Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

(Vyřešeno)*SUBROSA*

Příspěvekod fermos » 05 črc 2020, 20:58

Nemam demo, nie som typ na dema ... už tyzden placem ze tam hra kazdy den cheater ...21:55 cas inferno 20 kolo mapy, stav 12:7 stav ... pozrite si ho prosim na hltv ... nie je tam admin a chlapec sa pozabudol ...
fermos
Amatér
Amatér

(Vyřešeno)*SUBROSA*

od Rumcajz » 05 črc 2020, 20:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: *SUBROSA*

Příspěvekod piri » 06 črc 2020, 15:46

Ahoj, kouknul jsem na to. Hráč dal dvě hlavy, což nemusí nic znamenat. Blbý je, že je to hltv, který není správně sesynchronizovaný. Pokud máš někdy podezření na cheatera a v tu chvíli není na serveru přítomen admin, napiš sem na fórum do minichatu, že máš na konkrétním serveru podezření na cheatera a admin dorazí. Můžeš si také některého admina přidat na steamu. Děkuju za snahu :).
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Re: (Vyřešeno)*SUBROSA*

Příspěvekod fermos » 06 črc 2020, 20:26

On tam hra denno denne, kazdy ho sleduje a minule ho pozeral sewee a mal skore 8 8. Tu na infernu nebol admin a skore mal 21 3 za cca 6 kol. Stale ked je niekto spac, tak si dava pozor.... zapina aj AB. To sa da pekne vidiet lebo vtedy si dava strasne pozor na fullout. Aj ked mu niekto vybehne na meter od neho, len klika ...proste neda fullout lebo by mu to skocilo dalej ... proste sa ani nehybe ako skill hrac ...nevie hadzat granaty, nerushuje, neoveruje si rohy, WH hlavne pouziva na timing ... ked bude mat niekto cas, pozrite si cele jeho inferno tych 21 3 skore urcite tam je viac veci ....
fermos
Amatér
Amatér

Příspěvekod ssuu » 12 črc 2020, 02:57

aku su skoro 4 rano ale ok. dam si tu namahu napisat moj nazor fermos velmi mi ten nicknic nehovori kamos ale ked nieco napises ma to hlavu a patu a tusim raz dva krat som ta stretol na servery a trafil si aj nieco ... vec druha tento typek je tak zapnuty ze to vidno aj v rysoch na polskej strane tatier, pisal som to adminovi doposti 2 dni dozadu ignore vsak lebo lepto zas vymysla, tu to mate dalsi nazor typka vsak ten chalan daval na miragi kamo cez 8 flashov 4ludom jednotky len 1 kolo som si ho pozrel pisem do posty adminovi nic..tak jak furt bo proste lepto si vymysla..tak co som sa chytil a lefteol som skoda reci.........a k tebe piri kamos vidim ze tam nehras skoro vobec ale ked tam prides tak to stoji zato 24 ku 3 tusom na d2 only 1ke vcera predvcerim tusim, v nicku som mal 4 mena cheatrov 2xnoflash 1x silent AB a 1x Noreocil nevravam ze si ma nevidel spamoval som chat tak ako vzdy proste lepta nepriehladnes to sa neda kamarat xD nic tusim si sa aj hodil na 2-3 kola do spectu a proste surovno si lefteol ani cau lepto ani obraz ani zvuk tusim som ti hned pisal cau piri nesom si isty okej sory ked si vymyslam ako o to nejde keby mozem do nicku napisat 10cheatoerov tak ver tomu ze to urobim ale kedze v skratkach sa mi tam vojde max 4 ,,,ale zas som odbocil mozem mi prosim ta tu pred vsetkymi piri vysvetlit preco mas o mne fakt taku zlu mienku ako asi viem preco naslo by sa dost dovodou xD ale o to nejde preco piri ked prides a rozdavas jak laci guardiaN 1ku za 1kou ci je to usb gun awp proste kamo respekt hral som s typkami co hrali esl a mali by stebou problem piri ale preco fakt az taky ignore od teba smerom ku mne nechapem...si myslis ja ta budem prosit aby si dal niekomu ban za den na vasich serceroch za 8hod na fy1,2 pub awp fun pub dusty stretnem cez 20cheaterou tak ze ani sa nemusim hodit do spectu to robim narozdeil od vas aspon pod fakenickom narozdiel od vas gs admini kedze nejaky ten piatok cez 3000banov som dal na konkurecnom portali....preco mi proste neverite sewe kole walky uz ked im napisem tak viem dopred opoved...napr. chcel by som pochvalit cylyho aj ked my dvaja sme nikdy nemali dobry vztah ako nechapem koli comu ale hlavne z jeho strany som citil odpor napisal som mu asi za 15 kol asi 4 hracov co snami hrali a su zapnuty on mi napisal aspon ok do chatu tak som videl ze ma nema v P a tymto sa mu chcem podakovat ako sa zachoval i ked jemu som neraz povedal tvrde slova pred fullkou na servery takze cyly este raz dik...ale toto som nechcel riesit... zo sewem sme si vysvetli veci v DM on povedal mne svoje nazory namna jak sa spravam aky ma voci moju chatu a pod sporostostiam co robim na serveroch ked ma niekto fakt vytoci ja som mu nato povedal protiargumenty a myslim si ze uz sme aspon ok aspon z mojej strany urcite zmenil som na neho nazor o 180stupnov ale proste piri si nromalny chalan ked som ti napisal mam take demo toho a toho vies to pozriet niesom si na 100percent isty piri ochotny ziadnem probelm pvoedal ano je to na perma ma to a to resp povie nie lepto to je malo 2 casy proste natoc ho viac nabuduce ziatial malo na ban...aspon takto to bolo pred rokom a pol ked som este chut vam pomahat kedze vtedy som nedostaval permy na chat od seweho a mesiac do hry za 4 nadavky v hre ale budis to mi je jedno csko neni cely moj zivot ako poniektorich z vas..jedine co od vas gs admini popripade CHH chcem je trosku ustretovost voci mne...pozri ja nemam problem hodit sa do spectu na 3hod a nakofidovat za tie 3h.10ludi zapnutych s vycasovanimi demami rovno do directu sewemu alebo popripade pirimu nahrakinovi ked nahrakin je co sa tyka CHH by som pvoedal TOP osobnost ostatne veci tu rozoberat nechecm to uz je medzi nim a mnou..ako jeden z mala pokial viem hral ESL a moze mat z celeho admin tymu najobiektivnejsie nazory a skusenosti kedze ked hras ESL proti dajme tomu fu sk tak sa nieco na teba nalepi a veci ako silent AB a norecoil popripade NOFLASH mas v malicku kedze WH sa prepinalo aj v ESL co mi potvrdilo xyz ludi v ratane ludi co hrali za svk repre takze asi tak az natom ze v ESL su trosku o 20000x skusenejsi admini ako hocikto kto je natom portali a proste ked sa nasere tak to typkovi nemusi dokazat priamo na turnaji/LANke WCG dajme tomu (btw bol aj taky odvazlivec co na wcg prepinal wh a ako skoncil to neni zverejnitelne ani o 4 rano fakt nie.!ale z odstupom casu sa poradi z adminmi poprpadia z ludmi ako ivo lazarov ktory proste ked povie ze typek prepina tak typek prepina a BODKA ! nestalo sa to pravo v tejto 1.ej najvysisej life ani raz ani dva krat ale proste viac krat aspon co som pocul..od hracov z esl ktori to proste tryhardili...a dalej uz sa mi nechce pisat momentalne kedze su 4hod rano...takze aby som to uzavrel ked chcete odomnaochotu aby som pomohol skvalitnit tento poratalmusim vidiet ochotu a komunikaciu a odpisovane aj z Vašej strany a nie dat videna a ignore ako to robi 99admov ktorym napisem...ak chces piri napis mi DM poviem ti 20mien ktore si ceknes ktore tu hraju kazdy jeden bozi niekolo mesiacov ked nie rokov...ako napr meda ashov velky felak a vidis dostal 2 flashe do huby dal mi jedno hned som vedel ze je ZLE stiahol som hltv nakofioval som ho a čo sa stalo lepto mal zas pravdu a typek tu hral dlhe mesaice ked nie roky a ten noflash som mu proste dokazal ked som sa nasral a slusne som mu povedal ze davam mu sancu vypnut to bol drzi ma teci tak platil unban a ked so po unbane stretol na awp tak bol ticho jak pena chapes? taktio hraci kamo velmi malo ludi ma pozna osobne z GS da sa povedat ze max 2 vedia kto a co ked ma niekto vytoci co vsetko dokazem zariadit vravim sewe mi pomohol teraz velmi dal ub alebo ja nwm proste jak to spravil bol reset ale proste z dna na den mi zmizla perma takze ma to mega potesilo...preto vravim zmeni sa Vas postoj ku mne zmeni sa automaticky protisluzba ja ku Vam..nemusime sa zdarvit na serveri nemusime felit byt kamarati vypisovat si basne moze to fungovat len cislo ako proste SID vycasovanie /CASY/ nick vsetko tak ako je vo vzore ...vravim posledna sanca urovnat si somnou vztahy kto chce direct a DM funguje aj o 3 rano piste pokial sprava bude mat hlavu a patu a nebu v nej urazky ani nazanky urazky na moju osobu kludne odpisem poradim pomozem ci uz to je hrac alebo admin.gn
JEDNA VELKACOKODISCOKINDERPARTY

nick v hre: lepto.
VIP member public server
sluchatka: KOSS SB-45
mys: Razer Deathadder
senzitivita: 1.0
crosshair : small red
ssuu
Drbna
Drbna

Příspěvekod ssuu » 12 črc 2020, 12:29

ked ho stretnem najblizsie tak mu spravim fragmovicko neboj nic fermos lepto mu vybavi permu pod fake nickom len nech to skusi chalan este raz zapnut (:
JEDNA VELKACOKODISCOKINDERPARTY

nick v hre: lepto.
VIP member public server
sluchatka: KOSS SB-45
mys: Razer Deathadder
senzitivita: 1.0
crosshair : small red
ssuu
Drbna
Drbna

Příspěvekod Seweee » 12 črc 2020, 19:43

Super lepto, držíme palce ;)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Public Servery