• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno) WH/AB
Zdravím. Jelikož už mám nahráno přes 10 let a už sem adminem byl tak chci s klidnou hlavu a jistotou nahlasit NS lamku... natočil sem dema ale mam trošku problém je najít jelikož mám Macbook Pro a prostě ať hledám jak hledám tak mám problém najít. Nikdy neobvinuju nikoho a neudavam pokud si to neoverim a nepotvrdím aspon 3 zkušenýma hráčema s kterýma hrajeme od mala:) Byl bych moc rád kdyby jste se semnou nějak spojili a třeba přes teamviewer pomohli to najít je tam kráásně vidět jak přes flash si počkal a hlavičku pak jeste nez vylezl jezdil crossem po zdi a jeste nez vylezl tak strilel a když sem hral proti němu a podotykam ne jen JÁ tak si zkušený hráč všimne když mu vždy první kulka leti do hlavy a další 4 co vystřelí přesný hity do těla. Sledoval sem ho 2 dny než sem se odvážil ho obvinit, trošku jsem se do něj pustil a tak když sem byl ve spectu tak mi přišlo že zkoušel dělat jako by nic neměl a koukal najednou za všechny krabice rohy atd..ale chvilema se neuhlídal a to je vidět na těch demičkach takže budu doufat že mi pomůžete jedná se o only D2:6 Díky moc!

STATUS: Aklain - Love Blonde Girls" 1359 VALVE_0:0:432207825
NICK: Aklain - Love Blond Girls
Čas cca 18:00-19:00
Datum: 1.1.2017
a jak sem již psal , nic mi nepomohlo najít cstrike v MacOS..takže video zatím nemohu doložit a budu rád když se najde někdo , kdo by mi ho našel je opravdu kvalitní a zajimavy okamžiky , a myslím že tenhle hráč by se neměl brát na lehkou váhu, umí se docela maskovat ale jako každej cheater to nejde uplně nonstop bez chyby..
a ty chyby tam prostě byly tak věřím v celej admin team že ho zlikvidujete diky:)

STATUS: Aklain - Love Blonde Girls" 1359 VALVE_0:0:432207825
NICK: Aklain - Love Blond Girls
Čas cca 18:00-19:00
Datum: 1.1.2017
a jak sem již psal , nic mi nepomohlo najít cstrike v MacOS..takže video zatím nemohu doložit a budu rád když se najde někdo , kdo by mi ho našel je opravdu kvalitní a zajimavy okamžiky , a myslím že tenhle hráč by se neměl brát na lehkou váhu, umí se docela maskovat ale jako každej cheater to nejde uplně nonstop bez chyby..

-
R0B0T - CS 1.6 Admin
(Vyřešeno) WH/AB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WH/AB
Ahoj, chcel som ti poradiť že demo môžeš použiť aj z HLTV a tak som sa išiel pozrieť na konkrétny server na webe ale bohužiaľ HLTV na tom konkrétnom servery nie je. Ale všimol že tam hrá tebou spomínaný hráč. Nedalo mi tak som sa pripojil na ten server a spektoval som ho. Už zo začiatku bolo jasné že má ale nahrával som to dlhšie kvôli dôkazu.
Jasné WH, ďakujeme za nahlásenie.
Odkaz na ban tu: http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... hp?bid=791
Jasné WH, ďakujeme za nahlásenie.

Odkaz na ban tu: http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... hp?bid=791
- Megaplayer
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1