Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Re: Vzkaz PAINa na práci adminů na CTF serverech

Příspěvekod Teplousek » 06 úno 2019, 13:53

Napsal jsem to co si mnoho lidí myslí o tom degešovi co uráží hráče, protože nikdo nemá tu odvahu mu to napsat.
Každý se bojí že když cokoliv na něj řekne dostane ban.
Povyšovat se a nadávat někomu přes klávesnici,když tady má takovou funkci je fakt s prominutím ubohé...
Obrázek

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Teplousek
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 06 úno 2019, 13:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod zima » 06 úno 2019, 14:09

Teplousek píše:Napsal jsem to co si mnoho lidí myslí o tom degešovi co uráží hráče, protože nikdo nemá tu odvahu mu to napsat.
Povyšovat se a nadávat někomu přes klávesnici,když tady má takovou funkci je fakt s prominutím ubohé...

Náramne ma vieš vždy pobaviť. Ty ako najväčší darebák ideš hlásať evanjelium svedkov liehovovích.

Známe príslovie hovorí: "Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva !". Mno a nemôžeš povedať, že aj s tebou sa každý nebavil slušne (dokým sa dalo)...
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod ReXy » 06 úno 2019, 15:13 VIP

Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
ReXy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod UnyversaL » 06 úno 2019, 16:27 VIP

Teplousek píše:Napsal jsem to co si mnoho lidí myslí o tom degešovi co uráží hráče, protože nikdo nemá tu odvahu mu to napsat.

Slyšet od člověka jako jsi ty to, že tě někdo sere protože nadává na hráče, je docela vtipné. :D

Vždycky nadávají ti, co dělají bobek pro gs a akorát uráží. Ten tvůj popisek na tebe sedí docela, aby ses probral. :?
UnyversaL
Mistr
Mistr

Příspěvekod JoynerLucas » 15 úno 2019, 17:34 VIP

UnderKACENKA píše:Nazdar cemente
Pořád tu píšeš jak máš rad ctf a jak ti na něm záleží a že chceš něco měnit,ale co si proto udělal? Nic Taky jsem byla taková
pořád jsem jen nadávala a stěžovala si na adminy na serveru a bylo to prd platný,ale jednou mi někdo napsal ať přestanu
brečet a něco proto udělám.A tak jsem se rozhodla to řešit.Začala jsem na sobě pracovat a věděla jsem že jednou dosáhnu cíle
a dostanu práva.Byla to pro mně dlouhá cesta protože mám rodinu,povinnosti,práci,ale nakonec jsem to dala. Je pravda že se
psalo o tom jak dlouho mi práva vydrží, někdo tipoval měsíc někdo déle a vidíš mám je tři roky.Tady musím poděkovat kolegům
co mi pomáhali :D Je pravda že mám své fanoušky i odpůrce jako asi každý. No ale k věci.Ty si pro to aby se něco na serveru změnilo opravdu neudělal nic.Místo těchto blbin co tu píšeš
natočil demo jak někdo porušuje pravidla atd.a dal to do PP(porušování pravidel) tak si jen na serveru stěžuješ a píšeš tady
slohovky který snad nikdo ani nečte :) Přesně jako včera na serveru přišla chytrá horákyně Sabinka a píše plky a ty jíííí tam přitakáváš jak nesvéprávný pucflek. Ta napíše: 2019-02-03 18:38:24 ~[GD]~Fekisovce _Sabinka :) trošku pozrieť na spawnkill nič ? a ty jako správnej bojovník za ctf napišeš toto :2019-02-03 18:38:25 CEmentOS ale nic, jasne ze nic... :D :[ no
našla bych to ho víc,ale pak mně dostalo co jsi napsal potom :D :2019-02-03 18:42:14 CEmentOS tak pojdte se mnou na Gamester...
A ještě tohle :D :2019-02-03 18:42:25 CEmentOS tam nikdo nechodi, ted je to tam fajn :D
To musí bejt fajn když tam nikdo nikdo nechodí :D Jen ti chci napsat že máš šanci něco změnit když chceš,dám ti návod
1)Kup si original csko
2)Nahlašuj hříšníky do PP
3)Požádej si o práva
Poznáš tu tvrdou práci kterou děláme za darmo a musíme řešit blbosti od hráče co CTF hraje půl roku a chce měnit svět a vlastně
pomáhat nám adminům a usnadnit práci jak si psal :2019-02-03 18:36:43 CEmentOS tak promin, ze jsem chtel lepsi hru a mozna i lepsi podminky pro vas...
A co se týká systému banování/vip/c4/map/ub/a jiných věcí hádej proc to tak je? Protože je tu majitel portálu a ten ví co a jak aby to fungovalo,já ty a kdokoliv jinej ho můžem jen na směrovat,ale jak se on rozhodne je jen jeho věc a mi to musíme
respektovat. Jdi to zkusit měnit na Gamester nebo možná už si to zkusil a nepochodil jako tady.Já neříkám že bych něco
nechtěla změnit třeba mapy to jo a doufám že se dočkám,ale vím že to všechno chce čas.
To je asi vše co jsem chtěla,ale možná si ještě na něco vzpomenu. ;)

Jo, cely si to tu zmenila, Kacko. Tvrda prace. :lol:
Na pp vam kadi pes, nikdo nechce cekat den, nez hrac bude zabanovej. (Mluvim o hracich, ktery nesedi kazdy den na gamesites serverech.)
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod UnyversaL » 16 úno 2019, 22:21 VIP

Ale každý má čas napsat bezpředmětnou stížnost, která nemá hlavu ani patu. Kdyby hráči šlo, jak tad píše, o chod serveru, tak to udělá a nahlásí ho. Pokud si tu někdo stěžuje a sám dělá kaki, tak tu není o čem.

btw. Jsem myslel že tohle téma je už uzavřené, ale našel se další famfulín co si musel rypnout aby byla švanda. :)
UnyversaL
Mistr
Mistr

Příspěvekod RichardPain » 28 úno 2019, 04:21

Prepáčte že mi to tak trvalo ale musel som vyhrabať login udaje .....tak Aweee som tu dufam že si nečakal dlho tak vylez z tej jaskyne a poď argumentovať keď som tu osobne. Tak čo je vlastne môj problém ....nieste to ani tak vy admini ako skôr to čo robíte a nerobíte ...ja ako hráč sa pravda nedokážem uplne vžiť do role admina ale tak chcel som nim pred časom aj byť ale vzhladom na to že moj pc pripomina skor toustovač ako počitač tak som sa do nahravani dema ani nepušťal preto niesom admin. Ale tak napominal som ľudi, ...upozornil som adminov na par ľudi čo porušovalo pravidla alebo cheatovali. Takže sa neopovaž povedať že som nehol ani prstom. Ďalej ...ako sa vy staráte o poriadok na tích serveroch toto mi vysvetli toto jedno nechápem...to moje vijadrenie za čo si mi nadelil herny chatban na 200 nvm kolko hodin bol na margo toho že 3 admini kukali na wallhackera ktory bol jasny a nič...tam to končilo že som dostal ban na chat za svoje vyjadrovanie ....napísal som ...citujem sám seba ,,som to hovoril admini na gs nestoja za kus masla"... ,,mňa len fascinuje že čo je to tu za bordel"... ,,na to su tu ti pičiacky admini z gamesites....aby si tu tie sračky upratali" ....napísal som to vedome v hre pred 3 adminmi ktorí sa prizerali na wallhackera a nič ...až mi prišlo komické alebo až tragikomické že nikto nehol ani prstom a 2 minuty na to ako som toto napisal dostal som ban na 10min na chat neskôr od teba na tich 200 hodin. Akooo....kde sme? ...čo chcete takýmto prístupom dosiahnuť? :D ...si uvedomte či to robíte pre hráčov ktorí vám tam EŠTE hrávajú alebo to robíte pre lovky a svoje peňaženky ....do neba volajúce je už len to že keby vám tam príde típek s cheatmi a povie pred adminom že ak dostane ban tak si hned kúpi unban a aj tak bude dalej cheatovať tak mu aj tak ten ban dáte len aby vám dal tích pár drobních za unban ...smutné ....len aby ste si nahrabkali ..užvám chýba len ísť do politiky ....dakedy na tích serveroch bývala komunita ľudí čo tam hrávali a ďalej tam hrávať chceli...lenže akosi vám miznú...viď ctf4 zrušená lebo málo ľudí...viď ctf3 zrušená lebo málo ľudí... nejak sa vám tá loď potápa ....ale tak jasné samozrejme prevádzka serverov je nákladná ...zvyšovať cenu unbanov dvojnásobne za každý prehrešok ....cheateri vám postupne začnú miznúť ...bude tam lepšia hratelnosť pre hráčov tím pádom je možný aj nárast hráčov ...ale nie vám je jedno ako to funguje hlavne že to prežíva však? ...ako ja proti vám nemám nič len ma zaráža že si vedome potápate servery a aj vlastnú reputáciu ...niesom nikto vševedúci len sa vám snažím dať nejaké tie návrhy a zase žiadam o vysvetlenia vášho chovania...priznávam tá moja rádoby revolúcia nebola ani nebude lebo na to v podstate nemám prostriedky ani chuť ...ale bol som nervózny tak som napísal čo som napísal ....je mi jasné že tá pravda vás zabolela ale ja vám to sem píšem lebo sa snažím nejak vám pomôcť aby tie servery ešte pár rokov vydržali ...to je asi všetko odo mňa zatial ...poprosím o odpoveď a ak nemám pravdu tak ma vyveďte z omylu aj ja som len človek ...zatiaľ Ďakujem. PAIN!
Richard PAIN!
RichardPain
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod UnyversaL » 28 úno 2019, 09:37 VIP

Proč se tohle téma už nelocklo?

Ohledně toho, jak nám "záleží více na penězích jak na hráčích", tak zkus tohle provozovat, ty servery nejedou zadarmo, nebýt těch unbanů za peníze, kdo ví, jak by to teď vypadalo. Tohle téma už je uzavřené a motá se tady jedno a to samé..
UnyversaL
Mistr
Mistr

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 bře 2019, 09:32

RichardPain píše: moj pc pripomina skor toustovač ako počitač tak som sa do nahravani dema ani nepušťal

Jak moc tě chápu :lol:
Vždycky záleží na domluvě. Pokud by tvůj zájem trval, můžeme se domluvit, že budeš hlásit hráče adminům na steamu, admini by nastolili pořádek a v případné žádosti o práva HLSA vysvětlili, že jim neustále pomáháš a mají za to že by z tebe byl fajn admin. Takový přístup si však musíš zasloužit. Pokud budeš chodit po serveru a pičovat na adminy, vstříc ti nikdo nevyjde.
Jestliže tedy zase budeš mít zájem někdy tady adminovat, už víš že šance tady je.

Co se týče těch neschopných adminů.. Je pěkný že poznáš cheatera mrknutím oka. Vem si, že na serveru je dost lidí a každý bude psát adminovi že jožko nebo ferko má wh, protože ho zrovna zabil nebo je první v tabulce, atp.. Tohle se děje denně a admin nemůže vědět, že zrovna ty seš jiný případ. Že zrovna ty máš pravdu. Že zrovna ty nebrečíš, protože je někdo lepší než ty. Admin proto nemá povinnost na tyto nářky hráčů reagovat a hráči proto mají možnost natočit demo a dokázat, že nejsou zas až tak low jak si o nich admin myslel. Tohle je nastaveno férově. Admini mají povinnosti ale taky prostor na hraní. Hráči mají prostor na hraní i možnost jak dokázat svou kvalitu ;)

Ještě bych ti doporučil nechlastat borovičku s pivem, jednak je to hnus a pak tady dostáváš zbytečný bany.. :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod FUci » 14 bře 2019, 15:15 VIP

A proč milý PAIN nenapíše osobně? Proč za něj jako ovce tlumočíš? ;)
FUci
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod UnyversaL » 14 bře 2019, 18:14 VIP

Hráč už dostal permu, tak se tady už asi neukáže. Myslím si, že tohle téma už je vyřešeno, není důvod to zase rozpitvávat.
UnyversaL
Mistr
Mistr

Příspěvekod WOMANIZER » 24 bře 2019, 15:59

okej takze unyversal chce so mnou riesit veci tuto tak to sem mrsknem na jeho ziadost este raz:

unyversal,

takze ty s iadmin a chces si ist zahrat pohodovu hru so svojimi bratmi hej.....

preco potom kazdy jeden poondeny admin vo svojej poondenej zaidosti ma velkymi podciarknutymi pismenami napisane:

CHCEM POMAHAT NA SERVERI, CHCEM TRESTAT KEMPEROV, CHEATEROV, SPAWNKILLEROV..... CHCEM ABY BOLA HRA CISTA LEBO UZ MA NEBAVI apod.

no realita je taka ze nic z toho co ste si vyryli do ziadosti na adminov nerobite.... ako sam pises chces ist na server hrat a nie dodrziavat poriadok.... ak ti raz nespokojny hrac napsie mrskaj do spectu tak ty so sklopenymi usami tam pojdes lebo je to tvoj zavazok ako admina a sam si si to v ziadosti napisal ze to chces a mas chut robit (znie to ako keby som pisal o tebe ale pisem vseobecne)

dalej precital som si poslednych 12 prispevkov a bolo tam 5x spomenute ze ak som nespokojny s adminom mam poslat demo do prislusnej sekcie.... no svetu div sa mal som plno dem kde admini porusuju pravidla ba dokonca je tam vidno ako cupi a striela na spawn dobrych 30 sekund no co mi panko izmael a jemu podobny napisu "mno ako sa to vezme.... no neviem... no nepovazoval by som to za porusenie"

takze asi takto s tou vasou sekciou o nahlasovani adminov.... ma rovnaky vyznam ako mapa magma :o
AllEyezOnMe
WOMANIZER
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod UnyversaL » 24 bře 2019, 16:04 VIP

Vyjádření jsi už dostal, proč to tady kopíruješ tedy? Ty jsi akorát další člověk, který má nutkání rýpat do adminů, konkrétně do mě. Kdyby jsi tady nepsal furt dokola věci, které se tady už vyřešili a přišel si s něčím novým, co děláme "špatně", tak bych se ti více věnoval. Bohužel, tady se to už točí do kola, proto ti už na tohle reagovat nebudu a na tvém místě bych si tohle celé, co tady je, pročetl...

Pozornost se dá upoutat i jinak...
UnyversaL
Mistr
Mistr

Příspěvekod WOMANIZER » 24 bře 2019, 16:24

ok takze ty mi na to neodpises a proste dalej sa budes schovavat za to ze "je to tu uz napisane"

ano ja sa potrebujem zviditelnit :D

ja skor chcem zviditelnit teba si admin pol roka a hned vyjadrenia ako keby si tu bol od vzniku portalu :D ale ja sa potrebujem zviditelnit :D ach jaj tato mladez dnesna.... "chcem byt admin chcem byt admin" stane sa admin dojde na server a ma v pazi cele adminstvo jedine co bude zneuzivat prava a hrat sa na nieco co v real life nikdy nebude thats all

nemusis mi odpisovat viem ze ti to robi problemy ako tu tak aj na serveri
AllEyezOnMe
WOMANIZER
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod UnyversaL » 24 bře 2019, 16:27 VIP

Stížnosti na Adminy, tohle je sekce, kde můžeš podat na mě stížnost, jak zneužívám práva a mám v paži server. Díky tomu, že tady nemáš ani jeden důkaz o mém pochybení, tak tohle řešit nehodlám.
Byl jsem tady adminem i mnohem dříve, ale to je irelevantní. To že si myslíš, že se vyjadřuji jako kdybych tu byl od vzniku portálu nechápu a chtěl bych vědět, jak jsi docílil k tomuto názoru.

e. Samosebou musíš mít i důkaz k té stížnosti.
UnyversaL
Mistr
Mistr

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata