• Stránka 1 z 1
"vzorný" admin na furiene
https://ctrlv.sk/UV0N
nech sa páči takto sa správa admin s právami.
slušne som napísal prečo nerieši kemp na mide povedal mi že si mám napísať na fórum a v tom som mu napísal že potom načo ma práva a hneď ma kickol
debilizmus

nech sa páči takto sa správa admin s právami.
slušne som napísal prečo nerieši kemp na mide povedal mi že si mám napísať na fórum a v tom som mu napísal že potom načo ma práva a hneď ma kickol

- nynforman
- Kolemjdoucí
"vzorný" admin na furiene
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: "vzorný" admin na furiene
kedy a kde sa to udialo ?
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Áno. Písal si, že kempia. S fenomenom sme riešili čo sme mohli a čo sme videli. Žial pri 18 hráčoch sa nedá všetko poriešiť okamžite. Písal som ti, že kľudne môžeš priložiť ruku k dielu a nahlásiť hráča do PP. Nejak si to nevedel pochopiť a písal si svoje. Následne si začal písať blbosti a provokovať v štýle načo som na serveri keď nič neriešime a načo vlastne máme práva atď. Za provokáciu si dostal kick. Následne si písal nadávku/ky a dostal si ďalší kick. Ešte podotknem, že kemp na ktorý si apeloval nebol vôbec kemp. Hráči sa obyčajne pohybovali po ct mide. Za to ich určite nebudem grabovať poprípade kickovať alebo banovať.
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
Jestli si admin neplní povinnost a nesleduje dění na serveru tak ho natoč a dej do stížností, ze strany admina nevidím nic špatného, ve chvíli kdy si ho upozornil na kemp, to začal víc sledovat a žádný kemp neviděl, proto nebyl důvod něco trestat a víc budu věřit verzi admina než tvé. Kicku se nediv, když člověk nepochopí co mu říkám a mele si svoje, tak mu ten kick dám taky.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
nechcem podávať stiažnosť len dávam ľudom vidieť ako to niekedy chodí, ano povedl si mi že sa nedá všetko riešiť naraz bolo možno 18 hráčov ale slušne som sa ťa opýtal prečo neriešite nenapísal si mi že môžem priložiť ruku k dielu ale si mi rovno napísal že mam písať na fórum. a keď už sme pritom že hovoríš v množno čísle že "nič neriešime" myslel som len teba exe tam rozával bany.
- nynforman
- Kolemjdoucí
Áno. Nenapísal som to doslovne ako je tu napísané. Ale napísal som ti aby si to hodil na forko a tým pádom pomohol. Tvoja reakcia bola
Admin exe teda Fenomen nedal včera ani jeden ban, tak neviem prečo si vymýšľaš.
020-05-21 10:23:57 načo máš práva. Gamesites.cz ^Furien #1 de_dust2009
2020-05-21 10:23:13 a s čím si mi trz pomohol?. Gamesites.cz ^Furien #1 de_dust2009
2020-05-21 10:23:01 všetko. Gamesites.cz ^Furien #1 de_dust2009
2020-05-21 10:22:57 keď mame davať na forko. Gamesites.cz ^Furien #1 de_dust2009
2020-05-21 10:22:48 ta potom načo tu chodíš.
a keď už sme pritom že hovoríš v množno čísle že "nič neriešime" myslel som len teba exe tam rozával bany.
Admin exe teda Fenomen nedal včera ani jeden ban, tak neviem prečo si vymýšľaš.
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
Ahoj, já jsem ten admin exe. Skutečně jsem včera nedal žádný ban.
V moment, kdy jste upozorňovali na kemp jsem šel na několik kol do spectu - výsledek, nikdo nekempil. Kolega vám vysvětloval, že to není kemp a není tedy za, co trestat. Také vám bylo z mé i jeho strany vysvětleno, že máte možnost hráče porušující pravidla s důkazem nahlásit na fóru a stejně tak si postěžovat na admina.
Ty jsi to ale příliš dobře nezpracoval a pořád se ti něco nelíbilo a měl jsi potřebu se hádat/provokovat, speciálně kolegu, který se ti tu již vyjádřil, a proto D3nis jednal, jak jednal. Já bych to udělal stejně, jen to bylo spíš na něj a taky byl rychlejší než já.
V moment, kdy jste upozorňovali na kemp jsem šel na několik kol do spectu - výsledek, nikdo nekempil. Kolega vám vysvětloval, že to není kemp a není tedy za, co trestat. Také vám bylo z mé i jeho strany vysvětleno, že máte možnost hráče porušující pravidla s důkazem nahlásit na fóru a stejně tak si postěžovat na admina.
Ty jsi to ale příliš dobře nezpracoval a pořád se ti něco nelíbilo a měl jsi potřebu se hádat/provokovat, speciálně kolegu, který se ti tu již vyjádřil, a proto D3nis jednal, jak jednal. Já bych to udělal stejně, jen to bylo spíš na něj a taky byl rychlejší než já.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
• Stránka 1 z 1