• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Waflicka/JB8/FK
Nick: [Armys:]=Waflicka
ID: STEAM_0:0:160292008 #4
Čas Odehrání: 27.1. 12:13
Popis: Wafle byl simon a řekl vězňům ať se nalepí na mříže u racu (já jsem se neúčastnil). Následně řekl příkaz že na slovíčko start přejdou atrakci. Otevřel race = zmizely mříže => Vězni neměli místo určené simonem, ale simon stejně zabil vězně, který už vešel do dráhy.
Demo
Čas Dema:
49:00 -> "začátek" atrakce
Hezký zbytek dne!
ID: STEAM_0:0:160292008 #4
Čas Odehrání: 27.1. 12:13
Popis: Wafle byl simon a řekl vězňům ať se nalepí na mříže u racu (já jsem se neúčastnil). Následně řekl příkaz že na slovíčko start přejdou atrakci. Otevřel race = zmizely mříže => Vězni neměli místo určené simonem, ale simon stejně zabil vězně, který už vešel do dráhy.
Demo
Čas Dema:
49:00 -> "začátek" atrakce
Hezký zbytek dne!
Huh?
-
kulisek654 - Kazatelův učeň
[Vyr.]Waflicka/JB8/FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Waflicka/JB8/FK
Kedže skončila mapa aj demo tak nevieme či by ten hráč VD dostal. CT sa z dema zdalo byť rozumné a podľa mňa pri takomto malom priestupku by som mu banom náladu nekazil. Keby bolo CT arogantné následovalo by ďalšie kolo kde by hráč VD nedostal to by bola iná ale takto to podľa mňa nemá zmysel. Viem že ti na admina treba body atď. ale tak s týmto asi nič 
Aj tak ďakujeme za snahu a držím palce pri nahlasovaní
PS: Síce ťa zo servera veľmi nepoznám ale tak povedal by som že pri tvojej aktivite to na admina dotiahneš

Aj tak ďakujeme za snahu a držím palce pri nahlasovaní

PS: Síce ťa zo servera veľmi nepoznám ale tak povedal by som že pri tvojej aktivite to na admina dotiahneš

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1