• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Vysvětleni demence- white- bravo
Prosím může mě někdo z vedení vysvětlit -PROČ TU DĚLÁ ADMINA KAŽDÉ DEMENTNÍ DÍTĚ!!
-PAN WHITE si myslí že má ehm let, jak není plnoletý a king !
situace: Někdo veme vlajku já jsem na druhé straně mapy,střílejí po mě v tunelu, vídím s vlajkou de druhou stranou jdu krýt teda -NAŠI VLAJKU -(logicky nepoběžím za tím co má vlajku )ale kryju prostor u naší.Přece nepoběžím za hráčem s vlajkou když je jinde(tomu se říka chlapče logika),jinak nepatřím mezi hráče co na DOPROVOD kašlou.Ale opravdu"HA ,HRÁČ MÁ VLAJKU, RYCHLE ZA NÍM ,KDE JE ,AA ÚŽ BĚŽÍM!!!a co inteligentního pana white napadne --DOPROVÁZEJ---hmm ban na 30 minut .
"Teď jsem mu to nandal"(co na to říct - debil -
)
takže od plic--WHITE --BRAVO.
Logicky je nesmysl abych běžel za tím co má vlajku -A OPRAVDU JE DEBILITA ABY VŠECH 5 HRAČU ŠLO OKOLO HRÁČE S VLAJKOU-
zkus popřemýšlet ,když jsem někde jinde nepoběžím za hráčem s vlajkou ale kryju i tu naši třeba.
ALE PŘIJDE MĚ ŽE NA CAPTUR --NEZNAJÍ ADMINI --NIC JINÉHO NEŽ- DOPROVÁZEJ-DOPROVÁZEJ!!
Chápu až tam budu kašlat na vše a budu si tam běhat jen tak ,oka dej mě ban --ALE TY MACHŘE ,že kreju naši vlajku a neběžim stím co ji má(protože jsem jinde).Dávej ban -lopatě -co si veme invis a čeka z dalky na spawnu a střílí atd a ne doprovázej,ti říkám doprovázej a jak není po tvojím tak ban,ses k smíchu.Vytahni si hlavu z prd....a uvažuj než si začneš hrát TY DĚCKO NA VELKÉ KÁPO!!
Todle nešlo nenapsat.
I ten -KANNY - TO POCHOPIL a prostě inteligentně to píše a třídí a ban dává po tom co sleduje hráče atd a na nic si nehraje asi mu není 18
Ale ty chlapče-si hraješ na něco co nejsi(pokud teda nejsi ten dement že
)
Klobouk dolů,pěkně jsi mě to nandal a hlavně - DOPROVÁZEJ -
-PAN WHITE si myslí že má ehm let, jak není plnoletý a king !
situace: Někdo veme vlajku já jsem na druhé straně mapy,střílejí po mě v tunelu, vídím s vlajkou de druhou stranou jdu krýt teda -NAŠI VLAJKU -(logicky nepoběžím za tím co má vlajku )ale kryju prostor u naší.Přece nepoběžím za hráčem s vlajkou když je jinde(tomu se říka chlapče logika),jinak nepatřím mezi hráče co na DOPROVOD kašlou.Ale opravdu"HA ,HRÁČ MÁ VLAJKU, RYCHLE ZA NÍM ,KDE JE ,AA ÚŽ BĚŽÍM!!!a co inteligentního pana white napadne --DOPROVÁZEJ---hmm ban na 30 minut .
"Teď jsem mu to nandal"(co na to říct - debil -

takže od plic--WHITE --BRAVO.
Logicky je nesmysl abych běžel za tím co má vlajku -A OPRAVDU JE DEBILITA ABY VŠECH 5 HRAČU ŠLO OKOLO HRÁČE S VLAJKOU-
zkus popřemýšlet ,když jsem někde jinde nepoběžím za hráčem s vlajkou ale kryju i tu naši třeba.
ALE PŘIJDE MĚ ŽE NA CAPTUR --NEZNAJÍ ADMINI --NIC JINÉHO NEŽ- DOPROVÁZEJ-DOPROVÁZEJ!!
Chápu až tam budu kašlat na vše a budu si tam běhat jen tak ,oka dej mě ban --ALE TY MACHŘE ,že kreju naši vlajku a neběžim stím co ji má(protože jsem jinde).Dávej ban -lopatě -co si veme invis a čeka z dalky na spawnu a střílí atd a ne doprovázej,ti říkám doprovázej a jak není po tvojím tak ban,ses k smíchu.Vytahni si hlavu z prd....a uvažuj než si začneš hrát TY DĚCKO NA VELKÉ KÁPO!!
Todle nešlo nenapsat.
I ten -KANNY - TO POCHOPIL a prostě inteligentně to píše a třídí a ban dává po tom co sleduje hráče atd a na nic si nehraje asi mu není 18

Ale ty chlapče-si hraješ na něco co nejsi(pokud teda nejsi ten dement že

Klobouk dolů,pěkně jsi mě to nandal a hlavně - DOPROVÁZEJ -

-
clovicek - Amatér
[Vyriešené] Vysvětleni demence- white- bravo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vysvětleni demence- white- bravo
Ahoj, proč máš takové zbytečné nervy?
nemusíš to psát s caps-lockem, jde to i bez něho, ale k věci, už na mapě de_italy jsi nedoprovázel, kde hrálo asi 5 lidí z toho zbytek boti, takže jsem to tam neřešil tak moc, psal jsem ti i do chatu, ať doprovázíš, když se vezme vlajka. Následovala mapa pk_13 a zase, párkrát jsem ti to toleroval, když to nedokážeš pochopit jednou a jen se se mnou v chatu hádáš, už to není můj problém, krýt můžeš i tak, hráčů na další mapě taky nebylo tolik, takže jsem nepochopil co máš za problém jít s vlajkou, ode mě vše, víc ti k tomu nemám co říct
ahoj

9
-
whiter - Mistr Yoda
whiter píše:Ahoj, proč máš takové zbytečné nervy?nemusíš to psát s caps-lockem, jde to i bez něho, ale k věci, už na mapě de_italy jsi nedoprovázel, kde hrálo asi 5 lidí z toho zbytek boti, takže jsem to tam neřešil tak moc, psal jsem ti i do chatu, ať doprovázíš, když se vezme vlajka. Následovala mapa pk_13 a zase, párkrát jsem ti to toleroval, když to nedokážeš pochopit jednou a jen se se mnou v chatu hádáš, už to není můj problém, krýt můžeš i tak, hráčů na další mapě taky nebylo tolik, takže jsem nepochopil co máš za problém jít s vlajkou, ode mě vše, víc ti k tomu nemám co říct
ahoj
Tak se podívej na video kdo na té intaly mapě hlavně donesl ty vlajky ty moulo.
Máš pravdu k té demci co jsi předvedl ani víc říct nemužeš!Ale možná ti to zvedá sebevědomí ty bany

Tak to ti přeji,protože sebevědomí je potřeba ikdyž nevím k čemu ti bude když někoho takhle potkáš na ulici a budeš mu chtít dát ban--ten ti dá max BAM

-
clovicek - Amatér
clovicek píše:whiter píše:Ahoj, proč máš takové zbytečné nervy?nemusíš to psát s caps-lockem, jde to i bez něho, ale k věci, už na mapě de_italy jsi nedoprovázel, kde hrálo asi 5 lidí z toho zbytek boti, takže jsem to tam neřešil tak moc, psal jsem ti i do chatu, ať doprovázíš, když se vezme vlajka. Následovala mapa pk_13 a zase, párkrát jsem ti to toleroval, když to nedokážeš pochopit jednou a jen se se mnou v chatu hádáš, už to není můj problém, krýt můžeš i tak, hráčů na další mapě taky nebylo tolik, takže jsem nepochopil co máš za problém jít s vlajkou, ode mě vše, víc ti k tomu nemám co říct
ahoj
Máš pravdu k té demci co jsi předvedl ani víc říct nemužeš!Ale možná ti to zvedá sebevědomí ty bany![]()
Tak to ti přeji,protože sebevědomí je potřeba ikdyž nevím k čemu ti bude když někoho takhle potkáš na ulici a budeš mu chtít dát ban--ten ti dá max BAM![]()
Mě nezajímá kdo je předtím donesl, to je hezký, když jsi je donesl ale pak si už ostatním nedoprovázel

9
-
whiter - Mistr Yoda
whiter píše:clovicek píše:whiter píše:Ahoj, proč máš takové zbytečné nervy?nemusíš to psát s caps-lockem, jde to i bez něho, ale k věci, už na mapě de_italy jsi nedoprovázel, kde hrálo asi 5 lidí z toho zbytek boti, takže jsem to tam neřešil tak moc, psal jsem ti i do chatu, ať doprovázíš, když se vezme vlajka. Následovala mapa pk_13 a zase, párkrát jsem ti to toleroval, když to nedokážeš pochopit jednou a jen se se mnou v chatu hádáš, už to není můj problém, krýt můžeš i tak, hráčů na další mapě taky nebylo tolik, takže jsem nepochopil co máš za problém jít s vlajkou, ode mě vše, víc ti k tomu nemám co říct
ahoj
Máš pravdu k té demci co jsi předvedl ani víc říct nemužeš!Ale možná ti to zvedá sebevědomí ty bany![]()
Tak to ti přeji,protože sebevědomí je potřeba ikdyž nevím k čemu ti bude když někoho takhle potkáš na ulici a budeš mu chtít dát ban--ten ti dá max BAM![]()
Mě nezajímá kdo je předtím donesl, to je hezký, když jsi je donesl ale pak si už ostatním nedoprovázeljá si sebevědomí zvyšovat nepotřebuji na hře, kde věnuji SVŮJ volný čas, to že ty neumíš dodržovat pravidla a léčíš si tu komplexy už já fakt řešit nebudu, já ti vše k tomu řekl, můžeš se tu dál dohadovat s někým jiným, kdo na to bude mít náladu, já ti přeju hezký večer, moulo
A přesně o tom cs 1.6 je ,kde jaký moula dělá admina a jinak prostě blabla a nazdar.Pak to nemá jít do kytek že.
Hraji cs protože(jsem to hrál kdy ty jsi ani nečural do plenek -TY MOULO)mě baví a relaxuji u toho a
lečit komplexy nebuď k smíchu

-
clovicek - Amatér
Ahoj, dodaj prosím nejaký dôkaz, ktorým by si podložil svoje obvinenia o kazení hry adminom 
V opačnom prípade ti budem musieť túto sťažnosť zamietnuť...

V opačnom prípade ti budem musieť túto sťažnosť zamietnuť...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [v riešení] Vysvětleni demence- white- bravo
Bez dôkazov, sťažnosť zamietnutá...
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1