• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)WH na COD MW 1
Ahojte,
chcel by som nahlásiť hráča za porušovanie pravidiel:
Server: COD: MW #1
Nickname porušujícího: BanBan
Čas porušovaní: hneď na začiatku dema
Důkaz: http://leteckaposta.cz/119471553
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:VALVE_0:0:444365774 + nevedel som ako to zistiť
Váš pohled na situaci: NIekoľko krát už použil WH na servery, mám aj podozrenie na AB, keď zistil, že je niekto v spectate tak radšej vypol.
Verím že to nejako vyriešite.
Diky
Anonym
chcel by som nahlásiť hráča za porušovanie pravidiel:
Server: COD: MW #1
Nickname porušujícího: BanBan
Čas porušovaní: hneď na začiatku dema
Důkaz: http://leteckaposta.cz/119471553
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:VALVE_0:0:444365774 + nevedel som ako to zistiť

Váš pohled na situaci: NIekoľko krát už použil WH na servery, mám aj podozrenie na AB, keď zistil, že je niekto v spectate tak radšej vypol.
Verím že to nejako vyriešite.
Diky
Anonym
- Anonym1994
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno)WH na COD MW 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WH na COD MW 1
Ahoj, tyhle situace na ban nestačí, víceméně u všech se mohl řídit pouhým sluchem.
Pro příště, až budeš někoho nahlašovat, bude nezbytný i screen statutu v konzoli: Screenshot buď pomocí snapshot do konzole, nebo na steamu se dá nastavit na jakou klávesnici chceš mít screenshot (to doporučuji)
SteamID + Screenshot SID: Když ve hře napíšeš do konzole status, tak ti vyjedou všechna jména a jejich příslušné Steam ID (SID), nebo u nonsteam hráčů najdeš VALVE ID. Najdeš si daného porušujícího a pro přehlednost to označíš a vyscreenuješ + si můžeš rovnou zkopírovat celý řádek, který potom použiješ zde na forum.
Pro příště, až budeš někoho nahlašovat, bude nezbytný i screen statutu v konzoli: Screenshot buď pomocí snapshot do konzole, nebo na steamu se dá nastavit na jakou klávesnici chceš mít screenshot (to doporučuji)
SteamID + Screenshot SID: Když ve hře napíšeš do konzole status, tak ti vyjedou všechna jména a jejich příslušné Steam ID (SID), nebo u nonsteam hráčů najdeš VALVE ID. Najdeš si daného porušujícího a pro přehlednost to označíš a vyscreenuješ + si můžeš rovnou zkopírovat celý řádek, který potom použiješ zde na forum.
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Re: (Vyřešeno)WH na COD MW 1
Ahojte,
dnes som dostal echo zevraj tu mam zlozku, citim sa polichoteny - cheaty nemam a pridavam svoj status:
#12 "BanBan" 1443 VALVE_0:0:444365774 74 1:07:20 17 0
Spectilo ma uz niekolko adminov a hracov, pouzivam sluchatka a hram to uz fakt dlhe roky.
Jedine co si mozte vsimnut ze mi obcas uplne ubehne myska a to je preto, ze ta prasiva stara vec uz proste obcas nefunguje.
Ak by ste nieco potrebovali odomna mail tu mam v kontakte.
Papa,
BanBan
dnes som dostal echo zevraj tu mam zlozku, citim sa polichoteny - cheaty nemam a pridavam svoj status:
#12 "BanBan" 1443 VALVE_0:0:444365774 74 1:07:20 17 0
Spectilo ma uz niekolko adminov a hracov, pouzivam sluchatka a hram to uz fakt dlhe roky.
Jedine co si mozte vsimnut ze mi obcas uplne ubehne myska a to je preto, ze ta prasiva stara vec uz proste obcas nefunguje.
Ak by ste nieco potrebovali odomna mail tu mam v kontakte.
Papa,
BanBan
- Endoo
- Amatér
Re: (Vyřešeno)WH na COD MW 1
Ahoj, to echo bylo správné. Jak vidíš, usoudil jsem, že tvá hra je v souladu s pravidly tohoto portálu. Jelikož ale nejsem hlavní soudce, arbitr, mohl být můj verdikt špatný, ale v tomto případě to bylo myslím jednoznačné. Za celý portál ti přeju příjemné hraní a ať tě ta stará prašivá věc moc nezlobí
Děkujeme za tvojí ochotu a zveřejnění emailové adresy. Pokud budu mít nějaké otázky, rád ti prostřednictvím elektronické pošty zašlu zprávu. Zatím ahoj

Děkujeme za tvojí ochotu a zveřejnění emailové adresy. Pokud budu mít nějaké otázky, rád ti prostřednictvím elektronické pošty zašlu zprávu. Zatím ahoj

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 1