• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: (Vyřešeno) VAMOS WH
ako offtopic ti pridam uz tvojich kolegov ktorí tiež nevedia co je wh ako ty
public-1-dem0-vamos-a-la-playa-t86500.html
vamos-a-la-playa-cheating-ab-noflash-pub-1-t87125.html
public-1-hack-the-planet-vamos-a-la-playa-t92718.html
public-1-delix-vamos-a-la-playa-t95378.html
wh-vamos-a-la-playa-t98506.html
gungame-3-xxx-fofosgaming-sweat-t114253.html
w1-public-1-vamos-a-la-playa-t118577.html
public-1-ab-t144935.html
public-1-dem0-vamos-a-la-playa-t86500.html
vamos-a-la-playa-cheating-ab-noflash-pub-1-t87125.html
public-1-hack-the-planet-vamos-a-la-playa-t92718.html
public-1-delix-vamos-a-la-playa-t95378.html
wh-vamos-a-la-playa-t98506.html
gungame-3-xxx-fofosgaming-sweat-t114253.html
w1-public-1-vamos-a-la-playa-t118577.html
public-1-ab-t144935.html
-
iamfamasmachin - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Jakto ze nemá Ban???
- rikejmisekac
- Kolemjdoucí
Vážně smutný, jak zdejší rádoby cheathunteři nepoznají WH dokud ho není někdo schopnej skrývat a o složitějším AB, než klasických kde to trhá přes půl monitoru apod ani nemluvě. To už sem zmiňoval mnohokrát.
Mně se nadává do cheatera už x let několikrát denně, ale když sem viděl pár dem od Vamose, tak sem hodně slabej level...
Tímto bych rád Vámose poprosil, ať mě naučí to, že když člověk střelí 2 metry vedle hráče do zdi, tak ho stejně zabije.. Myslel jsem si o sobě, že CS celkem za ty roky ovládám, ale bohužel tuhle střelbu mimo lidi a zabíjet je, nebo aby mi cross lítal tak krásně jako mu přímo na hlavy ještě před výstřelem, to jsem neviděl ani u Pottiho nebo Heatna za dob jejich největší slávy a formy..
Kde Vámos prosímtě stáhnu tu verzi ab co máš? taky chci střilet mimo lidi a sbírat fragy a nedostat za to ani ban.
Mně se nadává do cheatera už x let několikrát denně, ale když sem viděl pár dem od Vamose, tak sem hodně slabej level...
Tímto bych rád Vámose poprosil, ať mě naučí to, že když člověk střelí 2 metry vedle hráče do zdi, tak ho stejně zabije.. Myslel jsem si o sobě, že CS celkem za ty roky ovládám, ale bohužel tuhle střelbu mimo lidi a zabíjet je, nebo aby mi cross lítal tak krásně jako mu přímo na hlavy ještě před výstřelem, to jsem neviděl ani u Pottiho nebo Heatna za dob jejich největší slávy a formy..
Kde Vámos prosímtě stáhnu tu verzi ab co máš? taky chci střilet mimo lidi a sbírat fragy a nedostat za to ani ban.
- aklainekk
- Kolemjdoucí
o čom rozpravaš? že strielam mimo ludi a zabijam ich? to akože mam silent ab? panebože dalši adept na cheathuntera
a to že mi cross lieta? ukaž mi situačky kde mi cross lieta ako ab, nie je to nahodou len moj reflex? ja som toho zahral dost vela a nie na publicu ako ty
a uz vobec nie online ale offline 

-
iamfamasmachin - Zkušený
a ked si ty taky hrac ze si toho vela videl a vela zahral daj mi tvoj real nick a hned ti poviem kto si, s K/D skoro 6 mi tu ide nakladat chlapec, ktorý je určite zapnuty a honi si ego na publicu panebože..
ver tomu ak by som mal čas a hlavne motivaciu vypišem ta a ban už máš davno (väčšie rybičky a to na Playzone a U2 som dostal, ked som bol hl. cheathunter a to aj projektu ffp) ale zatial nemam motivaciu a hlavne momentalne ani čas, ale možno pride ten čas
ver tomu ak by som mal čas a hlavne motivaciu vypišem ta a ban už máš davno (väčšie rybičky a to na Playzone a U2 som dostal, ked som bol hl. cheathunter a to aj projektu ffp) ale zatial nemam motivaciu a hlavne momentalne ani čas, ale možno pride ten čas

-
iamfamasmachin - Zkušený
ked sa pozreme na tvoj hlstatx tak viac ako 90% tvojich killov resp. tvojho času je na servery DUST 2 ONLY #6...
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=1461#
viete prečo je toto jeho najoblubenejši server?
pretože tam nie je HLTV a nikdy nebolo, takže ak nik nieje v specte tak si to wh vobec nezakryva, ak je niekto v specte a tuši , že by to mohol byt admin alebo lepši hrač ktorý ho toči, tak všetko zakryva
ach ty si dobry zmrdik
mas stastie ze si hras na takom serveriku, lebo dal by som si tu namahu a vsetky hltv, na ktorych by si bol by som stiahol a len vtedy by si videl čo je CHH a ako sa vypisuje
tymto poprosim vedenie nech pripoja hltv aj na tento server a vlastne na všetky aby sa mohlo predist takemuto zmrdikovi
alebo prid rovno na public #1 kde som občas ja, som zvedavy na tvoj skill ty 5 K/D 
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=1461#
viete prečo je toto jeho najoblubenejši server?

tymto poprosim vedenie nech pripoja hltv aj na tento server a vlastne na všetky aby sa mohlo predist takemuto zmrdikovi

-
iamfamasmachin - Zkušený
public-1-ab-t144935.html
22:14.... míříš do zdi, střílíš do zdi, ale kulky zasáhnou hráče metr vedle a umře, dál se s tebou nemám o čem bavit ty lamo
nemluvě o fragách které sem popisoval výše.
Můj real nick je Aklain a hraju tu už několik let. Doposud jsem hrál na public oldschool, a před restartem sem teprve začal na dust 2 only 6, kvůli úmrtnosti oldschoolu.
Mé K:D bylo za poslední hlstats sezónu 3:8, na serverech kde HLTV bylo. Nahášen za ty roky jsem byl také mnohokrát, nemluvě o sledování mé osoby adminama.
Neboj, nejseš první, co nadává na absenci HLTV na právě zmiňovaném serveru a Sewe to už psal v admin fóru dávno.
Věc druhá, než tu začneš mlátit opět hubou jako největší skiller, tak si zkus na ten server dojít a podívat se, co tam hraje za boty a zjistil bys, že se tam dá normální hrou nahrát i daleko víc. Jen mě nebaví vyčkávat někde za krabicema a čekat, tak "jen" takové KD.
Takže si tu nech ty tvoje vymyšlené příběhy, proč je to můj server. Úroveň 15ti letého dítěte
V mini-chatu taky předvádíš momentálně slušnej trapas.
A já mám prej ego a jsem namyšlenej. Lidi by měli potkat tebe
A že jsi tak úžasný hráč a umíš to tak dobře WH a AB, že ti to u těhle lam prochází, tak tady máš třeba moje jedno demo...
Hodně štěstí při časování.
Věřím, že tam najdeš hromadu podezřelých fragů, takže se těším na to, až ti na ně budu moct odepsat... zatím Pa skillere
wh-ab-dust-only-6-t136808.html
22:14.... míříš do zdi, střílíš do zdi, ale kulky zasáhnou hráče metr vedle a umře, dál se s tebou nemám o čem bavit ty lamo

Můj real nick je Aklain a hraju tu už několik let. Doposud jsem hrál na public oldschool, a před restartem sem teprve začal na dust 2 only 6, kvůli úmrtnosti oldschoolu.
Mé K:D bylo za poslední hlstats sezónu 3:8, na serverech kde HLTV bylo. Nahášen za ty roky jsem byl také mnohokrát, nemluvě o sledování mé osoby adminama.
Neboj, nejseš první, co nadává na absenci HLTV na právě zmiňovaném serveru a Sewe to už psal v admin fóru dávno.
Věc druhá, než tu začneš mlátit opět hubou jako největší skiller, tak si zkus na ten server dojít a podívat se, co tam hraje za boty a zjistil bys, že se tam dá normální hrou nahrát i daleko víc. Jen mě nebaví vyčkávat někde za krabicema a čekat, tak "jen" takové KD.
Takže si tu nech ty tvoje vymyšlené příběhy, proč je to můj server. Úroveň 15ti letého dítěte

V mini-chatu taky předvádíš momentálně slušnej trapas.
A já mám prej ego a jsem namyšlenej. Lidi by měli potkat tebe

A že jsi tak úžasný hráč a umíš to tak dobře WH a AB, že ti to u těhle lam prochází, tak tady máš třeba moje jedno demo...
Hodně štěstí při časování.
Věřím, že tam najdeš hromadu podezřelých fragů, takže se těším na to, až ti na ně budu moct odepsat... zatím Pa skillere
wh-ab-dust-only-6-t136808.html
- aklainekk
- Kolemjdoucí
tak prid moj zlaty na public #1 a ukazem ti ako sa to hra ty majster sveta
a po druhe to low demo pri ktorom ta niekto natacal mam kukat? prosim ta este ak si vedel ze je niekto v specte?
prid na public #1 a ked tam budem zahrame si a hned ti poviem či si zapnuty ani nie, stači mi 5 situačiek s tebou
a moje ab nechaj na pokoji, neviem inak bez neho hrat
nikdy som ani nevedel tak si zapinam AB na nonsteam servery kde hraje 70 % noobov
nato aby som toto robil už mam dost ročkov 
a po druhe to low demo pri ktorom ta niekto natacal mam kukat? prosim ta este ak si vedel ze je niekto v specte?
prid na public #1 a ked tam budem zahrame si a hned ti poviem či si zapnuty ani nie, stači mi 5 situačiek s tebou

a moje ab nechaj na pokoji, neviem inak bez neho hrat

-
iamfamasmachin - Zkušený
daj mi iny čas lebo 22:14 stojim na spawne afk, dakujem
jaj aha prepac nevsimol som si ze to je ine demo ako je v tomto topicu idem kuk
jaj aha prepac nevsimol som si ze to je ine demo ako je v tomto topicu idem kuk
-
iamfamasmachin - Zkušený
Nevím proč tu rozvijite diskuzi, která nikam nevede. Podle dema vamos nemá wh a tím to končí.
Lock..
Lock..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2