• Stránka 1 z 1
(Vyreseno)Unban White Legion - CTF
Ahoj. Je mi to sice úsměvné, ale musím požádat o přehodnocení dnešního rozhodnutí admina Niokl
)
Může nějaký zkušený admin se podívat na případné demo a vzít tohle rozhodnutí zpátky? Nikdy jsem cheaty nepoužíval, opakuji nikdy.
Na různé stížnosti se mě snažilo spectovat už X adminů, na třech serverech jsem byl nedávno ještě v TOP3, i tak jsem nikdy žádný BAN od žádného admina nedostal. Hraju na CFT už vážně dlouho
)
Děkuju
Může nějaký zkušený admin se podívat na případné demo a vzít tohle rozhodnutí zpátky? Nikdy jsem cheaty nepoužíval, opakuji nikdy.
Na různé stížnosti se mě snažilo spectovat už X adminů, na třech serverech jsem byl nedávno ještě v TOP3, i tak jsem nikdy žádný BAN od žádného admina nedostal. Hraju na CFT už vážně dlouho
Děkuju
- WhiteLegion
- Kolemjdoucí

(Vyreseno)Unban White Legion - CTF
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Unban White Legion - CTF
Navíc admina Niokl znám, když jsem ho viděl ve spectu a měl jsem skore cca 185/14, tak je mi jasné, že mě spectuje. Nejsem debil, abych při používání cheatů pokračoval i před adminem, kterého z těchto serverů znám.
Fakt je to nedorozumění
Fakt je to nedorozumění
- WhiteLegion
- Kolemjdoucí

http://leteckaposta.cz/586893773
16:00 / 16:06 / 16:18 (Krásně to skočilo na toho 2 teroristu) / 16:54 / 17:16 (Normálně galaktická hlava)
Pokud CHH napíše clear, tak se ti omluvím.
16:00 / 16:06 / 16:18 (Krásně to skočilo na toho 2 teroristu) / 16:54 / 17:16 (Normálně galaktická hlava)
Pokud CHH napíše clear, tak se ti omluvím.
-

SiGiii - Spamerův sluha

Ahoj.
Mas UnBan, promin za vznikle problemy a popripade ,kdyby nahodou to priste opis podle vzoru.
Mas UnBan, promin za vznikle problemy a popripade ,kdyby nahodou to priste opis podle vzoru.
OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
-

111KKK - Ice King

Re: (Vyreseno)Unban White Legion - CTF
Ahoj, děkuju. Nevím jaký vzot ani má být, nikdy jsem tu nepsal:)
Hezký den
Hezký den
- WhiteLegion
- Kolemjdoucí

• Stránka 1 z 1