co?

------------
------------
no, naštěstí tady máme i jiné servery, kde se dá hrát že............... takže dík za shlédnutí dema a váš názor (potěšil i vytočil), a přeju good hunting..

-
Dino90 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2