• Stránka 1 z 1
(Vyriešené) Hráč )) a další řešení
Samotní admini ví že má WH hráč )) který je na DUST serverech rank 1.... a stejně s ním nic neděláte.. když se pripojí admin on zmizí na jiný server.... Dřív v době kdy Gamesites vznikl, tak se tohle řešilo tvrdě. PERNAMENT BAN a hotovo.... a dnes se tu nic neděje... Admini se tomu jen smějí a řeknou jo víme že tu byl a odpojil se.... s tím že admin by měl hlídat si své servery popřípadě hledat další příležitosti jak odchytit cheatera i kdyby to mělo být pod jiným nickem. Bylo by načase s tím něco dělat a né jen s úsměvem nad tím mávnout rukou. Po x letech jsem se vrátil ke starému dobrému hraní Cska 1.6 a když vidím jak se to změnilo za ty roky to jak admini raději davájí CHAT BANY protože se jich něco dotkne... místo toho aby řešili cheatery na svých serverech.... v tomhle u mě GAMESITES hodně klesl... Doufám že si to vemete k SRDCI a něco s tím uděláte.
Předem díky za vaší odpověd.
Předem díky za vaší odpověd.
- UPayMyDrugs
- Kolemjdoucí
(Vyriešené) Hráč )) a další řešení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hráč )) a další řešení
Ahoj, děkujeme za zpětnou vazbu. Vyjádřím se k tomu já, protože jsi to napsal do Porušení pravidel.
Pokud chceš vyjádření někoho z vyšších adminů, dej mi vědět.
- někteří admini to skutečně "ví", přinejmenším si to myslí. Já jsem mezi nimi. Ono se to řeší pořád stejně tvrdě, tenhle týpek už pár permic dostal, bohužel následně dostal unban. Většina cheathunterů se vždy shodla na tom, že důkazy jsou průkazné, anebo že na nich není nic zajímavého. Určitě se tomu admini nesmějí, rozhodně ne všichni, snaží se, ale možná si už někteří z nich řeknou "kašlu na to, stejně dostane unban." To je asi pravda. Adminů je na public serverech dost a dělají, co můžou. Čeho si nevšimnou, můžou hráči nahlásit sem a my to dodatečně zabanujeme. Já už tu jsem taky pár let a nepřijde mi,, že by se tu něco výrazně změnilo. Klidně nějaké konkrétní změny napiš.UPayMyDrugs píše:Samotní admini ví že má WH hráč )).
Pokud chceš vyjádření někoho z vyšších adminů, dej mi vědět.

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Tak jako kolega napsal. Presne souhlasim nejde totizto nesouhlasit. Jako delate si ostudu jenom vy [ne ty konkretne piri] ale gamesites jako takej, jenze on se napoji na server kde mate i 30 lidi a hned polka se kuli nemu odpoji protoze hned vidi kdo se napojil tak radeji jdou. Muzete si i rikat co chcete ze ma skore na slabych hracech nafragovany. Kdykokoliv ma skore 100:5 a to legit neni vubec, at si rika kdo chce co chce a to je pri full servru u neho. Nestydi se vubec, protoze je tak napadnej kouka do sten, deruje atd. Proste je zaplej a jako si napsal admini to ví.
Taky ze se i odpoji kdyz prijde admin na server ale taky i nekdy hraje normalne protoze jsem byl dva krat svedkem kdyz dostal ban na serveru přímo od admina za cheating.
To co jsi napsal, ze vacsina adminu vi a ze i byli dostatecni dukazy? Tak ja potom nechapu jako kdyz jsou dostatecni dukazy jak muze mit porad unban, to mi jaksi hlava nebere.
Taky si preju aby raz a navždy mel ban, protoze sam mam VIP na Dust2 #2 a když tam prijde ani zahrat si nemohu.
Taky ze se i odpoji kdyz prijde admin na server ale taky i nekdy hraje normalne protoze jsem byl dva krat svedkem kdyz dostal ban na serveru přímo od admina za cheating.
To co jsi napsal, ze vacsina adminu vi a ze i byli dostatecni dukazy? Tak ja potom nechapu jako kdyz jsou dostatecni dukazy jak muze mit porad unban, to mi jaksi hlava nebere.
Taky si preju aby raz a navždy mel ban, protoze sam mam VIP na Dust2 #2 a když tam prijde ani zahrat si nemohu.
- Helper
- Kolemjdoucí
Jelikož je hráč solidní záhadou rozhodl jsem se vypracovat posudek, o jehož výsledku vás budu informovat.
-
S4MUR4J - Pokročilý
Dovoluji si tedy přispět k tomuto threadu.
Hráče jsem nikdy moc nespectoval, po prvních banech a unbanech jsem věřil úsudku cheathunteru. Samozřejmě má očividně velké zkušenosti, ovšem proto může wallhack velice dobře krýt. Mrkl jsem na jednu mapu co proti mě hrál v posledních dnech a hodil pár časů, které mi nepřijdou OK, tak doufám že se ním budete zase zabývat.
Mimo to jsem ho projel googlem a našel v archívu ESL, že patrně měl ban za cheating (viz. screen).
Jako další okolnost bych se pozastavil nad zajímavou statistikou v hlstats a to kpd vs loni/letos (viz. screen). Hráč má až na výjimky raketový rozdíl a to dvojnásobný v letošním kpd oproti loni, kdy rozhodně takto bezchybný a "dokonalý" nebyl. Hráč patrně hraje od 1.5 verze a neumím si vysvětlit proč by po víc jak 2 dekádách hraní měl mít takový obrovský rozdíl ve výkonu za poslední rok, dva. Loni kill per dead 2-3, a teď pravidelně 5-7, na nick z dema aktuálně 159-11 kpd 14.45, zajímavý evolve. Dlouhodobě neudržitelné ať je hráč dobrý jak chce.
V demu mě nejvíc zaujalo, s ohledem na možnosti herních sluchátek, jak si nikdy nehlídá rohy, všude najisto proplouvá a jde si pro každý kill, nikdy se neohlíží, neotáčí, nerozhlíží a pořád na jisto. To je třeba vnímat. V druhém demu mě zaujalo jak za velice krátkou dobu sledování, dost často předstřeluje neslyšeného, neviděného enemy. Schválně jsem spectoval i protistranu že byla ticho a ve slowmo 1/4 je to řekl bych v klidu na ban. Předstřel většinou člověk použije na hráče co slyší, ne takhle přesně na nehybné a 3x během 10min. No posuďte sami.
Nick: ))
Steam ID + Screenshot SID: STEAM_0:1:18530569
Dôkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/JEV5TZB7W58Z72AB-SRU/
Vyčasovanie:
demo 1:
142:52 nerozhledne po B, jde si pro kill
148:05 jak věděl
150:32 po hečku i když může někdo rushovat, čumí jen rovně a neohroženě jde přímo pro mě na jisto
demo 2:
2:58 po plantu vypadá, že se spodem podíval na enemy (moje sluchátka ho teda nezaznamenaly)
3:20 toto běhání s čuměním do země, jakpak ví že nepotká toho posledního?
4:28 slowmo 1/4 - předstřel, enemy nebyl slyšet
4:35 celou dobu jsem nevydal zvuk, předstřel aniž bych byl vidět. Prvně si tam poskakuje neohroženě s bombou v ruce a čumí do okna, když jsem otočený a hlídám si dveře a pak najednou z ničeho nic díruje?
7:20 slowmo 1/4 - předstřel, enemy nebyl slyšet
8:45 slowmo 1/4 - druhej kill předstřel, enemy nebyl slyšet
11:02 slowmo 1/4 - předstřel, enemy nebyl slyšet
12:10 slowmo 1/4 - předstřel, CT walkoval
Ty poslední časy jsem hodně zajímavé. Určitě si je zpomalte. Předem děkuji za objektivní, neodfláklé vyšetření i přes 4 unbany.

Hráče jsem nikdy moc nespectoval, po prvních banech a unbanech jsem věřil úsudku cheathunteru. Samozřejmě má očividně velké zkušenosti, ovšem proto může wallhack velice dobře krýt. Mrkl jsem na jednu mapu co proti mě hrál v posledních dnech a hodil pár časů, které mi nepřijdou OK, tak doufám že se ním budete zase zabývat.
Mimo to jsem ho projel googlem a našel v archívu ESL, že patrně měl ban za cheating (viz. screen).
Jako další okolnost bych se pozastavil nad zajímavou statistikou v hlstats a to kpd vs loni/letos (viz. screen). Hráč má až na výjimky raketový rozdíl a to dvojnásobný v letošním kpd oproti loni, kdy rozhodně takto bezchybný a "dokonalý" nebyl. Hráč patrně hraje od 1.5 verze a neumím si vysvětlit proč by po víc jak 2 dekádách hraní měl mít takový obrovský rozdíl ve výkonu za poslední rok, dva. Loni kill per dead 2-3, a teď pravidelně 5-7, na nick z dema aktuálně 159-11 kpd 14.45, zajímavý evolve. Dlouhodobě neudržitelné ať je hráč dobrý jak chce.
V demu mě nejvíc zaujalo, s ohledem na možnosti herních sluchátek, jak si nikdy nehlídá rohy, všude najisto proplouvá a jde si pro každý kill, nikdy se neohlíží, neotáčí, nerozhlíží a pořád na jisto. To je třeba vnímat. V druhém demu mě zaujalo jak za velice krátkou dobu sledování, dost často předstřeluje neslyšeného, neviděného enemy. Schválně jsem spectoval i protistranu že byla ticho a ve slowmo 1/4 je to řekl bych v klidu na ban. Předstřel většinou člověk použije na hráče co slyší, ne takhle přesně na nehybné a 3x během 10min. No posuďte sami.
Nick: ))
Steam ID + Screenshot SID: STEAM_0:1:18530569
Dôkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/JEV5TZB7W58Z72AB-SRU/
Vyčasovanie:
demo 1:
142:52 nerozhledne po B, jde si pro kill
148:05 jak věděl
150:32 po hečku i když může někdo rushovat, čumí jen rovně a neohroženě jde přímo pro mě na jisto
demo 2:
2:58 po plantu vypadá, že se spodem podíval na enemy (moje sluchátka ho teda nezaznamenaly)
3:20 toto běhání s čuměním do země, jakpak ví že nepotká toho posledního?
4:28 slowmo 1/4 - předstřel, enemy nebyl slyšet
4:35 celou dobu jsem nevydal zvuk, předstřel aniž bych byl vidět. Prvně si tam poskakuje neohroženě s bombou v ruce a čumí do okna, když jsem otočený a hlídám si dveře a pak najednou z ničeho nic díruje?
7:20 slowmo 1/4 - předstřel, enemy nebyl slyšet
8:45 slowmo 1/4 - druhej kill předstřel, enemy nebyl slyšet
11:02 slowmo 1/4 - předstřel, enemy nebyl slyšet
12:10 slowmo 1/4 - předstřel, CT walkoval
Ty poslední časy jsem hodně zajímavé. Určitě si je zpomalte. Předem děkuji za objektivní, neodfláklé vyšetření i přes 4 unbany.

-
S4MUR4J - Pokročilý
Re: (Vyriešené) Hráč )) a další řešení
piri píše:Hráč zabanován, díky
fuha no tie jeho spraye boli niekedy zvlastne a tie jeho skore 100 ku 8 na d2ke ale dvojbodkom som hraval den co den aj sme pisavali aj kecali cez mic potom sa zmenil prestal uplne komunikovat zacal hravat iba d2ky a vzdy som obdivoval jeho hru kedze vravel ze skoncil 3 na playzone lige a poznal aj dost znamych mien z esl co som poznal aj ja viem ze sklada pocitace ale zeby mu az tak preplo ze zacal zapinat na servery? neviem no ale tie časy su fakt presvecive rozhodne gj samuraj

JEDNA VELKACOKODISCOKINDERPARTY
nick v hre: lepto.
VIP member public server
sluchatka: KOSS SB-45
mys: Razer Deathadder
senzitivita: 1.0
crosshair : small red
nick v hre: lepto.
VIP member public server
sluchatka: KOSS SB-45
mys: Razer Deathadder
senzitivita: 1.0