Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Vyriesenie situacie

Příspěvekod Dyki » 10 kvě 2018, 22:44

Ahojte,

Toto bude asi na dlhšie: na servery sa stala situácia že simon vytvoril blok a kázal nám naň ísť,
jeden hráč Sm1le: STEAM_0:0:91315591 mal VD, simon mu ho ukončil a on sa k nám pripojil na simon blok kde začal bugovať - vytláčať hráčov pomocou nejakých "divných begripov" , jedného hráča vybugoval na hlavu ostatných druhého trošku posunul no a potom mňa vybugoval až tak že ma zhodil z bloku začo mi CT BosKillda: VALVE_0:0:1353526818 dalo kill, písal som mu že vraj mi dal FK nech mi nahlási VD no on povedal že som opustil miesto určené simonom písal som mu aj potom že ma druhy hráč vybugoval no bohužiaľ som si VD nevyhádal.

No a teraz otázky: Dostal som vôbec FK ? Je takéto "vytláčanie" vôbec dovolené ? Ako riešiť podobnu situáciu na serveri všimol som si aj ďalšieho hráča ktorý vie takto "bugovať".

demo mám z HLTV na ktorom bohužial nevidno simonblok ... situácia sa začína od 41:29 a trvá necelých 15-20s
http://leteckaposta.cz/661208014 - demo z hltv.
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Vyriesenie situacie

od Rumcajz » 10 kvě 2018, 22:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vyriesenie situacie

Příspěvekod Dyki » 10 kvě 2018, 22:59

Keď tak nad tým teraz rozmýšľam tak vlastne za všetko môže to T ktoré buguje ale môžem takéto niečo nahlasovať do PP a trestá sa to vôbec nejako ?
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod asdfJB » 11 kvě 2018, 13:51 VIP

Takéto bugovanie hry, ako aj bugovanie na rebríku, nie je zakázané. Podľa môjho názoru si sa mohol proti tomu brániť tým, že si mohol obehnúť aby ťa nebugoval, ak si nemal zakázané sa hýbať. Takže z toho vyplýva, že si nedostal FK. :) A na druhú stranu, ak simon videl, že vás VD buguje, tak mal zakročiť a nejako si to ošetriť.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dyki » 11 kvě 2018, 14:49

No proti tomu bugovaniu sa nedá brániť ... proste začal bugovať a ja som sa nemohol hýbať pokým som nespadol z bloku... a tak ct to videlo ale pozri si demo ono ak niekto nepozná tu hru až tak dokonale tak ho nenapadne že tie "begripy" dokažu bugovať hráčov ...
Rebrík pred zbrojkou chápem proste tam Tčka nemajú čo robiť počas HVD tam sú na vlastné riziko ale uprostred hry mi to príde nefér využívať takýto bug aby si zaistil PP.
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Extremeeee » 11 kvě 2018, 15:52

Souhlasím s Dykim, je to zneužívání bugu ve hře a taky se mi to nelíbí... Nepohneš se, doud tě to nebugne. Stalo se mi to i u ct, pak se blbě hraje, když ct, které má chránit simona, ho naopak vybuguje pryč ze střechy :) Na demo sem nekoukal, ale z toho co píšeš ... CT asi úplně nesledovalo hru, nebo nemělo takovou zkušenost se hrou. To bugnutí jde vždycky vidět... Určitě tě za to zabíjet nemělo, pokud si se tedy ihned vrátil na blok.
Extremeeee
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod chickEZ » 13 kvě 2018, 16:17

Extremeeee píše:Souhlasím s Dykim, je to zneužívání bugu ve hře a taky se mi to nelíbí...

Nie je to zneužívanie bugu hry :D Je to pluginom, nie hrou :D Skús spraviť toto na public a si šéf.. mne bolo povedané už dávnejšie, že je to chyba toho hráča, ktorý bol bugnutý.. má si dávať pozor či čo :D.
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dyki » 13 kvě 2018, 21:19

chickeylolz píše:
Nie je to zneužívanie bugu hry :D Je to pluginom, nie hrou :D Skús spraviť toto na public a si šéf.. mne bolo povedané už dávnejšie, že je to chyba toho hráča, ktorý bol bugnutý.. má si dávať pozor či čo :D.

To je dobrý bullshit :D sak ten hráč ktorý je "bugovaný" za nič nemôže a nemôže sa ani brániť ako to môže byť jeho chyba :D
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Xample » 14 kvě 2018, 11:25

Nemá existovať.
Obrázek
Xample
Mistr
Mistr

Příspěvekod Seso » 17 kvě 2018, 19:47

Pekne hovadiny píšete, ako moze dostat kill za to ze ho iny hrac vybuguje.. Vyhovorka ze nemal tam stat.. Nemal plnit simonov prikaz??? Ct a simon mu mali dat cas sa vratit spat na blok. Ak tak neucinili a hned ho zabili tak dali FK. Osobne by som si na tych sulinov co takto fraguju zgustol.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod chickEZ » 18 kvě 2018, 00:23

Seso píše:Pekne hovadiny píšete, ako moze dostat kill za to ze ho iny hrac vybuguje.. Vyhovorka ze nemal tam stat.. Nemal plnit simonov prikaz??? Ct a simon mu mali dat cas sa vratit spat na blok. Ak tak neucinili a hned ho zabili tak dali FK. Osobne by som si na tych sulinov co takto fraguju zgustol.

Si dostal za to kill tak už plačeš :D :D :D

Dyki píše:To je dobrý bullshit :D sak ten hráč ktorý je "bugovaný" za nič nemôže a nemôže sa ani brániť ako to môže byť jeho chyba

brániť sa môžeš tak, že budeš skákať aj ty alebo begripovať :)
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dyki » 18 kvě 2018, 08:28

chickeylolz píše:brániť sa môžeš tak, že budeš skákať aj ty alebo begripovať :)

Hej a potom dostanem kill za porušenie zákazov pekne no :D :D myslím že tudy cesta nevede :D
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Seso » 18 kvě 2018, 08:41

chickeylolz píše:
Seso píše:Pekne hovadiny píšete, ako moze dostat kill za to ze ho iny hrac vybuguje.. Vyhovorka ze nemal tam stat.. Nemal plnit simonov prikaz??? Ct a simon mu mali dat cas sa vratit spat na blok. Ak tak neucinili a hned ho zabili tak dali FK. Osobne by som si na tych sulinov co takto fraguju zgustol.
Si dostal za to kill tak už plačeš :D :D :D

Neplakal by som keby som to nemal overene :). Nabuduce aspon si to over ked uz to tu vypisujes a na serveri ma tym ides poucat. Sice mas pravdu, to jak som to napisal som sa nechal naozaj uniest a "plakal" som kedze z duse nenavidim ludi co fraguju az tak moc ze si vymyslaju situacie a davaju v nich FK.
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Seso » 18 kvě 2018, 08:45

To co som pisal je overene u Knedlajsa, takze sa riadte tym a upozornite tych co budu fragovat, popr. ich nahlaste. Neviem kto to takto po serveri rozsiril ze sa so mnou vcera hadalo 8 ludi ze je to moja chyba ked ma vybuguju a nemam mat cas sa vratit.
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Fooox » 18 kvě 2018, 08:52 VIP

Seso píše pravdu, ty jako hráč se v mnoha případech proti tomu nemáš jak branit aníž by jsi nečo neporušil, já jenom doplním, že takový bugovaní hráču je zakázane :!: Neni to ta stejná situace jako s žebříkem a pokud bude kdokoliv takhle bugovat hráče dostane SLAY.
Fooox
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod chickEZ » 18 kvě 2018, 10:27

Aby som neporušil zákaz pri bránení? Však poruší zákaz skôr ten, kto buguje.. CTčka mu dajú proste kill a je vybavenô. Pre mňa je to blbosť, a bral by som to z ďalšej stránky, ako sa dostať rýchlejšie k PP. Ak za toto slayovať, tak to je už blbé fakt. Sa tu pomalý začína slayovať za všetko, lebo sa nevie inak, ako tomu zabrániť. No čo už..

Fox, je to stále tá istá situácia ako aj s rebríkom :). Bugovanie ako bugovanie. Keď to hráč vie, tak prečo by sa to malo zakazovať. Ten, kto vie Bunnyhop, tak dostane slay za to, že napr. pri futbale je rýchlejší pomocou bunnyhopu ako druhý hráč? Viem lepšie longjump, ďalej doskočím, druhý hráč sa nevie dostať na ten druhý block, lebo to nevie, tiež dostanem slay?
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Další

Zpět na JailBreak Servery