• Stránka 1 z 1
(Vyriesene)Teenka / ZM Chronic 2
[AMXBans] Zabanovan adminem: TeeNka!
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[Opakovana provokacia]'
[AMXBans] Delka: '10 minutes'
Nijak jsem admina přímo neprovokoval, psal jsem si se spoluhráčem, starým kamarádem, nijak jsem adminy neobtěžoval, ale ban jsem obdržel. Na optání jestli mám nějaký problém jsem odpověděl : "Ne,děkuji za optání admine." a už letěl ban. Admini jsou na tom serveru jednou za rok a hned banujou to co nemaj, ale když je tam ABčkař, WHčkař, někdo kdo neustále nadává, nejsou tam,ale aspoň že tam jsou ty dvě hodiny a pobanují co jde a jdou pryč. Nikdy jsem se s žádným z adminů neměl problém, ale tady si to "admin/ka" teenka asi špatně vyložila..
Díky za přečtení, sice to asi nemá smysl tady někoho z "milovaných adminů" nahlašovat, ale za pokus to stojí.
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[Opakovana provokacia]'
[AMXBans] Delka: '10 minutes'
Nijak jsem admina přímo neprovokoval, psal jsem si se spoluhráčem, starým kamarádem, nijak jsem adminy neobtěžoval, ale ban jsem obdržel. Na optání jestli mám nějaký problém jsem odpověděl : "Ne,děkuji za optání admine." a už letěl ban. Admini jsou na tom serveru jednou za rok a hned banujou to co nemaj, ale když je tam ABčkař, WHčkař, někdo kdo neustále nadává, nejsou tam,ale aspoň že tam jsou ty dvě hodiny a pobanují co jde a jdou pryč. Nikdy jsem se s žádným z adminů neměl problém, ale tady si to "admin/ka" teenka asi špatně vyložila..

- Trol1025
- Kolemjdoucí
(Vyriesene)Teenka / ZM Chronic 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Teenka / ZM Chronic 2
Napsala jsem ti, ať nepíšeš kraviny, i přesto si pokračoval... Ego si naháněj někde jinde, server je určený pro hraní, tak se podle toho zařiď a neprovokuj adminy. Pěkný den.
-
TeeNka - Pokročilý
Jak jsem psal já jsem neprovokoval, hrál jsem a psal jsem si v chatu s kamarádem.https://cs.wikipedia.org/wiki/Chat.Zařídít se nemůžu, jelikož jsem komunikativní typ, pokud je i tohle v pravidlech,tak jsem vážně v koncích. Ještě bych chtěl znát tvůj metr na to co je kravina a co ne.
- Trol1025
- Kolemjdoucí
Du se podívat na forko, co to tady máme za skilly.
Nemám problém, děkuji za optání admine
.
Koho to zajíma, kdo by chtěl admina na 1.6 ?
D
Beztak gamesites rozdavali zdarma
Dva admini na tomhle serveru, to se nestává.
Na servery som bol pritomny a celu situaciu videl resp. cital. Mne to tiez prislo ako rypanie z tvojej strany a taktiez by som ti ten 10 min ban dal. Adminka konzultovala situaciu so mnou a ja som jej povolil udelit 10 min ban.
V pripade, ze ti bolo uskodene (co si nemyslim) sa ti za ten 10 minutovy ban ospravedlnujem.
Do buducna prosim skus komunikovat tak aby to nebolo dvojzmyselne
Nemám problém, děkuji za optání admine

Koho to zajíma, kdo by chtěl admina na 1.6 ?

Beztak gamesites rozdavali zdarma

Dva admini na tomhle serveru, to se nestává.
Na servery som bol pritomny a celu situaciu videl resp. cital. Mne to tiez prislo ako rypanie z tvojej strany a taktiez by som ti ten 10 min ban dal. Adminka konzultovala situaciu so mnou a ja som jej povolil udelit 10 min ban.
V pripade, ze ti bolo uskodene (co si nemyslim) sa ti za ten 10 minutovy ban ospravedlnujem.
Do buducna prosim skus komunikovat tak aby to nebolo dvojzmyselne

-
Roxtedy - Mistr
Trol1025 píše:Jak jsem psal já jsem neprovokoval, hrál jsem a psal jsem si v chatu s kamarádem.https://cs.wikipedia.org/wiki/Chat.Zařídít se nemůžu, jelikož jsem komunikativní typ, pokud je i tohle v pravidlech,tak jsem vážně v koncích. Ještě bych chtěl znát tvůj metr na to co je kravina a co ne.
Za tento prispevok by som ti najradsej ban predlzil. Este tu rob z nas debilov. Tymto si mi akurat dokazal ze to tvoje chatovanie nebolo take ako pises. Vyvaruj sa toho do buducna, dakujem.
edit: Staznost neopravnena
-
Roxtedy - Mistr
Roxtedy píše:Trol1025 píše:Jak jsem psal já jsem neprovokoval, hrál jsem a psal jsem si v chatu s kamarádem.https://cs.wikipedia.org/wiki/Chat.Zařídít se nemůžu, jelikož jsem komunikativní typ, pokud je i tohle v pravidlech,tak jsem vážně v koncích. Ještě bych chtěl znát tvůj metr na to co je kravina a co ne.
Za tento prispevok by som ti najradsej ban predlzil. Este tu rob z nas debilov. Tymto si mi akurat dokazal ze to tvoje chatovanie nebolo take ako pises. Vyvaruj sa toho do buducna, dakujem.
edit: Staznost neopravnena
Příště si budu psát na steamu, když už ban konzultují dva admini, jedná se o veliký prohřešek. Z mojí strany to dvojsmyslné nebylo a vy jste dobře viděli ským si píšu a ským ne. Ty se nemáš za co omlouvat, čekal bych to od jiné adminky, než rozebírání mého ega. Opět jsem vás za nic neoznačil, to je jen na vás jak si to vyložíte.

- Trol1025
- Kolemjdoucí
Re: (Vyriesene)Teenka / ZM Chronic 2
Jaké bylo? Stále dokola píšu že jsem si nepsal svámá ale s kamarádem. Za debily se označujete sami a ještě narážíte na mé ego.Jinak jak se mám vyvarovat chatovaní s kamarádem?
- Trol1025
- Kolemjdoucí
Re: (Vyriesene)Teenka / ZM Chronic 2
Juchů, mezitím je to vyriesene.. Že jsem si nevšiml..
- Trol1025
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1