Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Wallhack perma TTT - Lsd opens ur eyes

Příspěvekod Travoushh » 07 čer 2020, 12:07

Názov topicu: Lsd opens ur eyes / TTT
Vaše SID: STEAM_0:1:462272163
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/i ... mid&Submit
Popíšte čo sa stalo:
Zdravím, přišel jsem se obhájit a zažádat o unban. Bude to delší, dokázat nevinu ohledně hackování se nedá ve dvou řádcích. Budu rád když se na to Železo nevykašleš kvůli tomu, že je to dlouhý. Nejdůležitější body, kdy je vidět, že nehackuju jsem zvýraznil ať neplýtvám Tvým časem. Zároveň je na té mapě jeden moment, který nedokážu vysvětlit a opravdu to vypadá že hackuju. Ten jsem taky zvýraznil, protože jsem fér.

Bylo mi napsáno, že jsem dostal ban za mapu craftroom, kterou jsem sám poslal, takže detailně popíšu co, jak a proč dělám.

- 2:47 - DŮLEŽITÝ -slyším že je někde frajer afk, ale netuším kde, protože nemám wh a pár vteřin mi zabere, než jej najdu
- 3:00 - dostávám info že je traitor ve dvěřích, tak nastává nekonečný děrování
- 3:17 - proděroval jsem Huskyho, pořád zbývá Dodo
- 3:45 - WH MOMENT - netuším proč jsem cukl rukou nahoru, možná jsem přemýšlel nad tím že mohl jít nahoru, když jsem neviděl na žebřík, ale stejně jsem děroval dál spodek - to je jedinej play co nedokážu vysvětlit
- 3:53 - do dvěří vchází další hráč a traitor ho nezabíjí, tak si kontroluju kolik zbývá živých traitorů
- 4:02 - ujišťuju se že další hráč je T
- 6:48 - předmiřuju klasický spoty a Doda na knížce si všímám až po nějaké době, nevěděl jsem o něm
- 6:53 - cvičím si předmíření hlavy přes zeď - úspěšně
- 6:57 - zjištuju že tam kam Dodo mířil leží mrtvý afk hráč
- 7:00 - po krátkým zamyšlení mi dochází že dodo je t
- 7:06 - Dodo je překvapenej že je na serveru někdo kdo přemýšlí :D
- 7:15 - jdu za awp výstřelama a nacházím Doda - předmiřuju jinam než Dodo opravdu je
- 7.45 - Dodo potvrzuje zabití afkera, to co jsem dokázal vymyslet sám
- 7:53 - Dodo se ptá odkud jsem to věděl a já ho ignoruju protože mi to zvedá ego :D
- 8:25 - netroufám si dát hlavu protože jsem dlouho necvičil aim
- 8:47 - nemám svůj den
- 8:51 - ZAJÍMAVEJ MOMENT - slyším jak hráč přichází a skoro dokážu určit po jak dlouhé době dowalkuje na děrovatelný místo, začal jsem prvně střílet vedle, protože jsem ho neviděl a nemám wallhack :) klučina dupe jak slon a pak se diví že o něm zkušený hráč ví
- 9:00 - zase nahovno aim - už stárnu
- 9:04 - předmiřuju si přes zeď klasickej spot ale nikdo tam není
- 9.15 - pořád čekám jestli jeffry vyleze
- 9:24 - vím +- kde jeffry je tak ho zkouším proděrovat, ale netrefuju ho, protože jsem určil špatně pozici a zabíjí ho někdo jinej
- 9:34 - Dodo se ptá prčo jsem ho střílel přes zeď, ale já si zase zvedám ego ignorováním :D
- 9:39 - joseph říká Železovi že je rozumné prvně dupat a pak walkovat, že ho určitě nebude slyšet, přesně popsal situaci mě a Doda
- 9:50 - nemám a nikdy jsem neměl ani wh ani info, mám zkušenosti a mozek
- 9:57 - DŮLEŽITÝ - Dodo lže ohledně toho že celý čas walkuje od truhly - na demu v 8.51 je vidět že to není pravda, jinak bych o něm nevěděl
- 10:03 - ŽB říká Dodovi at se koukne na demo a nahlásí mě na forko, to ale neudělá a musel jsem to udělat já :D
- 10:24 - slyším odkud Dodo mluví a vím že měl u začátku kola AWP, tak si předmiřuju jeho pozici
- 10.27 - tupec nezvaře hubu tak mi neustále dává info o své pozici a dokážu si jej celkem snadno předmířit
- 10:30 - někam střílí tak jej zabíjím
- 11:45 - vím že se v truhle střílelo a umřel tam můj traitor, tak jsem nějakou dobu čekal jestli někdo vyleze
- 11:53 - nikdo nevylezl tak zkouším střílet přes stěny
- 12:06 - Josephovi jsem vyžral asi 3 killy tak jsem se zastavil abych napsal xd a náhodou jsem měl namířeno na frajera za stěnou :D
- 12:12 - střílím přes zeď na ŽB, některý střely vychází některý ne
- 12:19 - DŮLEŽITÝ - zkouším štěstí že bych ho zabil, protože jsem si myslel že má málo hp, ale nedokážu dobře děrovat koláč protože si nevybavuju jak jsou tam rozmístěny ty kostky sloupky a další sračky
- 12:18 - DŮLEŽITÝ - jasně vidět že nemám wh - střílím uplně špatným směrem kde ŽB není, myslel jsem si že bude kempit někde v rožku u žebříki ale on zůstal v přední části
- 12:24 - DIVNÝ - dochází mi že se může vrátit a v ten moment taky vychází
- 13:09 - opět předmiřuju přes stěnu klasickej spot jako to dělám na všech mapách u defaultních poziček
- 14:09 - DŮLEŽITÝ - kdybych měl wh tak vím o frajerovi co tam na mě číhá s awpčkem, ale já si ho všiml až na poslední moment kdy už jsem se stáhl
- 14:18 - DŮLEŽITÝ - kdybych měl wh tak vím o tom že hned za rohem jsou další 2 frajeři, takže bych určitě nepustil spray na toho prvního
- 14:27 - zase idiot dupe jako slon tak ho lehce dokážu sprayovat přes zeď
- 14:30 - začínám střílet přes zeď, ale ne na hráče ale ještě před něj, protože nemám wh
- 14:33 - DŮLEŽITÝ - snažím se jej proděrovat ale jde jiným směrem než jsem čekal
- 15:19 - DŮLEŽITÝ - dokážu celkem přesně předmířit Josepha díky tomu že mluvil, ale cross přímo na něm nemám
- 15:29 - DŮLEŽITÝ - mířim uplně jinam než hráč je, myslel jsem že se stáhne
- 16:15 - nějaky frajer pod truhlou zabil onlyho a věděl jsem, že půjde druhou stranou
- 16:20 - vychází pepek a tak píšu že je traitor, protože jsem k tomu došel myšlením
- 16:39 - Pepka zabíjí traitor, takže se další kolo omlouvám za fakeinfo, i mistr tesař se někdy utne :D
- 17:15 - vidím dva frajery nade mnou
- 17:19 - DŮLEŽITÝ - vracím se a předmiřuju kluka nade mnou, i když už tam není - protože nemám wh
- 17:47 - koukám na frajera přes zeď, protože zbytečně mluví a dává mi info o své pozici
- 17:53 - předmiřuju si přes stěnu kluka co mluví, ale mířím uplně mimo
- 18:50 - DŮLEŽITÝ - walkuju za frajerem i když už tam dávno není a odletěl padákem pryč
- 18:56 - DŮLEŽITÝ - snažím se předmířit kluka co tam už několik vteřin není
- 19:45 - DŮLEŽITÝ - frajer mě trefuje scoutkou ze dvěří a já o něm vůbec nevěděl, protože nemám wh a soustředím se na kluka co šlape v truhle pode mnou
- 19:48 - mám předmířeno na kluka ve dvěřích a troufám si na něj i s 31hp protože vím že je to určitě koště ze silveru
- 19:55 - kluk v truhle pořád dupe takže je snadné si ho předmířit

V důležitých bodech je celkem jasně vidět, že wallhack nepoužívám. Na csgo mám nahráno na všech účtech cca 3300 hodin s tím, že ještě před GOčkem jsem hrál csko 1.6 od svých asi 7 let, teď je mi 18. Na mým crosshair placementu a movementu je celkem jasně vidět, že mám v té hře nahráno opravdu hodně. Na serveru hrají převážně hráči co ani zdaleka nemají tolik zkušeností a proto mi neustále dávají informace ohledně jejich pozice pomocí střelby, kroků a nebo mluvením (mám zaplou poziční komunikaci - ta je pro TTT jako dělaná a dělá za mě polovinu práce). Na serveru mám nahrány stovky hodin, takže už si dokážu plno věcí předmířit a odhadnout.

Vím, že hraju zvláště, ale wallhack nemám. V lidech jsem začal vzbuzovat tento pocit proto, že hraju na druhém účtě. Only lhal, že mám level 0 na steamu, mám totiž level 1. Mám koupený prime account a i tento účet, i účet Tráva je fet, piko je lék mám společně propojený na stejné telefonní číslo, tudíž pokud bych dostal VAC tady, tak dostanu VAC i na svým mainu. Na tomto účtě hraju proto, že mě lidé podezírají že hackuju a to mě baví a zvedá mi to ego. Je zvláštní, že si stačí dát podezřelý nick na druhém účtě kde je málo nahraných hodin a začnou mě podezírat z hackování i lidi, se kterými tu hraju už tři roky. Až teď si začali všímat mých kvalit :D

To, že jsem dostal perma ban je pro mě uznání toho, že jsem opravdu dobrej. Vím o možnosti koupení unbanu, ale kdybych to udělal tak bych svým způsobem přiznal svou vinu. Navíc to asi nemá cenu, protože bych měl perma ban do několika dní znovu, to jakým způsobem hraju nezměním.

Železo jestli tomu věnuješ svůj čas a projdeš si ty zvýrazněný body, tak dojdeš k tomu, že hraju čistě. Děkuju za tvůj čas a těším se, až zase na serveru budu střílet slony přes zdi :lol:

- Lsd opens ur eyes / Tráva je fet, piko je lék
Poziční hlasová komunikace down
Travoushh
Amatér
Amatér

[V] Wallhack perma TTT - Lsd opens ur eyes

od Rumcajz » 07 čer 2020, 12:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Wallhack perma TTT - Lsd opens ur eyes

Příspěvekod Travoushh » 07 čer 2020, 12:32

Ještě doplním - jedná se o toto demo http://leteckaposta.cz/92824528. Díky
Travoushh
Amatér
Amatér

Příspěvekod NotTera » 07 čer 2020, 12:34 VIP

Nebudeme si tu z toho robiť volné téma.
https://imgur.com/a/MvmIZtP
NotTera
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ZelezoBeton » 07 čer 2020, 18:06 VIP

Tráva, nedal som ti ban na základe jednej mapy ani toho že máš smurfa. Kto si som vedel už dávnejšie a nespomínam si že by si hrával takto suspicious. Pozrel som si pár tvojich máp a je pravda že nehráš ako 12 ročné dieťa čo si práve stiahlo WH a ide dierovať T roomku. Skôr ho používaš na zistenie kde koho traitor zabil, neprítomne hladíš do steny aby si videl čo sa na mape deje ako to bolo na kirbyicty kde ťa nahlásili.
Keď už tu spomínaš tú craftroom tak od 11:53 to krásne vystihuje tvoj gameplay. Čisto náhodou začneš strieľať zrovna keď vyleziem hore, do toho pridáš pár shotov aj tam kde nie som aby to vyzeralo ako náhoda. Pritom celú tú mapu podobné wallbangy do koláča nerobíš ani keď si T. 12:07 znova náhoda že mieriš na človeka cez stenu, hneď na to pár wallbangov, zámerne striedaš dobre mierené a potom pridáš pár úplne mimo aby to vyzeralo legit. 12:22 prestaneš wallbangovať a predmieriš priamo na mňa čistou náhodou v tú istú sekundu kedy vychádzam.

Ďalší zoznam náhod a nešťastných udalostí:
http://leteckaposta.cz/892042211
15:15 jakub má mute takže pozičná komunikácia ti moc nepomôže, je tam ďalších xy zvukov ľudia chodia po vlaku hore dole ale ty asi poznáš zvuk jeho topánok a dáš mu prefire v 15:30 pritom mohol ísť buď na koniec vlaku alebo sa dať cestou doľava ale ty aj tak mieriš celú dobu na pravú stranu
http://leteckaposta.cz/646059729
14:59 streľba za živým plotom počuť prebíjanie, pozeráš si okno ale ako náhle je jasné že pôjde dverami prejdeš crossom na dvere
16:35 mieriš do zeme a kontroluješ si situáciu pod tebou
16:57 ti cukne cross cez stenu
19:17 z periferného videnia vieš že tam pGuin zabíja ľudí a nikto iný nie je v baráku tak mu dáš hneď pri prvej príležitosti kill
http://leteckaposta.cz/589243561
3:05 predmierenie na lil vodku
3:30 čakáš na D
7:16 ideš po mazlíkovi ktorý vám walkuje záda
8:18 čakáš či pôjde k tebe lenže ťa hitne ta tak mu namieriš cez kvetináč na hlavu a peakneš

Za mňa uzavreté, unban na TTT ti dávať nebudem. Ak to chce niekto z CHH preskúmať aby som nebol žalobca aj sudca brániť mu nebudem.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Travoushh » 07 čer 2020, 20:03

ZelezoBeton píše:Tráva, nedal som ti ban na základe jednej mapy ani toho že máš smurfa. Kto si som vedel už dávnejšie a nespomínam si že by si hrával takto suspicious. Pozrel som si pár tvojich máp a je pravda že nehráš ako 12 ročné dieťa čo si práve stiahlo WH a ide dierovať T roomku. Skôr ho používaš na zistenie kde koho traitor zabil, neprítomne hladíš do steny aby si videl čo sa na mape deje ako to bolo na kirbyicty kde ťa nahlásili.
Keď už tu spomínaš tú craftroom tak od 11:53 to krásne vystihuje tvoj gameplay. Čisto náhodou začneš strieľať zrovna keď vyleziem hore, do toho pridáš pár shotov aj tam kde nie som aby to vyzeralo ako náhoda. Pritom celú tú mapu podobné wallbangy do koláča nerobíš ani keď si T. 12:07 znova náhoda že mieriš na človeka cez stenu, hneď na to pár wallbangov, zámerne striedaš dobre mierené a potom pridáš pár úplne mimo aby to vyzeralo legit. 12:22 prestaneš wallbangovať a predmieriš priamo na mňa čistou náhodou v tú istú sekundu kedy vychádzam.

Ďalší zoznam náhod a nešťastných udalostí:
http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... go.dem.bz2
15:15 jakub má mute takže pozičná komunikácia ti moc nepomôže, je tam ďalších xy zvukov ľudia chodia po vlaku hore dole ale ty asi poznáš zvuk jeho topánok a dáš mu prefire v 15:30 pritom mohol ísť buď na koniec vlaku alebo sa dať cestou doľava ale ty aj tak mieriš celú dobu na pravú stranu
http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... x1.dem.bz2
14:59 streľba za živým plotom počuť prebíjanie, pozeráš si okno ale ako náhle je jasné že pôjde dverami prejdeš crossom na dvere
16:35 mieriš do zeme a kontroluješ si situáciu pod tebou
16:57 ti cukne cross cez stenu
19:17 z periferného videnia vieš že tam pGuin zabíja ľudí a nikto iný nie je v baráku tak mu dáš hneď pri prvej príležitosti kill
http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... s1.dem.bz2
3:05 predmierenie na lil vodku
3:30 čakáš na D
7:16 ideš po mazlíkovi ktorý vám walkuje záda
8:18 čakáš či pôjde k tebe lenže ťa hitne ta tak mu namieriš cez kvetináč na hlavu a peakneš

Za mňa uzavreté, unban na TTT ti dávať nebudem. Ak to chce niekto z CHH preskúmať aby som nebol žalobca aj sudca brániť mu nebudem.

Díky za odpověď a nahození dalšího materiálu na prozkoumání.

Train
- 15:15 - Jakuba je celou dobu slyšet, jen asi vteřinku jsem ho neslyšel při proskakování okna, jinak celou dobu dupal a díky tomu jsem přesně vědel z které strany jde
Nukehouse
- 14:59 - opět basic kill, frajer celou dobu dupe takže celou dobu vím kde je
- 16:35 - mířím směrem kde je střelba abych se dokázal podle zvuků dobře orientovat, nekoukám se přes zdi
- 16:57 - mířím směrem kde se střílí a zjíštuju že moje t zabíjí hráče, pokud vím tak mám ban za wh ne za ab, takže cuknutí je v tuto chvíli irelevantní. Aim teď moc nemám takže o ab se ani nemůžeme bavit :D
- 19:17 - špatně jsi pochopil situaci. Viděl jsem mrtvýho detektiva a myslel jsem si, že ho zabil frajer kterýho jsem předtím viděl u kanálu, proto jsem se taky díval do kanálu. Pguina jsem zabil, protože bylo slyšet jak kuchnul frajera v domě
rats
- 3:05 - tady je jen vidět neúspěšnej pokus o proděrování Alexe, potom jak jsem vycházel tak jsem předmiřoval ne lil vodku, ale Prusise. Tady ta situace začíná ve 2.40, kdy jsem se s Prusisem přestřeloval a sylšel jsem, že je u něj ještě jeden hráč. V 2:57 jsem slyšel, jak nade mnou jeden z hráčů šlape, takže druhej musel logicky jít ke skříni, kterou v 3:06 předmiřuju. Předmiřoval jsem zmateně protože jsem netušil kde může být. Pak se jej snažím proděrovat, ale neuspěšně, Rats je celkem nová a málo hraná mapa, takže ještě nedokážu odhadnout headshot level a pozičky hráčů. Celou dobu je vidět nejistota, že nevím kam mám mířit, na jisto jsem nešel
- 3:27 - je vidět jak jde detektiv ke skříni, tudíž stačí jen počkat až vyleze
- 3:35 - slyším že tam dupe innocent, ale nedokážu odhadnout kde je a umírám, protože nemám wallhack - už jsem chtěl mířit víc k žebříku a on zrovna vylezl, překvapil mě
- 7:16 - tady tato situace začíná v čas 7:02, kdy detektiv potichu umírá. koukám se směrem kde detektiv umřel, ale v 7:06 po nás Mazlík začíná střílet a kluk innocent vedle mě křičí, že je to mazlík. 7:14 mazlík dupe, takže už jen stačí počkat až dojde. Mít wh tak si mazlíka líp předmířím, čekal jsem ho u té cestičky na poličku
- 8:18 - 8:16 začínám sprayovat a v dálce vidím ještě ravena, tak chvilku čekám. Můj crosshair se nijak moc nehýbe, Raven si mi čupl přímo do crosshairu, ne že jsem si ho já předmířil

Nenašel jsem jedinou situaci která by se nedala vysvětlit, všechno je to čistě o zvuku a myšlení vzhledem k nastalé situaci.

Slyšel jsem, že jsi ztrácel hodně času nad hledáním a časováním těchto dem, toho si hodně cením a zároveň si myslím že si nejseš vůbec jistej tím, že mám wallhack. Já bych nad hackerem neztrácel tolik času a ty podle mě taky ne.

Byl bych rád, kdyby se na situaci pořádně koukl Erik s eFkem a snad dojdou k jinému závěru než ty. Děkuju za tvůj čas
Travoushh
Amatér
Amatér

Re: [V] Wallhack perma TTT - Lsd opens ur eyes

Příspěvekod nicknamedodo » 07 čer 2020, 20:32

Nebudeme si tu z toho robiť volné téma.
Aj bez brady ľudia mladí, dajú niekedy dobrej rady.
nicknamedodo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ericek111 » 10 čer 2020, 04:08

Ahoj.

vďaka Ti veľmi pekne za výborne štruktúrovanú a spracovanú unban žiadosť. Kým to vyriešime v CHH sekcii, čo môže chvíľku trvať, dávam Ti dočasný unban, nech môžeš zatiaľ hrať.

Ďakujeme za trpezlivosť.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Gabik » 23 čer 2020, 17:38

What a reaction time :o :POGGERS:
Gabik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod boldy » 15 črc 2020, 10:26

Prepáč že to tak dlho trvalo ale nejako sa na to tam stratilo, po vyjadrení 3 CHH sme uznali že Ban je opravnený a ban ti znova nahodím tvoja možnosť : chces-unban-ihned-t185980.html

Vyriešené
Obrázek
boldy
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Unban Žádost