• Stránka 1 z 1
[PC] Využití procesoru 100% :(
Dobrý den, mám problém. Když zapnu PC (Třeba ráno) tak procesor (Využití procesoru) je na 0% (Když nejsou puštěni žádné programy.) Pokud restartuji PC, tak využití procesoru vyšplhá až na 100% a taky nemám zapnuté žádné programy. Když vyčistím PC taky to nepomůže. Pořád 100%. Zkusil jsem reinstalovat Windows, taky bez úspěchu.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
[PC] Využití procesoru 100% :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Využití procesoru 100% :(
Mno veľa si tu k tomu nenapísal. Skús rozpísať aký OS si namontoval a čo si nainštaloval.
V správcovi úloh si pozri proces čo ti to vyťažuje a popíš ho tu.
V správcovi úloh si pozri proces čo ti to vyťažuje a popíš ho tu.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Zkoušel si projet ten PC různými antispyware apod ?
-
Evolut1on - Pokročilý
Tak tedy vám řeknu ten příběh jak to celé bylo. Hezky se uvolněte a přineste si třeba popcorn
. (OS: W7 x64) (Omlouvám se za nadávky
)
Večer jsem zapnul komp, vše šlo v pořádku, nainstaloval jsem Advanced SystemCare 9. "No do prdele, bylo by na čase přečistit kompa." řekl jsem. Když jsem ho dočistil, ještě víc mi to zadrbalo komp než by mi to mělo vyčistit. Po restartu jsem W7 přeinstaloval na novo. Vše jsem zmazal, naformátoval disk a zahájil instalaci. V PC mám totiž 2x W7, jeden používám a druhý mám na "Testing programů". Nikdy jsem něměl problém tedy až do teď. Tak po instalaci jsem si řekl "Táák... a už mě srát nebudeš!" Jenže po téhle větě se PC ještě víc naštval. Problém neustupoval. Nainstaloval jsem si tedy Advanced SystemCare 7, a pročistil komp. Vše bylo v pořádku až do restartování počítače. Po restartu můj komp skoro hořel, a využití procesoru bylo na 100%, a pamět mi ukazovala využití 6,25 GB, i když jsem něměl žádný program spuštěný. Samozřejmě co je divné, když PC vypnu a zapnu, tak je vše v pořádku. No ale je zde ještě jeden problém. Pokud sa mi PC nastartuje a já hned na něm začnu pracovat, opět začíná to peklo. Takže pokud zapnu PC, musím počkat ještě asi 15+ minut pokud nechci aby zase začal PC blbnout.

Večer jsem zapnul komp, vše šlo v pořádku, nainstaloval jsem Advanced SystemCare 9. "No do prdele, bylo by na čase přečistit kompa." řekl jsem. Když jsem ho dočistil, ještě víc mi to zadrbalo komp než by mi to mělo vyčistit. Po restartu jsem W7 přeinstaloval na novo. Vše jsem zmazal, naformátoval disk a zahájil instalaci. V PC mám totiž 2x W7, jeden používám a druhý mám na "Testing programů". Nikdy jsem něměl problém tedy až do teď. Tak po instalaci jsem si řekl "Táák... a už mě srát nebudeš!" Jenže po téhle větě se PC ještě víc naštval. Problém neustupoval. Nainstaloval jsem si tedy Advanced SystemCare 7, a pročistil komp. Vše bylo v pořádku až do restartování počítače. Po restartu můj komp skoro hořel, a využití procesoru bylo na 100%, a pamět mi ukazovala využití 6,25 GB, i když jsem něměl žádný program spuštěný. Samozřejmě co je divné, když PC vypnu a zapnu, tak je vše v pořádku. No ale je zde ještě jeden problém. Pokud sa mi PC nastartuje a já hned na něm začnu pracovat, opět začíná to peklo. Takže pokud zapnu PC, musím počkat ještě asi 15+ minut pokud nechci aby zase začal PC blbnout.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
Zapoměl jsem dodat: Využívá mi to hlavně proces "svchost.exe (netsvcs)".
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
Ahoj, není normální, že ti ten proces žere tolik místa, pravděpodobně máš v počítači virus, předpokládám, že rootkit.
Zkus počítač vyčistit pomocí tohoto návodu od mého bývalého kolegy.
Zkus počítač vyčistit pomocí tohoto návodu od mého bývalého kolegy.
-
Ekbladismus - Amatér
• Stránka 1 z 1