• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)Rejny/dust 2
Zdravím Dárku,
chtěl bych se zeptat,kdysi jsem se chtěl stát adminem,a za to že jsem se vyjádřil ke žádosti jsi mi řekl
že nejsem hoden toho stát adminem,že o takové lidi nemáte zájem,dobře..
Vzal jsem to a nemám nic proti,chodím tam teda jen relaxovat a hrát když se nudím.
Ale Dneska se napojím na server, A Pání Rejny (VACATION GRIL) Má práva?
Nevím jestli jsi koukal na její chat za poslední týden,což máš tu : https://postimg.org/image/770cxvob1/
: https://postimg.org/image/hulyh6lmx/
: Její jména https://postimg.org/image/lb0d0o6j7/
A to není ani týden staré, kdybych zapátral více tak...
Nemám proti ní naprosto nic,normálně se sní bavím, doufám že to nebude brát nějak špatně..
Jen mi připadá toto opravdu dost ulítlé,že někdo takovej dostane práva.
Jestli vtom je nějaká dohoda,nebo něco.. Vpohodě,nijak na Rejny,nebo na tebe nenarážím.
Je to vaše věc samozřejmě,jen se ptám jako hráč na vašem serveru, jak je možné že někdo kdo je sprostý jako dlaždič,
a řve každý den do mikrofonu může dostat práva, na forku jsem ani nenašel její profil,což znamená že ani nemá nahlášený 5 lidí.
Doufám že to neberete jako urážku,nebo napadení vaší osoby,jen by mě zajímalo jak je možné že dostala práva když tu máme přece nějaké ty pravidla.
Díky za odpověď.
Speedblazen
chtěl bych se zeptat,kdysi jsem se chtěl stát adminem,a za to že jsem se vyjádřil ke žádosti jsi mi řekl
že nejsem hoden toho stát adminem,že o takové lidi nemáte zájem,dobře..
Vzal jsem to a nemám nic proti,chodím tam teda jen relaxovat a hrát když se nudím.
Ale Dneska se napojím na server, A Pání Rejny (VACATION GRIL) Má práva?
Nevím jestli jsi koukal na její chat za poslední týden,což máš tu : https://postimg.org/image/770cxvob1/
: https://postimg.org/image/hulyh6lmx/
: Její jména https://postimg.org/image/lb0d0o6j7/
A to není ani týden staré, kdybych zapátral více tak...
Nemám proti ní naprosto nic,normálně se sní bavím, doufám že to nebude brát nějak špatně..
Jen mi připadá toto opravdu dost ulítlé,že někdo takovej dostane práva.
Jestli vtom je nějaká dohoda,nebo něco.. Vpohodě,nijak na Rejny,nebo na tebe nenarážím.
Je to vaše věc samozřejmě,jen se ptám jako hráč na vašem serveru, jak je možné že někdo kdo je sprostý jako dlaždič,
a řve každý den do mikrofonu může dostat práva, na forku jsem ani nenašel její profil,což znamená že ani nemá nahlášený 5 lidí.
Doufám že to neberete jako urážku,nebo napadení vaší osoby,jen by mě zajímalo jak je možné že dostala práva když tu máme přece nějaké ty pravidla.
Díky za odpověď.
Speedblazen
Dies stultis quoque mederi solet.
(Čas dovede často vyléčit i hlupáka.)
-
Speedblazen - Amatér
(Vyřešeno)Rejny/dust 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rejny/dust 2
Nechápu ani trochu pointu stížnosti... na co si vlastně stěžuješ? Na něco co nemáš jakkoli potvrzené? Jak si můžeš být jist, že jsem ji nahazoval právě já? Proč je v názvu stížnosti její jméno? Nechápu absolutně na co si stěžuješ, stěžuješ si na tvojí závist že jsi nedostal práva a ona ano nebo co? Další částí je jasný důkaz, osnova a podobné věci? Ty ti také utekly? Ty sám vlastně nevíš na co si stěžuješ...
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
To jsem přesně čekal,že začnete že žárlim.. Mate tu jen přece nějaké pravidla,což jste samozřejmě porušili a ještě otáčíte vše na to že žárlim. Stačí se podívat na jasné důkazy o tom že ta osoba neni vůbec vhodná. Hráči který jsou slušný to určitě zajímá,protože toto je pěkná ukázka něčeho dobrého,že hráči nemusi ani dodržovat pravidla.
PS: práva ji mohl bez žádosti,a bez nahlášení nahodit snad jen vedeni.. ještě ten jeji chat
PS: práva ji mohl bez žádosti,a bez nahlášení nahodit snad jen vedeni.. ještě ten jeji chat
-
Speedblazen - Amatér
DarkMouse píše:Nechápu ani trochu pointu stížnosti... na co si vlastně stěžuješ? Na něco co nemáš jakkoli potvrzené? Jak si můžeš být jist, že jsem ji nahazoval právě já? Proč je v názvu stížnosti její jméno? Nechápu absolutně na co si stěžuješ, stěžuješ si na tvojí závist že jsi nedostal práva a ona ano nebo co? Další částí je jasný důkaz, osnova a podobné věci? Ty ti také utekly? Ty sám vlastně nevíš na co si stěžuješ...
Dobře,napsal jsem to špatně,omlouvám se Rejny že jsem jí zmínil v názvu tématu, ta tam vůbec neměla co dělat,jde o stížnost na vedení které úplně vynechává pravidla pro přijetí. Je mi jasné že tímto nikam nedojdu,jste jen přeci vedení,a takové lidi jako jsem já nemají šanci.
Jen jsem opravdu čistě informativně se zeptal. Ano,když jsem to psal,tak jsem byl dost překvapenej a nedával jsem pozor na co se správě vůbec zaměřit. Ale furt to nic nemění na tom Rejny porušuje snad asi půlku pravidel pro přijetí,jen jsem to chtěl zdůvodnit,a zjistit
proč taková osoba vůbec dostala práva. A tobě se Dárku taky omlouvám,napsal jsem že ty i když jsem to neměl potvrzené. Takže vlastně netuším kdo to nahodil, a byl bych rád kdyby mi na to odpověděla ta daná osoba.
-
Speedblazen - Amatér
Pravidla pre prijatie su samozrejme len orientacne a sluzia na pribliznu orientaciu pre zaidatelov co maju splnat. To ze niekto splna alebo nesplna pozaidavky neznamena ze dostane alebo nedostane automaticky prava. Touto staznostou si len potvrdil darkovo rozhodnutie a prava nedostanes 
Ked sa rozhodneme mozme nahodit prava mojmu kocurovi, to komu a nedame prava je ciste nasa vec a teba je po tom hovno
Ukludni sa hraj mesiac na serveroch spravaj sa ako clovek nesnaz sa tu hrat na frajera a potom mozno dostanes sancu
Akakovelk vtipna alebo nevhodna rekacia ktora bude urcite nasledovat nas len utvrdi viac v tom ze sme spravili dobre ked si nedostal prava a ako bonus bude pravdepodobne odmenena nejakym hezkym banom
PS a ked uz hovno vies o tom ako to funguje aspon sa stazuj na spravnu osobu, vynimku k pohovoru som udelil ja
Pekny den

Ked sa rozhodneme mozme nahodit prava mojmu kocurovi, to komu a nedame prava je ciste nasa vec a teba je po tom hovno

Ukludni sa hraj mesiac na serveroch spravaj sa ako clovek nesnaz sa tu hrat na frajera a potom mozno dostanes sancu
Akakovelk vtipna alebo nevhodna rekacia ktora bude urcite nasledovat nas len utvrdi viac v tom ze sme spravili dobre ked si nedostal prava a ako bonus bude pravdepodobne odmenena nejakym hezkym banom

PS a ked uz hovno vies o tom ako to funguje aspon sa stazuj na spravnu osobu, vynimku k pohovoru som udelil ja

Pekny den

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Garlin píše:Pravidla pre prijatie su samozrejme len orientacne a sluzia na pribliznu orientaciu pre zaidatelov co maju splnat. To ze niekto splna alebo nesplna pozaidavky neznamena ze dostane alebo nedostane automaticky prava. Touto staznostou si len potvrdil darkovo rozhodnutie a prava nedostanes
PS a ked uz hovno vies o tom ako to funguje aspon sa stazuj na spravnu osobu, vynimku k pohovoru som udelil ja![]()
Pekny den
Vpohodě,já se jen ptal,takže práva dostane každej kdo má blíž.
o Admina samozřejmě zájem už nemám dávno,od té doby co mi napsal Dárk

Děkuji za vyřešení a můžete lock.
-
Speedblazen - Amatér
prava dostane ten o kom sa rozhodneme ze ich dostane na zakaldne jednej jednoduchej veci.
Chceme toho cloveka za admina ? ANO NE
U teba je odpoved NE

U teba je odpoved NE

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Garlin píše:prava dostane ten o kom sa rozhodneme ze ich dostane na zakaldne jednej jednoduchej veci.
U teba je odpoved NE
Vpohodě,já o to ani neprosím.
-
Speedblazen - Amatér
Ujasněno, takže pokládám za vyřešeno. 

ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter