• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Wai/JB
Název tématu [Server / Nick admina]: wai/jb3
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/wai_smurf/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: povedal som prikaz za mnou walkem ptm som zastal a wei bol na mne nalepený tak som ho zabil za nebez. približenie za nim bol dalši typek ale ten zastal dalej ako wai tak som ho nechal wai začal riešiť že čo som ho nezabil tiež ale on bol dalej a nenechal si to ani vysvetliť a hned ma movol
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: 26:22
http://leteckaposta.cz/886638248
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/wai_smurf/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: povedal som prikaz za mnou walkem ptm som zastal a wei bol na mne nalepený tak som ho zabil za nebez. približenie za nim bol dalši typek ale ten zastal dalej ako wai tak som ho nechal wai začal riešiť že čo som ho nezabil tiež ale on bol dalej a nenechal si to ani vysvetliť a hned ma movol
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: 26:22
http://leteckaposta.cz/886638248
No čo brácho, chceš čapaka ?
- MKx
- Zkušený
[Vyřešeno]Wai/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: čti gej/JB
Rád použiji tvoji legendární větu: "To se zase musíš na něco vymluvit?"
Celou hru jsi tam na mě byl zasedlý, dával příkazy, ať jdu v čupě jako jediný, každé kolo si na mě koukal, aby jsi mi mohl dát kill, jenom za každou kravinu, provokuješ neustále, za to jsi dostal už i ban a teď mu nadržuješ?
ZDE máš i video, kde TT k tobě ještě popoběhlo blíže a ty jsi s tím nic neudělal? Mě jsi zabil právem za neb. přiblížení, ale jeho tam necháš stát s tím, že je od tebe v zdálenost, na kterou tě může kuchnout? Trošku zasedlost, nemyslíš?
Celou dobu, ses tam choval jak hulvát, Marku, ale jak přišla JV, tak si se nějak uklidnil, nemyslíš? Využil si situace, kde JV nebyla a neviděla to, tak jsi nadržoval, aby ses zbavil jenom mě za každou cenu, každé kolo.
Všem dáváš normální příkazy, ať za tebou jdou a já mám chodit skoro každé kolo v čupě?
Když máš brát simona, tak říkáš, že nemáš mik do voicu a že nevíš, jak se bere. Chceš po mě, abych ti to psal přes admin chat, jinak by sis simona nevzal. Trochu ubohé, Marku.
Určitě sis přišel jenom na serveru zahrát bez huntění, že? Jako každý den.
Příště ti místo movu dám klidně ban za tvé neustálé chování na serveru a za sedlost s nadržováním.
Buď se začneš chovat jak člověk na serveru a ne jak lopata a nebo budeš dostávat tresty.
BTW: Když jsem ti říkal, proč jsi ho nezabil, tak ses hádal, že byl od tebe dost daleko, aby nedostal kill.
PS: Už tu nebudeme spamovat, že?
+ Název tvého topicu
Upřímně se divím, že nemáš ban i na forko a do hry delší dobu
Celou hru jsi tam na mě byl zasedlý, dával příkazy, ať jdu v čupě jako jediný, každé kolo si na mě koukal, aby jsi mi mohl dát kill, jenom za každou kravinu, provokuješ neustále, za to jsi dostal už i ban a teď mu nadržuješ?
ZDE máš i video, kde TT k tobě ještě popoběhlo blíže a ty jsi s tím nic neudělal? Mě jsi zabil právem za neb. přiblížení, ale jeho tam necháš stát s tím, že je od tebe v zdálenost, na kterou tě může kuchnout? Trošku zasedlost, nemyslíš?
Celou dobu, ses tam choval jak hulvát, Marku, ale jak přišla JV, tak si se nějak uklidnil, nemyslíš? Využil si situace, kde JV nebyla a neviděla to, tak jsi nadržoval, aby ses zbavil jenom mě za každou cenu, každé kolo.
Všem dáváš normální příkazy, ať za tebou jdou a já mám chodit skoro každé kolo v čupě?
Když máš brát simona, tak říkáš, že nemáš mik do voicu a že nevíš, jak se bere. Chceš po mě, abych ti to psal přes admin chat, jinak by sis simona nevzal. Trochu ubohé, Marku.
Určitě sis přišel jenom na serveru zahrát bez huntění, že? Jako každý den.
Příště ti místo movu dám klidně ban za tvé neustálé chování na serveru a za sedlost s nadržováním.
Buď se začneš chovat jak člověk na serveru a ne jak lopata a nebo budeš dostávat tresty.
BTW: Když jsem ti říkal, proč jsi ho nezabil, tak ses hádal, že byl od tebe dost daleko, aby nedostal kill.
PS: Už tu nebudeme spamovat, že?

+ Název tvého topicu

········································································
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Vedení gameproject.eu
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Vedení gameproject.eu
-
GuessWho - Sponzor
Že ja som zasadnuty ? A keď sme boli 2CT tak si furt písal MKx Simona, každé jedno kolo tak čo skúšaš...
A ďalej to tu nebudeme spamovať že?
A ďalej to tu nebudeme spamovať že?
- MKx
- Zkušený
Prikladám sem dôkaz že admin mal zlý uhol pohľadu a tak nastal free move
http://leteckaposta.cz/167543361
http://leteckaposta.cz/167543361
- MKx
- Zkušený
Re: Wai/JB
Wai jednal zbytečně unáhleně. Pravděpodobně mu ruply nervy po těch vašich mini-provokacích.
Z mkčkova pohledu to na kill vůbec být nemuselo, nebudeme řešit milimetry.
Wai mě kontakuje na ts, kde mu naposled vysvětlím, co má v podobných situacích dělat.
MK si dá příště pozor na provokace/narážky/urážky v názvu nebo obsahu stížnosti nebo mu jí celou editnu a nebudu se jí vůbec zabývat.
Stížnost oprávněná.
Z mkčkova pohledu to na kill vůbec být nemuselo, nebudeme řešit milimetry.
Wai mě kontakuje na ts, kde mu naposled vysvětlím, co má v podobných situacích dělat.
MK si dá příště pozor na provokace/narážky/urážky v názvu nebo obsahu stížnosti nebo mu jí celou editnu a nebudu se jí vůbec zabývat.
Stížnost oprávněná.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1