• Stránka 1 z 1
Význam slova SPAM
Dobrý deň, všetci mi píšu ,že spamujem ale neviem čo to je tak som hľadal na wikipédiach a našlo mi toto:Spam je nevyžiadaná a hromadne rozosielaná správa prakticky
rovnakého obsahu. Ide o
zneužívanie elektronickej
komunikácie, najmä e-mailu.Ale ja stalé tomu nechápem lebo som nedal ani žiadnu reklamu a všetci mi vravia ,že spamujem tak mohli by ste mi povedať vlastnými slovami význam slova SPAM.Dúfam ,že prídem nato čo to vlastne znamená.Ďakujem s pozdravom GSG
rovnakého obsahu. Ide o
zneužívanie elektronickej
komunikácie, najmä e-mailu.Ale ja stalé tomu nechápem lebo som nedal ani žiadnu reklamu a všetci mi vravia ,že spamujem tak mohli by ste mi povedať vlastnými slovami význam slova SPAM.Dúfam ,že prídem nato čo to vlastne znamená.Ďakujem s pozdravom GSG
HUNK
-
GSG - Zkušený
Význam slova SPAM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Význam slova SPAM
Spam je to keď všade píšeš slová typu lol,
, wow alebo píšeš všade ale tvoje komentáre nemajú žiadny význam/výpovednu hodnotu. Snáď si ma pochopil. Píš k veci a tam kde je to potrebné

-
Hoover - Spamer
Prepáč bez urážky, ale z akého roku si prišiel ked nevieš význam slova spam?
(bez uražky ešte raz)
SPAM znamená že píšeš viac krát za sebou to isté do toho istého topicu. Ako ti napisal kolega predomnou je to taktiež spamovanie topicov tými frázami čo napísal. Proste otravuješ inak povedane
.
Napríklad keď napíšeš toto v csku do say tak je to spam:
Ahoj
Ahoj
Ahoj
Dufam že si ma pochopil

SPAM znamená že píšeš viac krát za sebou to isté do toho istého topicu. Ako ti napisal kolega predomnou je to taktiež spamovanie topicov tými frázami čo napísal. Proste otravuješ inak povedane

Napríklad keď napíšeš toto v csku do say tak je to spam:
Ahoj
Ahoj
Ahoj
Dufam že si ma pochopil

-
j4nkom - Zkušený
Aha ďakajum vám veľmi pekne za odpovede a neberem to z uráškom bal som sa ,že mi neodpoviete konečne tomu som pochopil iba ma nezaujímalo vtedy čo to znamená
HUNK
-
GSG - Zkušený
SPAM je napr. keď viac krát do chatu napíšeš to iste napr. lama lama lama lama a stale dookola ale napises niečo čo nedava zmysel 

-
Dwayne - Kolemjdoucí
Hej,už viem ale aj tebe ďakujem! Táto dema už bude uzatvorená ok? Čo vi nato? LOCK.
HUNK
-
GSG - Zkušený
• Stránka 1 z 1