I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

W1 / PUB1

Příspěvekod Sebevedomi07 » 13 pro 2015, 16:00

1) Tento admin je nesmysl. Hrála se mapa D1 .. Klasicky sem mu daval jednotky jako na každé mapě. Přehodilo mě to k T
Tam jsem byl par kol a W1 dostal hlavu NZ , jenže jsem neunesl a napsal jsem že u T hrat nebudu že rushujeme ve 4 . Tak sem se přehodil k CT , a W1 asi chytl amok a neunesl , dal mě zpátky + kickoval hráče u T za kemp , to je další chyba ale jen z části, protože pak ho to přehodilo k T a on sam nepřevedl ani jeden rush :D :D , nic .. jen awp , sedl si u podchodu a čekal . Několik hráču mu nadávalo a on nic nedělal , to je podle mě chyba , urážení admina by se mělo trestat ne ? Další povinnost kterou nesplnil , pak přehazuje hráče jak chce , to je dle meho taky chyba , zneužívaní práv , protože i napřiklad dem0 se několikrát přehodil z CT k T , od T k CT atd..: , poté dalších 5000 hráčů co u vás hrají.
Přehodil jen mě , ja mam na to takový názor že neunáší , protože ho každou mapu den co den drtim a má kvůli mě špatné skore i špatný rank.. Můj nazor třeba to pravda není , kdo ví. Je to nezodpovědný admin protože neplní povinnosti tak jak má , když mu napíšu do soukromé zpravy že se mi nikdo nezdá tak ho ani nespectne .. mám pocit že se tenhle admin jmenoval už asi 5x jiným nickem , to bude asi z toho že ho moc hráčů v lásce nemá z jeho komplexu :( , S4DHUS, NEWWAVESKATE SHOP, NEWWAVE, S4 ,
Tohle jsou jména pod kterýma ho znám já , prosím vedení nějakou odezvu a aby proběhla nějaká konzultace s adminem , popř trest. Ale ať si uvědomí co dělá

2) Důkaz jak si nemám , nevím jaký důkaz bych vam měl předložit na tuto situaci , omlouvám se .
to je z mé strany vše , děkuji a hezký zbytek dne a krásné svátky. a doufám , že se k tomu vyjádří i on sám.
Sebevedomi07
Amatér
Amatér

W1 / PUB1

od Rumcajz » 13 pro 2015, 16:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: W1 / PUB1

Příspěvekod Jadberg » 13 pro 2015, 19:12

Nejlepší bude když stáhneš hltv z té mapy a hodíš to sem + to vyčasuješ kdy tě přehodil apod. Když toto vidíš že admin tě přehazuje z teamu do teamu tak si toč demo, jinak bez důkazů je ti ta stížnost k ničemu.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod Sebevedomi07 » 14 pro 2015, 14:19

Okok dobře , provedu
Sebevedomi07
Amatér
Amatér

Příspěvekod newwave » 14 pro 2015, 18:12

ahoj,

v kratkosti:
D1 je mapa, kde je potreba, aby byli T aktivni, protoze jinak je to Ct over. slabsi hraci a ti co vedi, jak nahnat fragy se daji schvalne k CT a pak si stezuji, ze T kempi a T si zase stezuji ze je over. tzn nez cekat na PTB, az prohodi teamy, snazim se ty lepsi hrace davat k T, aby hra mela spad a nebyl to jednostanny over. to ze nekoho prehodim, neni nic jineho , nez snaha o vic fer hru. nebudu prehazovat lidi se skore 0 : 5 k T, to by nepomohlo. u tohodle konkretniho cloveka vim, ze se s oblibou dava na over stranu, takze ho pak asi stve, kdyz tam neni a nic neda.
k ostatnimu : pokud nekde stojim a cekam, muze to znamenat, ze neco delam v konzoli ci s amx, ale to je udela admina, furt neco resit. nekdo to pak, protoze je urazeny, muze mit za to, ze kempim.
ze mi nekdo nadava, vetsinou neresim, jsem admin uz x let a cist ty vase vyplody a neco si s toho delat, uz bych musel byt v blazinci nekde nebo to prestat delat z duvodu osobni mentalni hygieny. chci toho resit co nejmin a ne, ze tam za kazdy slovo budu vyvadet. btw tento clovek by mel ban neustale, za ty jeho slovni vyrony.

s pozdravem newwave

e.by Izmael: Pokud vím, tak přehazovat hráče nemáme? Ve hře zavedena automatická autobalance, která funguje. Pokud se pletu, opravte mne.
newwave
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Sebevedomi07 » 14 pro 2015, 21:05

A proč , si mě prohodil 2x , když tam byl illusion , ještě lepší hráč než já , poté slanak atd...
A hlavně ja u T daval ještě víc jak CT , ale nebavilo mě to bez rushu , akorat sem fragoval a chci taky dobrou hru. A nebavilo mě to , to sem i napsal . TAk si tam měl přehodit někoho jiného , nebo dokonce sám sebe ne. A hlavně zase lžeš , ja nejsem ten tip hrače co se přehazuje z týmu do týmu ,to ví skoro každý kdo na serveru hraje často , ty tam celkem často seš , což je dobře aspon to tam někdo chrání před cheaterama, ale neunášíš ty moje jednotky nebo ja nevím , těžko říct ale za tvojí aktivitu si zasloužíš jedničku . Ale já se nepřehazuji skoro vůbec , když vím že mam v týmu par borců kvalitních , a né že bych chtěl nějaký kluky podcenovat nebo je dokonce urážet , nemam zapotřebí , když už si rejpnu tak nenadávám konkretně jmenovaným , ale celému týmu , tím pádem i sobě .
Sebevedomi07
Amatér
Amatér

Příspěvekod Jadberg » 16 pro 2015, 08:07

Tady není co řešit, admin by měl vědět, že má zakázaný kohokoliv přehazovat z teamu do teamu, proto tu je udělaný autobalance jak píše Izmael.
Admin bude upozorněn
Sebevědomí ty se začni chovat na serveru trošku jak člověk
2015-12-14 19:08:13 v životě sem tu nepotkal hráče , který by mne sahal alespon po kotniky.
Ta namyšlenost a arogance je tam opravdu vidět
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 291&page=1
Stížnost oprávněná, lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na Stížnosti na Adminy