Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
Vytvořím jakoukoliv grafiku za skiny!
Dobrý večer.
Všiml jsem se že na GS zde letí amatérská grafika, tak jsem se rozhodl že bych po GS mohl taky něco málo vytvořit za " menší " odměnu pro obě strany.
Jsem ochoten vytvořit jakoukoliv grafiku - loga, bannery, avatary, wallpapery, timeline apod. za skiny od 1€ do 3€.. Vzhledem k tomu že jsem byl zde již kdysi dávno zaregistrován, tak již nejdu bez zálohy ( tj. minimálně 50 centů pokud se Vám grafika nebude líbit tak Vám to vrátím, mám přes 6 stránek reputací na Steamu ). Reference jsem ochoten poslat na mém hlavním Steamu který naleznete zde > http://steamcommunity.com/id/seb0gfx. Jsem ochoten se přizpůsobit tomu komu grafiku dělám a pozměnit pár detailů, v případě že se to zákazníkovy nebude líbit.
btw než mi zde někdo napíše " někteří dělají grafiku zdarma " tak se prosím podívejte na grafiku která je trochu na úrovni, a která se dělá zdarma. díky
Díky, s pozdravem S.
Všiml jsem se že na GS zde letí amatérská grafika, tak jsem se rozhodl že bych po GS mohl taky něco málo vytvořit za " menší " odměnu pro obě strany.

btw než mi zde někdo napíše " někteří dělají grafiku zdarma " tak se prosím podívejte na grafiku která je trochu na úrovni, a která se dělá zdarma. díky

Díky, s pozdravem S.
- sebogfx
- Kolemjdoucí
Vytvořím jakoukoliv grafiku za skiny!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1